Boss Katana 500 Bass Head

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss Katana 500 Bass Head
 • Boss Katana 500 Bass Head
 • Boss Katana 500 Bass Head
 • Boss Katana 500 Bass Head
 • Boss Katana 500 Bass Head
 • Boss Katana 500 Bass Head
3.998.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani
Seturi Boss Katana 500 Bass Head

Boss Katana 500 Bass Head

Head Chitara bas Boss Katana 500 Bass Head

Katana-500 Head pentru Bass

Amplificator de Bass

Head de bass profesional de 500 de wați cu circuite de preamplificare rafinate, un amplificator de putere clasa D nou dezvoltat și calibrare inovatoare Cab Resonance pentru sunetul bas ideal.

Tonuri de Bas Remarcabile cu Calibrare Inovatoare a Cabinetului

Head-ul de bas Katana-500 ridică amplificarea profesională a basului la următorul nivel cu tehnologia avansată BOSS. Circuitul de preamplificator rafinat și amplificatorul de putere de clasa D nou dezvoltat de 500 de wați vă susțin stilul și tehnica cu tonuri profund expresive. Iar cu funcția inovatoare Cab Resonance, puteți calibra rapid vocea de ieșire a amplificatorului pentru a obține răspunsul ideal cu orice boxă. De asemenea, beneficiați de o gamă largă de instrumente premium pentru a vă modela sunetul personal, plus conectivitate extinsă pentru fiecare situație de cântare.

Caracteristici Principale

 • Head amplificator de bas compact de 500 de wați cu instrumente profesionale de ton pentru muzicienii dedicați
 • Performanță la nivelul următor cu un amplificator de putere clasa D nou dezvoltat și calibrare inovatoare Cab Resonance
 • Îmbunătățiți sunetul de bas de bază pentru diferite stiluri cu două setări Amp Feel
 • EQ cu gamă largă de patru benzi, inclusiv comenzi joase-medii și înalte-medii cu trei setări de frecvență reglabile
 • Comenzi pentru compresor și drive, fiecare cu trei tipuri selectabile
 • Comutator de modelare cu opțiuni medii, luminoase și cu gamă largă
 • Buton de joase pentru a compacta sunetul și a elimina zgomotul sub-bas
 • Buton Hi Cut cu trei frecvențe selectabile
 • Butonul de mixare pentru a mixa sunetul de bas dry
 • Comutator Pad pentru a optimiza intrarea pentru doze active cu putere mare
 • Memorie integrată pentru salvarea și accesarea unei configurații personalizate cu o atingere
 • Două ieșiri pentru difuzoare cu curent ridicat cu conectori cu blocare robustă
 • Ieșire linie XLR și mufă pentru căști/înregistrare
 • Editați tonuri și accesați peste 60 de efecte cu BOSS Tone Studio pentru Windows/macOS
 • Conector USB pentru comunicarea cu BOSS Tone Studio și înregistrarea/redarea audio cu software-ul de producție muzicală
 • Descărcați și partajați Livesets la BOSS Tone Exchange
 • Adaptorul Bluetooth® Audio MIDI Dual opțional vă permite să editați sunete și să transmiteți audio de pe un dispozitiv mobil iOS sau Android
 • Controlere de picior opționale GA-FC și GA-FC EX pentru operare de la distanță pe scenă
 • Difuzor opțional însoțitor: Katana Cabinet 112 Bass  

Creați-vă Sunetul de Bas Perfect

Head-ul de bas compact Katana-500 le oferă basiştilor dedicați o experienţă sonoră de ultimă generaţie, susţinută de zeci de ani de cercetare şi dezvoltare BOSS. Acest amplificator este incredibil de clar, puternic și receptiv, realizat cu 500 de wați de putere de clasă D atent calibrată. Cab Resonance duce lucrurile și mai departe, folosind calibrarea de înaltă tehnologie pentru a regla intern secțiunea de ieșire a puterii pentru boxa dvs. preferată.

