NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
 • Yamaha Genos
2 ani

Keyboard Yamaha Genos

Preluați controlul asupra muzicii

Bine ați venit în noua lume a Claviaturilor Digitale Premium. Fie că vă aflați într-un studio de înregistrări sau pe o scenă, Genos inspiră și intensifică creația muzicală și performanța.

 

Experimentați Sunetul Extraordinar

 

Cea mai bună calitate a sunetului a unui Pian Digital Premium

Alimentat de tehnologia special creată de Yamaha, calitatea sonică a fiecărei Voci a claviaturii digitale Genos este superioară oricărei alte claviaturi digitale. Tot ceea ce auziți, fie că este minunatul sunet al pianului CFX, sunetul extraordinar de vioară Kino sau sunetul puternic de tobe Revo, vă farmecă pur și simplu!

-Tehnologia AEM (ArticulationElement Modeling)

Tehnologia AEM simulează caracteristicile instrumentelor muzicale. În timpul unei performanțe tehnologia redă eșantionările adecvate, în timp real, în funcție de ce și cum interpretați. Eșantionările sunt legate și articulate - așa cum sunt redate de instrumentul acustic.

- Revo!Drum/SFX Kit-uri

Revo! seturile de tobă recreează sunetul autentic de tobe. Chiar dacă interpretați aceeași notă de mai multe ori, sunetul are de fiecare dată o altă nuanță, fiind incredibil de natural și realist.

 

Conținut

Fie că creați sau interpretați muzică, aveți nevoie de un conținut vast de date. Genos deține o gamă variată de conținut de date, 1710 voci de instrumente, 550 de modele, 216 arpegii și multe altele.

Gata să redea conținutul

Genos deține conținut bogat de date ce vă inspiră imediat ce începeți să interpretați.

 

Efecte

De la Reverb la Distortion, Rotary Speaker la Compressor, Genos oferă putere DSP de neegalat.

Utilizând aceeași tehnologie VCM precum consolele profesionale de mixare Yamaha, Genos deține uneltele necesare pentru a crea sunetul perfect. Nu doar efectele fac sunetul extraordinar, ci și arată foarte bine - cu ajutorul unei interfețe grafice utilizator excepțională.

 

Vocal Harmony & Synth Vocoder

Puteți aplica automat efecte diferite vocii Vocal Harmony în timp ce cântați, sau puteți utiliza Synth Vocoder pentru a construi caracteristici unice pentru voce pe sintetizator și alte sunete.

 

Extindeți-vă muzica

Extindeți continuu conținutul Genos prin crearea și instalarea propriile pachete personalizate sau achiziționate. Domeniul de posibilități pentru noile sunete și stiluri este nelimitat virtual.

-YEM (Yamaha Expansion Manager)

YEM (Yamaha Expansion Manager) este un software PC/MAC creat pentru a organiza conținutul de expansiune pentru claviaturile Yamaha și permite chiar crearea propriilor sunete noi și a buclelor.

-Integrated Flash Memory

Genos include 1.8GB de memorie flash utilizator cu citire/scriere la viteză mare pentru propriile Voci.

 

Controlați muzica

 

Control rapid și intuitiv

Genos are o interfață intuitivă pentru compoziție muzicală și creare de sunet.

-Touch Screen

Selectați și modificați parametrii direct cu ajutorul ecranului color touch screen de 9".

-Butoane atribuibile

În timp ce interpretați, adesea aveți nevoie să acționați rapid pentru a accesa anumite funcții. Alegeți dintr-o gamă de funcții pentru a seta cele 6+1 butoane atribuibile de pe panou, iar printr-o singură apăsare de buton, puteți accesa instantaneu funcția dorită.

 

Generatorul de Stil

Genos deține o varietate de modele de ritm și acompaniamente (denumite “Stiluri”) din diferite genuri muzicale. Stilurile au modele sofisticate ce inspiră creativitatea. Lansați ideea și Genos reacționează la aceasta.

