NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland BRIDGE CAST
  • Roland BRIDGE CAST
  • Roland BRIDGE CAST
  • Roland BRIDGE CAST
  • Roland BRIDGE CAST

Roland BRIDGE CAST

Dual Bust Gaming Mixer BRIDGE CAST

Indisponibil momentan
1444.00
120.33
2 ani

Dual Bust Gaming Mixer Roland BRIDGE CAST

Sunet Profesionist pentru Gameri Profesioniști

Duceți sunetul pentru jocurile online la nivelul următor cu BRIDGE CAST, soluția ta all-in-one pentru un livestream cu audio premium. Acest hub personalizabil pentru desktop este plin cu arme secrete pentru a elimina concurența, inclusiv mixuri de sunet duale, efecte de transformare vocală, redare de muzică, efecte de sunet și suport pentru un microfon și căști de calitate pentru difuzare. În plină luptă, BRIDGE CAST se asigură că sunetul tău este întotdeauna la fel de epic ca jocul tău.

Crește-ți Prezența în Jocuri cu Tehnologia Legendară Roland

BRIDGE CAST vă oferă ceea ce aveți nevoie pentru a oferi un sunet remarcabil în fiecare sesiune, împreună cu instrumente sonore ucigașe pentru a te ajuta să ieși în evidență. Roland este un inovator de top în muzică electronică și echipamente audio/video de peste 50 de ani. Cu BRIDGE CAST pe desktop, îți vei conduce sunetul cu marca în care au încredere generațiile de creatori de top din întreaga lume.

Amplifică Sunetul

BRIDGE CAST vă permite să discutați și să interacționați folosind un microfon dinamic sau cu condensator de calitate broadcast, baza oricărei configurații audio profesionale. Preamplificatorul de microfon XLR de înaltă performanță oferă un sunet clar și dinamic în cutie, fără a fi nevoie de suplimente externe dezordonate. Obțineți și monitorizare audio superioară, cu un amplificator puternic pentru căști și ieșire de înaltă sensibilitate pentru telefoane de calitate profesională. Conectorul versatil pentru căști acceptă și un microfon pentru căști pentru o conexiune rapidă, cu un singur cablu.

Mix Personal + Mix Stream

Cu mixerul audio dual din BRIDGE CAST, poți echilibra în mod independent nivelul microfonului, conversațiile în echipă, sunetele de joc și muzica de fundal pentru și spectatorii tăi. Oferă-ți un avantaj câștigător cu un mix personal care prioritizează ceea ce trebuie să auzi în timp ce joci. Apoi creează un mix de stream separat, care este perfect echilibrat pentru o implicare maximă online.

Control Direct al Sunetului

Împreună cu o ieșire pentru căști, BRIDGE CAST are o ieșire de linie pentru difuzoare externe pentru jocuri. Butoanele de nivel pentru fiecare ieșire vă permit să controlați cu ușurință volumele și să treceți fără probleme între telefoane și difuzoare în timpul jocului. Există, de asemenea, un control dedicat nivelului de streaming pentru a accesa sunetul pentru publicul vostru online.

Vocal Shapeshifter

Modifică-ți vocea și devino personajul cu o procesare distractivă derivată din faimoasele produse de transformare a vocii VT de la Roland. Reglează tonul și formantul pentru a-ți schimba vârsta sau sexul. Sau mergi și mai departe și preia personajul unei fiare sau al unui extraterestru.

BRIDGE CAST include, de asemenea, EQ, compresie și alte procesări vocale profesionale pentru a vă îmbunătăți stream-urile. Un filtru low-cut înmoaie plozivele „P” și „T” plictisitoare, în timp ce de-esserul curăță tonurile dure „S”. Există un supresor de zgomot pentru a reduce distracția de fundal, plus reverb pentru a-ți lansa vocea într-o altă dimensiune. Și cu DSP-ul hardware puternic care gestionează încărcarea audio, toată puterea computerului tău este dedicată jocurilor și streamingului.

Codul Cheat Audio

Omorâți-vă concurența evidențiind sunete importante ale jocului cu presetări Game EQ. Identificați frecvențele audio și măriți-le nivelurile pentru a facilita auzirea elementelor critice, cum ar fi pașii inamicului în jocurile first person shooter. Odată ce găsiți setările ideale pentru diferite titluri de joc, salvați-le în profilurile încorporate și apelați-le prin apăsări rapide de butoane în timpul jocului.

Brănduiește-te

Construirea brandului tău este o parte esențială pentru a crea following online. Panoul frontală BRIDGE CAST este detașabil, permițându-ți să utilizezi șablonul nostru de skin ce se poate descărca pentru a personaliza panoul cu designul echipei sau al gamertag-ului. De asemenea, este posibil să personalizezi culorile LED-urilor celor patru butoane de control pentru un stil suplimentar.

Comandă și Control

Panoul ergonomic BRIDGE CAST vă permite să vă controlați cu ușurință mixul în timp ce rămâneți concentrat pe joc. Tot ce ai nevoie este la degetele tale, inclusiv butoanele de nivel grab-and-go și butoanele asignabile pentru dezactivarea sunetelor și accesarea diferitelor funcții. Designul solid nu se va mișca pe desktop, iar conexiunile discrete ale panoului din spate țin dezordinea sub control.

Personalizați-vă Setup-ul cu Aplicația BRIDGE CAST

Aplicația însoțitoare BRIDGE CAST funcționează în tandem cu hardware-ul, oferindu-vă acces deplin la o serie de funcții aprofundate. Apelați parametrii microfonului și audio, configurați presetări pentru Game EQ și multe altele. De asemenea, poți reatribui controalele hardware pentru nevoile tale și poți salva/rechema configurații personalizate BRIDGE CAST pentru diferite jocuri și audiențe de streaming.

Muzică Curatată + Sunete Iconice Roland

Adăugarea muzicii de fundal și a culorii sonore la fluxuri nu a fost niciodată mai ușoară. Aplicația BRIDGE CAST se conectează direct cu Roland Cloud*, punând la îndemână mii de piese, efecte sonore și fraze muzicale fără drepturi de autor de la instrumentele Roland. Creați liste de redare de piese personalizate pentru a stabili starea de spirit pentru diferite fluxuri și atribuiți efecte sonore celor patru butoane hardware pentru redare instantanee.

Specificații Roland BRIDGE CAST
Fader Cu MotorDa
Iesire DigitalaDa
Interfata MidiDa
Intrare DigitalaDa
Intrare linieDa
Intrare microfonDa
Produse asemănătoare cu Roland BRIDGE CAST