NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X
  • Roland Go:Mixer Pro-X

Roland Go:Mixer Pro-X

Go:Mixer Pro-X
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
719.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 59.92 Lei / lună

Distribuie pe

Interfata Audio USB Roland Go:Mixer Pro-X

Sunetul tău contează.

Dacă creați videoclipuri muzicale, emisiuni web, podcast-uri sau transmisii live cu un telefon sau tabletă, aveți nevoie de GO:MIXER PRO-X. Calitatea audio poate avantaja sau ruina prezentarea dvs., iar microfonul încorporat al dispozitivului nu vă va ajuta dacă doriți cu adevărat să vă impresionați ascultătorii și să-i mențineți implicați. Cu GO:MIXER PRO-X, puteți conecta și mixa până la șapte surse de intrare audio cu calitate de studio—astfel încât să sună întotdeauna cel mai bine indiferent unde vă aflați.

Sună așa cum vrei.

În timp ce publicul va tolera o calitate atât de bună a videoclipului, nu va accepta din prima secundă dacă sunetul este slab. Depuneți mult efort în ceea ce faceți, așa că nu vă distrugeți munca din cauza unui sunet slab. Utilizați telefonul/tableta pentru capabilitățile sale video excelente și lăsați GO: MIXER PRO-X să se ocupe de funcțiile de mixare audio cu sunet de calitate superioară. Indiferent ce tip de conținut pe care îl produceți, GO:MIXER PRO-X vă permite să vă arătați creativitatea în toată splendoarea sa.

Audio de înaltă calitate pe orice platformă.

GO:MIXER PRO-X funcționează cu serviciile dvs. preferate de streaming, cum ar fi YouTube, Zoom, Instagram și TikTok, astfel încât veți suna cel mai bine de fiecare dată când intrați în direct.

Transmiteți singur.

GO:MIXER PRO-X este ușor de utilizat, chiar dacă sunteți singur pe proiect. Are toate intrările de care aveți nevoie pentru vocea dvs., un instrument muzical sau ambele. Volumul și alte controale sunt clar marcate și ușor de găsit atunci când sunteți pierdut în acest moment și mergeți pe inspirație. Iar cu funcția Loop Back, este simplu să capturați spectacole de redare cu melodii din biblioteca muzicală a dispozitivului.

Cântați cu alții.

Dacă cântați alături de alți muzicieni, GO:MIXER PRO-X vă oferă tot. Cu selecția sa versatilă de intrare, puteți conecta o chitară sau bas, microfon XLR, instrument mono/stereo și două dispozitive la nivel de linie pentru a mixa și înregistra interpretarea pe loc.

Sunetul excelent nu este doar pentru muzică.

Fiecare public apreciază sunetul bun și clar. Ajută mesajul să treacă și face prezentarea dvs. mai atractivă. Cu intrarea sa de microfon XLR și dimensiunea compactă, GO:MIXER PRO-X îmbunătățește podcast-urile, interviurile, lecțiile online, apelurile video și multe altele. Mufa pentru căști acceptă chiar și o a doua intrare de microfon, permițându-vă să aduceți o altă voce cu un microfon pentru căști sau căști pentru smartphone.

Fii conectat.

GO:MIXER PRO-X vine cu cablurile necesare pentru conectarea cu majoritatea oricărui tip de dispozitiv mobil iOS sau Android. Conectați-vă digital la dispozitive USB-C sau Lightning sau analog cu cablul TRRS.

Creează oriunde.

Compact și ultra-portabil, GO:MIXER PRO-X este creat pentru crearea în mișcare. Alimentați-l de pe dispozitivul mobil sau folosiți baterii pentru mai mult de patru ore de funcționare. Pe lângă faptul că oferă o calitate excepțională a sunetului pentru videoclipuri și fluxuri de difuzare, GO:MIXER PRO-X excelează ca interfață audio pentru aplicații muzicale precum Zenbeats sau GarageBand și funcționează excelent și ca mixer autonom portabil pentru exersare și interpretare.

Calitate Roland de încredere.

De aproape 50 de ani, produsele multimedia inovatoare și instrumentele muzicale electronice Roland au alimentat inspirația creatorilor care definesc genul din întreaga lume. GO:MIXER PRO-X continuă această lungă tradiție, oferind o soluție de calitate pentru a vă explora pe deplin potențialul creativ.


Specificații
Rezolutie maxima-
Canale preamp microfon-
Canale de instrument1
Intrare linie2
Phantom powerDa
Iesire castiDa
SetNu
Navigare inteligentă