 

Memoria de înregistrare

Funcția Registration Memory permite salvarea (sau“înregistrarea”) virtuală a tuturor setărilor panou printr-un buton Registration Memory, apoi se accesează instantaneu setările personalizate printr-o singură apăsare de buton.

 

Conturați-vă ideea

 

Transformați ideile în realitate

Porniți de la idea originală a unui cântec, alegeți Vocea instrumentului și Stilul. Interpretați și lucrați la aranjament și salvați ca MIDI. Apoi, suprapuneți anumite sunete și creați propriul demo sau chiar finalizați pista.

 

Funcția de înregistrare (MIDI/Audio)

Înregistrați rapid performanța ca fișier audio (WAV) sau fișier Standard MIDI (SMF) cu ajutorul funcției Quick Recording. Pentru aranjamente mai complexe, Multi Recording are un secvențiator complet funcțional 16-track MIDI în timp real și funcționalitate optimă.

Când sunteți mulțumiți de înregistrare, puteți salva pe memoria internă User Drive sau pe memoria USB Memory pentru partajare facilă.

- Ieșire digitală

Noua ieșire S/PDIF Digital poate fi conectată la un echipament compatibil de studio sau cu echipamentul home theatre pentru a reda audio de la Genos fără a pierde calitatea sunetului.

 

Arpegio

Genos deține 216 Arpegii pentru a vă îmbunătăți performanța. Există o diversitate de tipuri de arpegii, unele încorporate în instrument, altele recreează efectele uimitoare de chitară și controler arpegii prin Live Control pentru reglarea filtrelor sunetului în timp real în timp ce interpretați.

 

Acționarea de calitate superioară a claviaturii

Claviatura FSX are o acționare premium cu senzație după atingere. Clapele sunt create printr-un proces de fabricație de înaltă precizie pentru durabilitate incredibilă, stabilitate îmbunătățită și acționare ”rapidă”. Claviatura cu 76 de clape are răspuns îmbunătățit la atingere permițând performanțe foarte expresive și dinamice.

 

Acces direct

Funcția Direct Access oferă o scurtătură către o largă varietate de funcții Genos. Trebuie doar să apăsați butonul Direct Access urmat de un alt buton pe panou sau pedală pentru a sări direct la controlerele relevante de pe ecran.

 

Redați cea mai bună performanță

 

Îmbunătățiți-vă performanța

Indiferent de genul muzical pe care doriți să îl interpretați, Genos este pregătită să vă acompanieze cu aranjamente, sunete puternice de tobe și puternicul DSP. Niciodată nu ați mai avut o formație personală atât de perfectă.

 

Adăugați mai multă savoare performanței

Multi Pad-urile pot fi utilizate pentru a interpreta secvențe scurte ritmice și melodice pre-înregistrate ce adaugă impact și varietate performanței la claviatură.

Audio Link Multi Pad

Multi Pad-urile nu lucrează doar cu date MIDI, ci vă permite să creați conținut unic, nou de pad împreună cu propriile date audio (WAV) pentru redare în timpul performanței.

 

Ieșire de calitate superioară

Ieșirea audio a claviaturii digitale Genos a fost complet recreată pentru a reda sunetul profesional de calitate de la claviatură.

- Noul circuit output

Noul convertor 32bit Digital Audio Converter (DAC) redă un sunet de calitate superioară pentru o gamă vastă de frecvențe.

-Sub out

Genos are patru conexiuni Sub line-out pe care le puteți utiliza pentru a vă adapta sunetul la diferite situații.

