1. Prima pagina
 2. »
 3. Sonorizare
 4. »
 5. Mixere audio
 6. »
 7. Mixere analogice
 8. »
 9. Mixere analogice Yamaha
 10. »
 11. Mixer analog Yamaha AG03 cu interfata audio USB 2 0
1 5 5 5
Mixer analog Yamaha AG03 cu interfata audio USB 2 0

Mixer analog Yamaha AG03 cu interfata audio USB 2 0

AG03
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
580.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 48.33 Lei / lună


Distribuie pe

 • Mixer multifuncțional cu 3-canale, având interfață audio USB.
 • Are LOOPBACK flexibil – perfect pentru înregistrări live sau transmisii web.
 • Rezoluție înaltă (24-bit192kHz) 2-piste de înregistrare audio și redare.
 • Microfon preamp "D-PRE" calitate studio cu gain ridicat și zgomot redus.
 • Control facil și sunet pro, cu procesare 1-TOUCH COMP/EQ, EFFECT.
 • Alimentare +48V phantom power pe intrarea CH1 pentru microfoanele condensator și cutiile Dl.
 • Intrare Hi-Z pentru chitare pe CH2.
 • Conexiune iPad (2 sau mai nou) via Apple iPad Camera Connection Kit (necesită alimentare externă USB).
 • USB pentru Mac & PC.
 • Carcasă solidă din metal.
 • Include versiunea descărcabilă Cubase Al.
Transformați-vă PC-ul, Mac-ul sau chiar iPad-ul într-o stație radio virtuală și partajați-vă mesajul. Printr-un proces de instalare surprinzător de facil, cu mixerul AG puteți produce conținut online cu sunet de revoluție înaltă, fie pentru transmisie în timp real pe platforme de difuzare digitale, precum USTREAM sau YOUTUBE LIVE, sau puteți produce transmisii podcast și video la cerere. AG va crește valoarea producției în mod considerabil, cu muzică de fundal, efecte de sunet și un nivel al calității sunetului care nu se poate fi egalat de un computer obișnuit/ căști.
Funcția LOOPBACK permite difuzarea live a tuturor microfoanelor, instrumentelor și a celorlalte surse audio alături de muzica de fundal pentru PC / Mac sau iPad.
Mixerul AG este echipat cu o intrare ce are ca sursă de alimentare o energie phantom power, dar și cu o intrare pentru căști, oferindu-vă opțiunea de a utiliza un microfon profesional condensator, sau un set de căști convenționale pentru computer.
Modelul AG03 are butoane rotative de volum și un potențiometru de 60mm pe panoul frontal pentru controlul manual facil al vocii, muzicii de fundal și al conținutului audio sau al efectelor de sunet.
1-TOUCH COMP / EQ adaugă claritate și se concentrează pe sunet, printr-o simplă apăsare de buton. Exact ca la o difuzare radio, puteți adăuga reverb cu 1-TOUCH EFFECT sau efectele de sunet de la un dispozitiv extern.
Cu ajutorul aplicației multi-platformei AG DSP Controller software, puteți accesa și edita compresorul, filtrul EQ, high-pass, reverb și parametrii amp simulator ai 1-TOUCH DSP. Modul EASY vă oferă control precis, intuitiv, în timp ce modul EXPERT permite reglare mult mai detaliată a parametrilor.
Design-ul de calitate superioară a modelului AG permite sunet de 192kHz / 24bit ce poate reproduce chiar și cele mai subtile nuanțe ale înregistrărilor originale. Dacă utilizați software-ul de redare compatibil ASIO, puteți trece chiar pe mixer-ul intern Kernal și să reproduceți cu fidelitate sunetul original.
Sunetul de calitate al mixerului AG de 192kHz/24bit este ideal pentru capturarea celei mai fine reproduceri a înregistrărilor de tip analog, atunci când arhivați valoroasa colecție.
Compactul și durabilul AG poate fi operat utilizând alimentarea USB bus sau a unei baterii de mobil, oferindu-vă o configurare puternică de mobil ce se potrivește perfect într-un rucsac.
Mixer-ul AG are același microfon premium preamp dezvoltat de Yamaha pentru consolele de înregistrare high-end, capturând cele mai detaliate nuanțe ale performanței vocale sau instrumentale.
AG este compatibil cu cea de-a doua generație Apple iPad sau o versiune mai recentă, permițându-vă să creați înregistrări de calitate superioară și redare, utilizând o aplicație compatibilă de muzică iOS, precum Cubasis.
*Necesită Apple iPad Camera Connection Kit/ Lightning to USB Camera Adapter
Carcasa solidă din metal a mixerului AG este portabilă și ușor de amplasat pe o claviatură, pe o cutie de chitară, sau chiar pe un stand de microfon, utilizând un adaptor opțional.
Software-ul Cubase AI Digital Audio Workstation (DAW) este inclus în achiziția mixerului AG oferindu-vă un instrument de producție muzicală simplificat, dar puternic pentru a efectua înregistrări de calitate superioară chiar de la început.


AfisajLed
Aux sends-
Canale mono1
Canale stereo1
Dimensiuni1027 x 169 x 565 mm
Dimensiuni-
EQDa
Greutate0.9 kg
Phantom powerDa 48V
Procesor efecteDa
Returns1