Yamaha PSR-I300

Yamaha
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha PSR-I300
  • Yamaha PSR-I300
  • Yamaha PSR-I300
  • Yamaha PSR-I300
  • Yamaha PSR-I300
  • Yamaha PSR-I300
1.800.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Yamaha PSR-I300

Keyboard Yamaha PSR-I300

Pentru cei care abia încep să se bucure de muzica indiană, PSR-I300 oferă Voci, Stiluri auto-acompaniament și Riyaz Lite esențiale pentru acest gen muzical, precum și o funcție Super Articulation Lite care recreează tehnicile unice de performanță ale fiecărui instrument disponibile la atingerea unui buton.

Pentru a te bucura de muzica indiană.

644 instrumente, inclusiv 30 de instrumente indiene.

224 de tipuri de Stiluri auto-acompaniament, inclusiv 30 de Stiluri Indiene.

15 modele Riyaz (Tabla / Mridangam & Tanpura).

164 de Cântece tip lecție, inclusiv 10 game tradiționale indiene Raga

Efecte DSP și 15 Voci Super Articulation Lite

Claviatură sensibilă la atingere

Amplificatoare puternice încorporate cu difuzoare bass reflex

USB TO HOST permite două căi MIDI și transfer audio

Rotița Pitch bend

Bucură-te de melodiile tale preferate!

Încărcat cu Voci de instrumente autentice și Stiluri auto-acompaniament esențiale pentru redarea muzicii din India, PSR-I300 vă permite să vă bucurați de muzica pe care o iubiți alături de oamenii preferați.

Vocile de care aveți nevoie pentru a reda muzică indiană

PSR-I300 este echipat cu mai mult decât sunetele apreciate de pian și cele electronice de la Yamaha, oferind o gamă largă de voci pentru instrumentele indiene esențiale pentru a interpreta muzică indiană, împreună cu o claviatură care a câștigat popularitate pentru dinamica sa extraordinară și pentru că este netedă și fluidă, facil de interpretat. Funcții precum Dual, Arpeggio și Harmony și efectele DSP de înaltă calitate vă îmbunătățesc sunetul și vă ajută să interpretați ca un profesionist. PSR-I300 include chiar și funcții precum Super Articulation Lite și Pitch Bend Wheel care reproduc tehnicile unice de interpretare și sunetele instrumentelor cu o autenticitate impresionantă. Aici vă prezentăm câteva Voci reprezentative și funcțiile care pot fi folosite pentru a le adăuga culoare.

Stilurile de care aveți nevoie pentru a reda muzică indiană

„Stilurile” auto-acompaniament sunt o funcție care adaugă ritm și acompaniament atunci când redați acorduri cu mâna stângă. Pe lângă genurile muzicale rock și jazz, PSR-I300 răspunde și modelelor folosite adesea în muzica indiană, oferind o gamă cuprinzătoare de funcții de asistență care vă permit să vă bucurați de interpretarea cu Stiluri fără cunoștințe despre acorduri sau muzică, inclusiv Smart Chord pentru performanță cu un singur deget cu Styles, o bază de date Music Database care oferă sugestii pentru combinații de Voci și Stiluri utilizate frecvent și Chord Dictionary, care vă permite să căutați cum să redați acordurile. PSR-I300 oferă, de asemenea, o funcție Riyaz Lite care redă Tabla/Mridangam și Tanpura, astfel încât să puteți exersa gamele și interpretarea, oferind totodată suport pentru muzica indiană.

O suită de funcții tip lecție

PSR-I300 este echipat cu o varietate de lecții pentru studiu independent, care îi vor liniști pe cei aflați la început de drum muzical și care vă ajută să învățați totul, de la melodii clasice cunoscute în întreaga lume până la gamele unice Raga specifice muzicii indiene.

Atât de multe moduri de a te distra!

Încarcă videoclipuri cu performanța ta pe rețelele sociale, conectează-te la computer pentru a-ți compune propria muzică și multe altele... PSR-I300 oferă atât de multe moduri de a te distra!

Specificații Yamaha PSR-I300
SetNu
Categorie ClaviaturiIncepator
Difuzoare2 x 12W
Dimensiuni-
Greutate4.6 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
PedaleDa
Alimentare prin220V Direct , Alimentator
EfecteDa
Intrare microfonNu
StativNu
Tip clapeOrga Keyboard
Iesire castiDa
USBDa
Clape DinamiceDa
Clape gradateNu
CuloareGri
Numar clape61
Polifonie48
RitmuriDa
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa
Produse asemănătoare cu Yamaha PSR-I300