NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland JD Xi
  • Roland JD Xi
  • Roland JD Xi
  • Roland JD Xi
  • Roland JD Xi
  • Roland JD Xi

Roland JD Xi

Sintetizator JD Xi

În stoc furnizor: Termen livrare 08.dec.2022
2 ani

Sintetizator Roland JD Xi

JD-Xi Sintetizator crossover interactiv analog/digital

 

Un sintetizator puternic și compact cu pattern sequencer încorporat și Vocal FX

Mic, puternic și accesibil, JD-Xi unește motorul unui adevărat sintetizator analogic, sunetele celebre, sintetizate SuperNATURAL a lui Roland și alte funcții creative într-un singur sintetizator.

Echipat cu 37 de clape mini, acest instrument oferă un bass amplu, cald și un lead tone ușor de controlat, plus esențialele PCM polifonice, cum ar fi pad-uri, strings, brass și multe altele.

Creați loop-uri impresive într-o secundă folosind pe pattern sequencer și kit-urile de tobe încorporate și explorați caracteristicile vocii cu microfonul lung, Vocoder și AutoPitch.

Mic în dimensiuni și mare în versatilitate, JD-Xi este egal cu sunete superbe și distracție nelimitată!

 

•              Sintetizator crossover interactiv cu motoare de sunet analogice și digitale

•              Secțiunea sintetizatorului analog oferă tonuri autentice de lead și bass

•              Două secțiuni digitale de sintetizator cu tonuri de sintetizatoare SuperNATURAL și polifonice de 128 voci 

•              Pattern sequencer cu patru canale individuale și ritmuri de înaltă calitate

•              Microfon lung inclus pentru a fi folosit cu Vocoder și AutoPitch încorporat

•              Prelucrați sunete simultan cu patru efecte (Effect, 1/2, Delay, Reverb)

•              USB pentru audio/MIDI pentru a comunica cu software-ul de muzică de pe calculator

•              Include o gamă largă de sunete ready-to-play și pattern-uri

•              Sunt disponibile mai multe sunete și pattern-uri pe site-ul bibliotecii de sunete Roland Axial

 

 

Sintetizatoare analogice și digitale într-o singură unitate

Cu acest motor de sunet crossover unic, JD-Xi oferă cel mai bun din aceste două tipuri de sintetizatoare: răspunsul cald și plăcut al sintetizatorului analog și claritatea, versatilitatea oferită de cel modern și digital.

Secțiunea de sintetizator analog monofonic recent dezvoltat oferă saw, triangle, square waveform, modulație pulse-width și un filter analog, plus un sub oscilator independent pentru puterea low-end. Două secțiuni de sintetizatoare digitale oferă 128 de voce polifonice și o gamă largă de tonuri sintetizate SuperNATURAL de înaltă calitate, incluzând pad-uri, strings, pian electric, efecte de sunet și multe altele.

 

Microfon lung pentru Vocoder, AutoPitch și alte Efecte Vocale

JD-Xi este echipat cu un microfon lung rezistent, de înaltă calitate, care face lucrurile mai distractive.

Folosind pe Vocoder, puteți cânta în microfon și puteți controla tonul și înălțimea sunetului prin sunetele interpretate la claviatură. Cu AutoPitch este ușor să obțineți sunetele vocale exagerate, robotice, care sunt elemente populare ale stilurilor de muzică pop și electronic. Există de asemenea și funcția Auto Note care vă permite să "cântați" sunetele sintetizate JD-Xi fără a atinge claviatura!

 

Construiți loop-uri cu Sequencer-ul de patru canale individuale

Folosind intuitivul pattern sequencer și gama largă de sunete încorporate, veți avea posibilitatea de a crea și a interpreta muzică complexă utilizând doar JD-Xi. Sequencer-ul oferă patru canale individuale - două părți de sintetizatoare digitale, sintetizatoare analogice și de tobe - permițând ca dvs. să creați loop-uri cu un sunet bogat pentru orice stil de muzică. Sunt oferite moduri de înregistrare în timp real și step, împreună cu modul TR-REC pentru a programa în stilul clasicei serii Roland, TR beatbox-uri. Ește ușor să redați pattern-uri și sunete în timpul interpretării iar multe pattern-uri presetate sunt încorporate pentru ca dvs. să puteți interpreta instantaneu la sintetizator.

 

Kit-uri de tobe profesionale pentru bătăi cu impact mare

Datorită gamei largi de kit-uri de tobe electrice, JD-Xi oferă ritmuri de calitate, care sunt potrivite pentru fiecare stil de muzică. Sunt incluse multe kit-uri de tobe electronice, acustice iar cele alese sunt indicate deasupra clapelor pentru o identificare rapidă. Puteți personaliza de asemenea kit-urile muzicale ajustând filterul, envelope, pitch și parametrile pan în cazul sunetelor de tobe individuale.

 

 

Formați sunete cu efecte impresive

JD-Xi include patru secțiuni de efecte simultane pentru îmbunătățirea sunetului. Effect 1 și 2 oferă opțiuni selectabile de prelucrare a sunetului cum ar fi Bit Crusher, Slicer și Ring Mod, în timp ce secțiunile Delay și Reverb ajută ca sunetele să fie învelite în ambianță spațioasă. Fiecare secțiune de efect poate fi pornită/oprită separat în cazul celor trei secțiuni sintetizate și de tobe, permițându-vă să modificați mixul dvs. cu multe combinații creative.

 

Descărcați mai multe sunete de pe site-ul Roland Axial

Aveți nevoie de inspirații noi sau poate de un sunet pentru un anumit stil de muzică? Vizitați pagina bibliotecii de sunete Axial, unde veți găsi o gamă largă de sunete și pattern-uri noi pentru JD-Xi. Pe site-ul Axial găsiți sunete și pentru alte modele de sintetizatoare Roland, toate create de cei mai buni ingineri și cei mai populari artiști de muzică electronică.

 

Geantă personalizată

Datorită culorilor negru și roșu, geanta se potrivește cu sintetizatorul. Geanta opțională CB-JDXi este perfectă pentru transportarea sintetizatorului JD-Xi oriunde v-ați duce. Geanta rezistentă este căptușită cu material spumos și are părți protectoare pentru a proteja instrumentul JD-Xi în timpul deplasărilor zilnice, în plus are și compartimente pentru microfonul lung, pentru cablul de alimentare și pentru alte accesorii.

Specificații

Alimentare prinAlimentator
Categorie ClaviaturiProfesional
Clape DinamiceDa
Clape gradate-
Claviatura inferioara-
Claviatura superioara-
Conexiune pedalaDa
CuloareBlack
Difuzoare-
DisplayLCD
EfecteDa
EgalizatorDa
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie interna-
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape37
PedaleNu
Pitch Bend/ModulationDa
Polifonie-
Recorder-
Ritmuri-
Silent System-
StativNu
Tip clapeSintetizator
Tip pedala-
USBDa
Produse asemănătoare cu Roland JD Xi