Specificații Yamaha Genos
Alimentare prin220V Direct , Alimentator
Categorie ClaviaturiProfesional
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
Conexiune pedalaDa
CuloareBlack
DifuzoareNu
Dimensiuni1234 x 138 x 456 mm
DisplayOled , TFT Color LCD 7 inch
EfecteReverb, Chorus, DSP, Compresor, Eq
EgalizatorDa
Greutate13 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie interna60 GB
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape76
PedaleNu
Pitch Bend/ModulationDa
Polifonie256
RecorderDa
RitmuriDa
Rotary ControlDa
SetNu
Silent System- , Nu
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
USBDa
Florin Cminor
12.apr.2021
Cel mai bun aranjor al acestui moment.
Pro:
Ieșire digitală.
Este primul aranjor Yamaha cu SPDIF output.
Asta îl face un aranjor bun și pentru scenă, dar și pentru studio (cazul meu).
Deși este topul aranjoarelor de la Yamaha, faptul că nu are ieșiri balansate, îi scade posibilitatea de a înregistra un sunet perfect prin modul analog.
Da, are recorder audio, dar multi lucrăm cu multi track și combinăm mai multe surse de sunete.
Însă faptul că poți trage prin SPDIF 24bit 44100Hz e ceva ce contracarează lipsa unei ieșiri balansate.
Ce îl face cel mai bun aranjor actual?
Cei 3.8GB sampler și sistemul de pachete (pack).
Toate aranjoarele actuale au numărul de tonuri custom limitate (ce se pot folosi in ritmuri-style).
Cu răbdare și un pic de muncă, poți utiliza memoria de sampler integrând tonuri noi in număr atât de mare, încât depășește orice alt aranjor.
Controlere la îndemână, ba chiar programabile.
Cine nu s-a jucat la cele de chop style, nu știe ce pierde.
Faptul că orice style este de fapt un midi file, face foarte ușor realizarea de noi ritmuri in programe de calculator. Deși există și un style recorder direct in clapă. Iar numărul de insert effects poate crea un ritm dinamic și ireproșabil.
Vocoder, vocal harmony au cam toate. Însă cu dibăcie poți lucra cu un daw sa controlezi prin midi vocoderul încât cele mai dedicate clape de vocoding pălesc.
Se poate controla de la style (main/full/intro, etc) la chords, prin midi.
Se salvează în favorite, doar printr-o apăsare mai prelungită, de la style la tonuri , dar registrii sunt mult, mult mai evoluați, de o complexitate superbă.
Ecranul mare, touchscreen, e de mare ajutor.
O altă funcție interesantă pentru live, este Chord looper. Poți cânta full piano pe seturi de armonii prestabilite, dând viață unor sesiuni extraordinare.
Să scriu câte pachete gratuite se găsesc?
Multe și bine făcute.
Cele originale, mă refer.
Unul din avantajele puțin știute, este că poți face noi packuri fără samplere. Ele ocupă foarte puțin 10-12mb. Dar îți dau 128 de tonuri custom .
Cu 100-120mb poți avea 1280 de tonuri remodelate, iar la 3.8GB ...
Să amintesc și că ai 32 de canale midi. Când lucrezi in studio, așa ceva e aur curat.
Acces rapid, ce se poate face direct prin salvare de shortcuts.
Apeși A și sari la mixer, B la midi Setup, etc.
Deja am 6 setup midi.
Cel de live, de Cubase session, cel în care Genos e sincron cu Cubase, cel în care Song este in sincron, și altele...
Nu am loc să scriu toate avantajele..
Cons:
Nu are ieșiri balansate.
Deci live, necesita cabluri scurte sau DI.
Nu are usb audio cu doar midi. Însă cei ce au studio, vor folosi SPDIF, având cel mai probabil placi de sunet cu mai multe intrări, asio mai performant, firme mai avansate ca tehnologie audio card.
Nu are fadere motorizate. Dar ce aranjor are?
Totuși la cât costă, ar fi fost bune.
Nu poți modifica decât în editorul software, Yamaha Expansion Manager un ton, in pack, in a îl utiliza apoi într-un ritm-style. Ce salvezi in intern/stick usb, nu se poate reintegra in pack.
Produse asemănătoare cu Yamaha Genos