NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Guntram Wolf S 2000 Basson
  • Guntram Wolf S 2000 Basson

Guntram Wolf S 2000 Basson

S 2000

Stoc epuizat
  • Model Professional
  • Corpul realizat din artar 
  • Otel inoxidabil
34790.00
2899.17
2 ani

Fagot Guntram Wolf S 2000

Wolf S2000 este modelul profesional de fagot standard de la Guntram Wolf. Instrumentul cântă cu o intonație frumoasă și uniformă pe întreaga sa gamă.

Instrumentul este fabricat din arțar de munte care a fost maturat de mai mulți ani, finisat cu un lac sintetic durabil cu finisaj mat. Toate găurile degetelor au căptușeli de ebonit care se extind în gaură. Corpul este fabricat folosind echipamente CNC, proiectate pentru o precizie și o consistență maximă în procesul de producție.

Arcurile plate, axele și șuruburile ascuțite sunt toate din oțel inoxidabil pentru o longevitate și valoare maximă. Lucrarea cheie este placată cu argint pentru a proteja numărul tot mai mare de persoane cu alergii la nichel. Toate cheile fără tije lungi sunt echipate cu un sistem brevetat de Wolf pentru a se asigura că nu va exista zgomot, chiar dacă cheile devin nealiniate.

Guntram Wolf este un producător de instrumente de suflat moderne și istorice din Kronach, Germania. La mijlocul anilor 80, compania a început să dezvolte instrumente mai mici și mai ușoare, adaptate nevoilor copiilor mai mici, obținând un mare succes cu Fagottini. Compania a dezvoltat, de asemenea, împreună cu Benedikt Eppelsheim Contraforte, un echivalent interesant cu contrabasonul care permite un control mai mare asupra intonației și dinamicii. După ce însuși Guntram a decedat în 2013, copiii săi Peter și Claudia Wolf au preluat conducerea companiei.

 

Specificații Guntram Wolf S 2000 Basson
FinisajArgintat


Produse asemănătoare cu Guntram Wolf S 2000 Basson