Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Modul Sintetizator Roland SE-02
  • Modul Sintetizator Roland SE-02
  • Modul Sintetizator Roland SE-02
  • Modul Sintetizator Roland SE-02
  • Modul Sintetizator Roland SE-02
  • Modul Sintetizator Roland SE-02
2 ani

Modul Sintetizator Roland SE-02

Brand: RolandRoland
Seria: SE-02
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 2719.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Clape DinamiceNu
CuloareNegru
DisplayLCD
Numar de voci128
PedaleNu
RitmuriNu
StativNu
Tip clapeSintetizator
Roland

SUNET VINTAGE PUTERE NEBĂNUITĂ

Prin efortul comun dintre Roland și Studio Electornics, SE-02 este produsul debut al noii serii Roland Boutique Designer Series. SE-02 folosește circuitul analog distinct pentru a crea un sintetizator cu un sunet distinct vintage și opțiuni vaste pentru programare. Cu o varietate largă de butoane și comutatoare și cu un sequencer unic și creativ, SE-02 oferă un ton și o textură masivă cu control expresiv la îndemână.


Dincolo de Analogul Tipic

Nucleul sintetizatorului monofonic SE-02 prezintă 3 oscilatoare VCO, un filtru VC low-pass 24DB și un amplificator în trepte dual gain. Oscilatoarele au șase tipuri diferite de forme de undă cu un caracter cald și complex asociat cu VCO-urile analog autentice. Mai mult, acest VCO-uri au temperatura stabilă cu acordare automată, astfel că puteți avea toate beneficiile și niciunul dintre minusuri.

SE-02 are un sunet puternic și preganant, cărnos, bogate în joase și înalte clare și vibrante - exact precum v-ați imagina tonul unui sintetizator clasic vintage Și în timp ce SE-02 poate crea sunete vintage extraordinare, poate face mult mai mult. Are trei tipuri de cross-modulation (XMOD), un filtru feedback-loop grozav, LFO sincronizat pe tempo cu nouă forme de undă, envelope sweeping and inverting, oscillator sync, generator de zgomot și un delay digital sincronizat pe tempo.

În timp ce este un echipament compact portabil, butoanele și comutatoarele sunt robuste și din abundență, oferindu-vă o paletă vastă de opțiuni ușor accesibile de a modela sunetul. Totul este la îndemănă cu un buton per funcție, cu control extins și un layout logic și intuitiv. Pentru început, puteți alege din cele 384 de preseturi sunete programate de experți, acoperind o gamă de tonuri clasice și moderne. Schimbați și modificați aceste sunete sau creați ceva complet nou, salvați propriile voastre creații în cele 128 de locații disponibile pentru user.


Un Sequencer mult mai Muzical

SE-02 include un sequencer complet în 16 pași pentru a adăuga variație și dimensiune sunetelor voastre. Poate fi sincronizat prin tempo extern via MIDI-USB sau trigger input și per step gate time, glide ajustabil, tempo și fiecare preset folosit este salvat cu fiecare secvență Pentru intepretări creative puteți seta shuffle, gama, direcția și primul/ultimul pas. Fiecare parametru al sintetizatorului poate fi automatizat de catre sequencer - doar apăsați un pas și modificați un control. Contrar mărimii compacte a SE-02, sequencer-ul este distractiv și intuitiv, fiind deopotrivă folositor atât în studio cât și pe scenă. Puteți salva 128 paternuri de secvențe iar 16 cântece pot fi construite, fiecare cu până la 16 părți.


Flexibilitate Modernă

Carcasa SE-02 este solid construită dintr-un metal robust și butoane și comutatoare de calitate. Și contrar faptului că are câte un buton pentru aproape orice, este suficient de mic pentru a-l lua oriunde. Datorită formatului ROland Boutique, se potrivește dock-urilor K-25m sau DK-01, astfel încât puteți adăuga mini claviatuira de 25 clape sau să aveți variate opțiuni de înclinare pentru acces mai ușor într-o varietate de situații live sau de studio.

SE-02 dispune de ieșiri stereo de 1/8 inci care reduce dezordinea cablurilor, plus conexiuni MIDI de mărime standard pentru conectarea cu orice fel de claviatură doriți pentru a controla SE-02. Ca și la celelalte modele din seria Roland Boutique, Chain Mode vă dă posibilitatea de a crește polifonia prin conectarea a două sau mai multor unități SE-02 împreună prin MIDI.

Aveți intrări CV atât pentru pitch cât și pentru frecvența filtrului, precum și trigger in /out, astfel că SE-02 este compatibil cu sintetizatoarele modulare sau cu echipamentele vintage. Puteți ruta semnal audio extern prin secțiunea de filtru și există chiar și USB-audio și MIDI pentru a îl integra perfect cu un setup pentru calculator.


Despre Studio Electronics

Studio Electronics este lider în excelență și ingeniozitate în designul de sintetizatoare analog încă din 1988. Creatori ai respectatelor MidiMini, SE-1, ATC-1, Omega 8, Code 8, Boomstar și Tonestar, Studio Electronics produce instrumente muzicale de calitate premium.
 

-Circuitul analog distinct cu un buton per funcție
-Trei oscilatoare VCO cu șase forme de undă
-Oscilatoare cu temperatură stabilă și acordare automată
-24 dB low-pass filter și amplificator dual gain-stage
-Trei tipuri de cross modulation (XMOD), feedback loop și gengerator de zgomot
-LFO sincronizat pe tempo cu nouă forme de undă
-Delay digital sincronizat pe tempo cu bypass pentru a menține calea semnalului analog
-Salvează și accesează 384 de preseturi de sunet și 128 locatii pentru user
-Sequencer cu paternuri muzicale și intuitive cu song mode
-Secvențiază note, gate time, glide și parametrii sintetizatorului
-CV, VCF CV și gate inputs, plus trigger in/out
-Intrare externă pentru rutarea altor surse de sunet prin filtrul SE-02
-Standard MIDI, USB-MIDI, și USB-Audio
-Construiți un sintetizator polifonic folosind Chain-Mode pentru a conecta două sau mai multe SE-02 împreună via MIDI

Produse asemănătoare