1. Prima pagina
 2. »
 3. Sonorizare
 4. »
 5. Mixere audio
 6. »
 7. Mixere analogice
 8. »
 9. Mixere analogice Yamaha
 10. »
 11. Mixer analog Yamaha AG06 cu interfata audio USB 2 0
1 5 5 5
Mixer analog Yamaha AG06 cu interfata audio USB 2 0

Mixer analog Yamaha AG06 cu interfata audio USB 2 0

AG06
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
689.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 57.42 Lei / lună


Distribuie pe

 • Rezoluție înaltă (24-bit192kHz) 2-piste de înregistrare audio și redare.
 • Are LOOPBACK flexibil – perfect pentru înregistrări live sau transmisii web.
 • Microfon preamp "D-PRE" calitate studio cu gain ridicat și zgomot redus.
 • Control facil și sunet pro, cu procesare 1-TOUCH COMP/EQ, EFFECT și AMP SIM.
 • Alimentare +48V phantom power pe intrarea CH1 pentru microfoanele condensator și cutiile Dl.
 • Intrare Hi-Z pentru chitare pe CH2.
 • Conexiune iPad (2 sau mai nou) via Apple iPad Camera Connection Kit (necesită alimentare externă USB).
 • USB pentru Mac & PC.
 • Carcasă solidă din metal.
 • Include versiunea descărcabilă Cubase Al.
Sunteți pregătiți să vă partajați creațiile muzicale cu ceilalți? Mixerul AG este instrumentul ideal pentru producție muzicală rapidă și facilă pentru difuzare pe pagini web precum USTREAM sau YOUTUBE LIVE, lecții online în timp real, sau creații video sau difuzări audio podcast offline.
Sunetul AG la calitate de studio vă oferă suportul profesional pentru a vă căștiga audiența și a vă crește baza de date cu și mai mulți fani.
Funcția LOOPBACK permite difuzarea live a tuturor microfoanelor, instrumentelor și a celorlalte surse audio alături de muzica de fundal pentru PC / Mac sau iPad.
Mixerul AG este echipat cu o intrare ce are ca sursă de alimentare o energie phantom power, putând să conectați o gamă vastă de microfoane, inclusiv un microfon profesional condensator. Iar intrarea flexibilă Hi-Z a mixerului AG vă permite conectarea unei game vaste de instrumente precum chitare, chitare bass și sintetizatoare.

Echipat cu microfon preamp D-PRE la calitate de studio, mixerul AG poate să captureze nuanțele distincte ale performanțelor vocale și instrumentale cu sunet la rezoluție înaltă.
Mixerul AG are 1-TOUCH DSP ce utilizează celebra tehnologie Yamaha de procesare a semnalului. COMP/EQ vă va perfecționa tonul în timp ce EFFECT adaugă ambient reverb, iar AMP SIM oferă un sunet clasic, cald amp—toate printr-o singură apăsare de buton.
Compatibil cu Windows și MAC, AG DSP Controller oferă un plus de control al parametrilor 1-TOUCH DSP precum COMP, EQ, HPF, reverb și AMP SIM. Modul EASY utilizează o interfață simplă intuitivă în timp ce modul EXPERT oferă utilizatorilor control mult mai detaliat.
Design-ul de calitate superioară a modelului AG permite sunet de 192kHz / 24bit ce poate reproduce chiar și cele mai subtile nuanțe ale înregistrărilor originale. Dacă utilizați software-ul de redare compatibil ASIO, puteți trece chiar pe mixer-ul intern Kernal și să reproduceți cu fidelitate sunetul original.

Sunetul de calitate al mixerului AG de 192kHz/24bit este ideal pentru capturarea celei mai fine reproduceri a înregistrărilor de tip analog, atunci când arhivați valoroasa colecție.
Lasă-te condus de muzică. Prin simpla conexiune a unui iPad compatibil și a unei baterii USB de mobil, mixerul AG devine interfața ideală audio de mobil pentru muzicieni și designerii de sunet. Această configurație modestă vă transformă iPad-ul într-un studio mobil, sau chiar un instrument virtual pe o platformă de performanță, permițându-vă să produceți muzică de calitate înaltă oriunde, oricând.
AG poate opera utilizând o alimentare USB bus, eliminând necesitatea unui adaptor extern. AG poate utiliza de asemenea o baterie de mobil pentru a se utiliza împreună cu un iPad, oferindu-le utilizatorilor o reală soluție de mobil mixing și interfață audio.
AG este compatibil cu cea de-a doua generație Apple iPad sau o versiune mai recentă, permițându-vă să creați înregistrări de calitate superioară și redare, utilizând o aplicație compatibilă de muzică iOS, precum Cubasis.
*Necesită Apple iPad Camera Connection Kit/ Lightning to USB Camera Adapter
Prin îmbinarea high end a microfonului D-PRE preamps cu capacitatea sunetului 192kHz / 24bit, într-un design compact, mixerul AG este perfect pentru muzicieni și pentru cei care doresc să compună, înregistreze și să mixeze muzică printr-o instalare facilă, fără a sacrifica însă calitatea sunetului. Are încorporat software-ul de producție muzicală Cubase AI ce poate fi descărcat în computer-ul Windows sau Mac; dețineți astfel tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe să înregistrați muzică cu sunet de calitate superioară.
AG are încorporat Cubase AI (se poate descărca) și poate condensa funcțiile compoziție, înregistrare, editare și mixare având la bază software-ul de producție muzicală standard Cubase, permițând începerea imediată a procesului de producție muzicală.
Yamaha AG06, este un mixer combinat cu o interfata audio pe USB 2.0, calitatea semanlului 24-Bit/192 kHz, Intrari: 2x Microfon-/Linie-Intrare XLR/TR Combo (Intrarea 2 se poate schimba pe Hi-Z intrare de instrument), 2x Intrare linie ¼" TR, 2x intrare liniet RCA, 4x Iesire linie ¼" TR, Iesire stereo pentru casti ¼" TRS, intrare pentru Footswitch, Intrari speciale pentru Headset 2x 1/8" TRS Mini-Jack (Casti cu microfon), Intrare AUX 1/8" TRS Stereo, Conectivitate USB, +48V Phantom Power, Pad pentru atenuarea semnalului, efecte DSP pe canalul 1: Compressor/EQ si SPX Reverb, Pe canalul 2: simulator de amplificator AMP Simulation si SPX Reverb, FX Bypass (optional Footswitch), compatibil cu iPad cu Camera Connection Kit (optional), USB bus-powered (5V, 500mA), incl. Steinberg Cubase AI, Dimensiuni: 155 x 63 x 202 mm, Greutate: 1 kg


AfisajLed
Aux sends1
Canale mono2
Canale stereo2
Dimensiuni-
EQDa
Greutate1.1 kg
Phantom powerDa 48V
Procesor efecteDa
Returns1