Roland Bridge Cast X

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Bridge Cast X
 • Roland Bridge Cast X
 • Roland Bridge Cast X
 • Roland Bridge Cast X
 • Roland Bridge Cast X
 • Roland Bridge Cast X
2.477.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Roland Bridge Cast X

Mixer Digital Roland Bridge Cast X

Unificați Configurația de Streaming

Îmbunătățește-ți conținutul de streaming cu BRIDGE CAST X, o soluție desktop compactă, all-in-one, plină cu comenzi practice și renumitele funcții AV profesionale de la Roland. Spune la revedere device-urilor dezordonate și unifică-ți fluxul de lucru cu mai multe conexiuni pentru console de jocuri, computere, camere și dispozitive audio. Apoi zdrobește concurența cu funcții epice precum mixuri de sunet duale, suport pentru microfon XLR de calitate transmisie, procesare vocală, muzică și efecte sonore fără drepturi de autor, pad-uri de control atribuibile și multe altele.

 • Interfață profesională de streaming AV pentru gamerii online, podcasteri și vloggeri
 • Conectați mai multe dispozitive simultan și schimbați configurația de streaming fără a fi nevoie să redistribuiți cablurile
 • Două porturi USB-C pentru computere și dispozitive mobile
 • Două intrări HDMI pentru console de gaming, camere și multe altele
 • HDMI Thru pentru conectarea la un monitor video extern
 • DSP hardware puternic pe 32 de biți vă permite să dedicați toate sursele pentru jocuri și streaming
 • Creează mixuri independente pentru tine și publicul online cu magistralele audio duale
 • Preamplificator de microfon XLR de înaltă calitate cu alimentare phantom pentru microfoane din clasa broadcast
 • Mufă pentru căști cu o ieșire profesională de înaltă sensibilitate și suport pentru căști sau microfon inline
 • Butoane și butoane practice pentru control rapid al sunetului
 • Șase pad-uri de control atribuibile pentru FX de sunet, presetări EQ pentru jocuri, comenzi rapide OBS și multe altele
 • Design solid, minimizat, cu butoane colorate LED reglabile
 • Efecte Voice Changer derivate din seria Roland VT
 • Procesare vocală de înaltă calitate: EQ, compresor, supresor de zgomot, de-esser și reverb
 • Îmbunătățește-ți performanța de joc cu cinci presetări personalizabile Game EQ
 • Funcție de delay pentru sincronizarea audio cu video atunci când este necesar
 • Intrare auxiliară pentru redarea sunetului de pe un smartphone sau dispozitiv extern
 • Personalizați setările și salvați configurațiile hardware cu aplicația BRIDGE CAST
 • Adăugați muzică de fundal și efecte sonore fără drepturi de autor transmisiilor dvs. cu BGM CAST, disponibil prin aplicația BRIDGE CAST și Roland Cloud

Capturați, Mixați, și Controlați

De la jocuri online la podcasting, vlogging și alt conținut video, BRIDGE CAST X vă ține concentrat pe a crea, mai degrabă decât să vă încurcați în cabluri și diferite piese de echipamente specializate. Designul integrat simplifică conexiunile și reduce dezordinea, în timp ce interfața intuitivă vă permite să mixați fără probleme audio și să controlați curgerea acțiunii. Și cu mai multe porturi USB-C și HDMI,* poți să-ți conectezi toate dispozitivele și să eviți să fii nevoit să recablezi de fiecare dată când vrei să schimbi viteza pentru transmisia zilei.

*Doar o singură intrare HDMI poate fi activă la un moment dat. Comutarea fără întreruperi în direct între intrările HDMI nu este suportată.

Video Chat

Căutați o modalitate simplă de a conversa prin video? Actualizați-vă camera web cu o cameră de înaltă calitate și conectați-o la o intrare HDMI pe BRIDGE CAST X - perfect pentru interviuri live, recapitulări ale jocului și Doar Discuții.

Sunet Profesional

Cu instrumentele audio avansate din BRIDGE CAST X, îți vei sprijini întotdeauna conținutul cu sunetul de înaltă calitate pe care îl merită.

Doar Câștiguri, Fără Durere

Vocile grozave încep cu un microfon grozav. Conectați orice microfon XLR dinamic sau cu condensator de calitate broadcast la BRIDGE CAST X fără a fi nevoie de preamplificatoare externe sau activatoare de microfon. Un microfon pentru căști este, de asemenea, acceptat prin mufa mini pentru căști.

În Mix

BRIDGE CAST X este un mixer audio dual-bus, astfel încât să puteți opera două mixuri simultan. Reglați în mod independent nivelurile unui mix personal de căști, oferind în același timp un mix unic publicului dvs. Echilibrați nivelul microfonului, chat-urile în echipă, sunetele de joc și muzica de fundal pentru mixuri profesionale care mențin spectatorii implicați.

