Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold

Dimavery
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold
  • Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold
  • Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold
  • Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold
325.00
Stoc epuizat
2 ani
  • Pachetul contine 1x instrument, 1x manual de utilizare, 2x bețișoare, 1x curea, 1x geantă, 1x husă de protecție
  • Culoare: Auriu
  • Greutate: 2.86 kg

Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold

Handpan Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold

Instrumentul Handpan Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold este un instrument muzical unic, conceput pentru a produce sunete melodioase și vibrante. Este fabricat din oțel de înaltă calitate, asigurându-se astfel o durabilitate și rezistență sporită.

Acest pachet conține tot ce ai nevoie pentru a începe să cânti imediat. În interiorul pachetului vei găsi un instrument muzical, un manual de utilizare detaliat pentru a învăța cum să îl utilizezi în cel mai bun mod posibil, două bețișoare de calitate pentru a obține sunete perfecte, o curea comodă pentru a-ți susține instrumentul în timpul interpretării, o geantă pentru transport facil și o husă de protecție pentru a-ți păstra instrumentul în condiții optime de siguranță.

Culoarea aurie a acestui Handpan Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum îi conferă un aspect elegant și atrăgător, cu siguranță va fi o piesă unică în colecția ta de instrumente muzicale.

Acest instrument muzical are o greutate de aproximativ 2.86 kg, ceea ce îl face ușor de manevrat și transportat. Poți lua acest Handpan Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum oriunde cu tine, astfel poți interpreta melodiile preferate cu ușurință, fie că ești acasă, în vacanță sau la un spectacol.

Specificații Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold
SetNu
Tip Tobe/PercutiiSteel Tongue Drum/Handpan


Produse asemănătoare cu Dimavery TD-12 Steel Tongue Drum Gold