Calibrare cu o singură atingere a cabinetului

Fiecare boxă are propria curbă caracteristică de impedanță și răspuns în frecvență, iar aceste elemente afectează modul în care se comportă amplificatorul care îl alimentează. Cu o simplă apăsare a unui buton, funcția Cab Resonance din Katana-500 Bass Head calibrează circuitul reactiv al etapei de ieșire a amplificatorului pentru a se potrivi cu proprietățile unice ale cabinetului conectat. Procesul nostru patentat analizează numeroase elemente, inclusiv cea mai joasă frecvență pe care o poate produce cabinetul, rezonanțe de vârf și mulți alți factori. Cu aceste informații, procesarea avansată îmbunătățește dinamic ieșirea pentru a oferi senzație și răspuns superioare, joase puternice și sunet general de înaltă definiție.

Creați-vă Tonul de Bază

Head-ul de bas Katana-500 oferă o selecție profundă de comenzi pentru a vă îmbunătăți sunetul. Măriți sau reduceți frecvențele cu EQ activ pe patru benzi și alegeți dintre trei opțiuni de frecvență joasă-medie și înaltă-medie pentru a viza intervale specifice. Apucați butonul de jos pentru a optimiza nivelul scăzut pentru diferite etape și comutați trei setări Hi Cut pentru a netezi sunetul după cum este necesar. Și cu butonul Shape, puteți revoca instantaneu amplificatorul cu curbe medii, luminoase și cu gamă largă.

Adăugați Caracter și Culoare

Odată ce v-ați configurat vocea fundamentală de bas, rafinați-o și mai mult cu instrumente sofisticate de modelare a tonurilor. Amp Feel oferă două opțiuni selectabile pentru a îmbunătăți sunetul de bază pentru diferite stiluri. Opțiunea Modern oferă o gamă extinsă de frecvență și o sensibilitate mai dinamică, în timp ce Vintage introduce căldura și caracterul amplificatoarelor clasice din trecut. Tipurile Comp și Drive sunt disponibile pentru a controla dinamica și pentru a introduce grija și agresivitatea. Și cu secțiunea FX, puteți accesa trei efecte reglate de bas pentru culoare și inspirație. Există, de asemenea, un buton Blend pentru a forma un sunet de bas direct pentru o claritate suplimentară.

Conectivitate Robustă

Head-ul de bas Katana-500 integrează o gamă versatilă de conectivitate în designul său compact. Două ieșiri pentru difuzoare cu blocare acceptă funcționarea cu curent ridicat, iar ieșirea de linie XLR poate trimite un semnal simultan către un house PA din locații directe, pre sau post din calea semnalului amplificatorului. Puteți modela și mai mult vocea de ieșire de linie de pe panoul frontal cu trei presetări de emulare a difuzoarelor cu microfon și trei setări personalizate. Există, de asemenea, o ieșire cu funcție dublă pentru exersarea în căști sau înregistrarea analogică, plus USB pentru captarea pistelor pregătite pentru mixare în software-ul dvs. muzical preferat pe computer.

Extindeți-vă Frontierele

Folosind BOSS Tone Studio, puteți vizualiza și edita toți parametrii amplificatorului de pe computer și puteți accesa peste 60 de efecte BOSS pentru a schimba tipurile alternative pentru secțiunile Comp, Drive și FX. Conectarea unui pedalier GA-FC sau GA-FC EX asigură operarea de la distanță a numeroase funcții de amplificator, inclusiv memoria utilizatorului de pe panoul frontal și două memorii suplimentare. Și cu adaptorul dublu Bluetooth® Audio MIDI opțional, puteți reda muzică de pe un dispozitiv mobil și puteți modela tonuri wireless folosind aplicația de editor BTS pentru iOS și Android.

Specificații Boss Katana 500 Bass Head
Tip amplificatorAmplificatoare
Putere500 W
DifuzoareNu
Canale1
Send / ReturnNu
Iesire pentru inregistrareDa
Conector MIDINu
Iesire difuzor externDa
Iesire castiDa
Iesire footswitchDa
IntrareJACK
equalizerDa
Compressor/limiterDa
EffectsDa
USBDa
Produse asemănătoare Boss Katana 500 Bass Head