Omnitronic LRS 1402 ST

Omnitronic
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Omnitronic LRS 1402 ST
  • Omnitronic LRS 1402 ST
  • Omnitronic LRS 1402 ST
455.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Operare analogică pentru un sunet mai autentic
  • Mixerul are 14 canale pentru mixare
  • Dispune de funcția de monitorizare în timp real pentru mixaj precis

Omnitronic LRS 1402 ST

Mixer Analog Omnitronic LRS 1402 ST

Mixerul analog Omnitronic LRS 1402 ST este un echipament esențial pentru orice studio de înregistrări sau eveniment live. Cu acest mixer, veți putea amesteca și manipula sunetul într-un mod profesional și precis.

Cu șapte canale audio, acest mixer vă permite să conectați multiple surse de sunet, precum microfoane sau instrumente muzicale, și să le mixați în mod individual sau în combinații complexe. Fiecare canal dispune de controale precise pentru reglarea volumului, egalizării și efectelor sonore.

Fiind un mixer analog, LRS 1402 ST oferă o calitate superioară a sunetului, cu un răspuns de frecvență echilibrat și fără distorsiuni nedorite. Inovațiile tehnologice și designul robust fac din acest mixer un partener de încredere în orice situație.

Puteți utiliza acest mixer atât în studio, pentru mixaj și producție muzicală, cât și în cadrul evenimentelor live, pentru controlul și modularea sunetului în timp real. Este un echipament versatil și ușor de întreținut, perfect pentru muzicieni, DJ-i sau tehnicieni de sunet.

Omnitronic LRS 1402 ST reprezintă alegerea ideală pentru pasionații de muzică și profesioniști ce caută un mixer analog de înaltă performanță, fiabil și durabil.

Specificații Omnitronic LRS 1402 ST
Canale mono4
Canale stereo4
Procesor efecteNu
EQ3 benzi
Aux send1
Phantom powerDa 48V
Dimensiuni225 x 245 x 50 mm
Greutate1.6 kg


Produse asemănătoare cu Omnitronic LRS 1402 ST