Modifică-ți Vocea

Transformă-ți vocea cu procesarea integrată derivată din celebrele transformatoare de voce VT de la Roland. Pentru a prelua un nou personaj, ajustați tonul și formatul pentru a vă schimba vârsta sau sexul–sau chiar a suna ca un extraterestru.

Finisare Transmisie

BRIDGE CAST X include, de asemenea, instrumente de procesare profesionale pentru a vă îmbunătăți transmisia de chat, inclusiv EQ, compresie, un filtru low cut pentru a atenua plozivele deranjante și un de-esser care curăță tonurile aspre ale consoanei „S”. Reduceți distracția de fundal cu atenuatorul de zgomot și lansați-vă vocea în spațiu cu reverb cu sunet grozav.

Sunet Virtual Surround

Cufundați-vă în sunetul virtual surround cu ajutorul audio pentru căști spațiale HDMI 5.1 sau 7.1 susținut de tehnologia avansată Roland. Folosind aplicația BRIDGE CAST, puteți chiar să reglați unghiurile matricei de difuzoare virtuale pentru a vă crea experiența de sunet surround ideală.

O Familie în Creștere

Dacă nu aveți nevoie de conectivitate video, asigurați-vă că consultați BRIDGE CAST. Acest model frate include funcții puternice BRIDGE CAST X într-un design axat pe audio.

BRIDGE CAST X include, de asemenea, instrumente de procesare profesionale pentru a vă îmbunătăți transmisia de chat, inclusiv EQ, compresie, un filtru low cut pentru a atenua plozivele deranjante și un de-esser care curăță tonurile aspre ale consoanei „S”. Reduceți distracția de fundal cu atenuatorul de zgomot și lansați-vă vocea în spațiu cu reverb cu sunet grozav.

Workflow Fără Efort

BRIDGE CAST X pune la îndemână o serie de comenzi puternice, permițându-vă să executați acțiuni fără distragere.

Control la Îndemână

Avantaj de Timp de Joc

Obțineți un avantaj competitiv creând până la cinci presetări personalizate de Game EQ. De exemplu, puteți crește volumul pentru a evidenția indicii audio critice pentru joc, cum ar fi pașii inamicului într-un shooter la persoana întâi. După ce ați terminat setările, salvați-le în profilurile integrate și accesați-le instantaneu prin apăsarea unui buton.

Cu panoul intuitiv al BRIDGE CAST X, este ușor să gestionați transmisiile în timp real. Reglați mixul audio cu butoane și knob-uri dedicate. Atribuiți până la 30 de comenzi OBS, efecte sonore și comenzi rapide pentru muzică celor șase panouri de control pentru a le lansa în mijlocul transmisiei. Și utilizați rândul de jos de butoane pentru a naviga prin pagini și a accesa comenzi rapide suplimentare.

Aplicația BRIDGE CAST: Coechipierul Tău Perfect

Cufundați-vă în mixarea audio, rutarea semnalului și personalizare cu aplicația BRIDGE CAST. Setați parametrii microfonului și audio, configurați preseturi pentru Game EQ și explorați funcții mai profunde pe măsură ce transmiteți. Reatribuiți controalele hardware și accesați configurațiile preferate pentru diverse jocuri și audiențe. Puteți chiar personaliza hardware-ul prin alocarea de culori LED pentru a schimba aspectul și a evidenția controalele în condiții de iluminare scăzută.

Setați Scena cu BGM CAST

Adăugarea muzicii de fundal fără drepturi de autor și a efectelor sonore la transmisiile dvs. nu a fost niciodată mai ușoară cu BGM Cast de la Roland. Disponibil în aplicația BRIDGE CAST, BGM CAST vă permite să alegeți muzica după dispoziție și gen sau să creați liste de redare cu favoritele dvs. pentru gestionarea muzicii fără stres.

Obțineți 36 de piese muzicale de fundal și 16 efecte sonore cu un cont Roland gratuit. Sau extindeți-vă opțiunile cu un abonament Roland Cloud Core și explorați mii de melodii și sute de efecte sonore, cu noi selecții adăugate în fiecare lună. Abonamentul include, de asemenea, instrumente puternice pentru crearea proprie de muzică, inclusiv sintetizatorul ZENOLOGY, software-ul de producție Zenbeats, Pachetele de Sunete și multe altele.

Specificații Roland Bridge Cast X
Fader Cu MotorNu
Iesire DigitalaDa
Interfata MidiDa
Intrare DigitalaDa
Intrare linieDa
Intrare microfonDa
Produse asemănătoare Roland Bridge Cast X