Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
  • Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
  • Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
  • Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
  • Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
  • Modul Sintetizator Roland SH-01A Red
2 ani

Modul Sintetizator Roland SH-01A Red

Brand: RolandRoland
Seria: SH-01A
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1815.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Clape DinamiceNu
CuloareRosu
DisplayLED
Numar de voci4
PedaleNu
StativNu
Tip clapeSintetizator
Roland

DE PATRU ORI MAI MULTE SUNETE ÎNTR-O FRACȚIUNE A DIMENSIUNII


SH-01A este o reproducere meticuloasă a iconicului Roland SH-101, unul dintre cele mai populare sintetizatoare clasice ale tuturor timpurilor. Tehnologia noastră de comportament analogic (ACB) reproduce sunetele legendare ale SH-101 prin recrearea fidelă a comportamentului real al circuitelor analogice originale, până la detaliile fine și capricii ciudate care au adus sintetizatorul muzicienilor și producătorilor de zeci de ani. SH-01A se bazează pe sunetele minunate și creativitatea imediată ale originalului, acum în formatul popular Roland Boutique - oferind capabilități polifonice noi, inspirând noi caracteristici de performanță și un nivel de autenticitate care ar putea proveni numai de la Roland.Frumusețea prin simplitate

Legendarul SH-101 a fost un sintetizator monofonic, aparent simplu, lansat în 1982. Spre deosebire de sintetizatoarele mai complexe disponibile la acea dată, SH-101 a devenit repede popular pentru tonul său caracteristic și simplu, un VCO › un-VCF › un-VCA › o structură-LFO. Un grup de artiști a descoperit că este rapid de programat și expert pentru tonuri strălucitoare și efecte sonore interesante. Sunetele sale de bass sunt universal respectate și, într-un fel, orice sunet pe care îl produce mereu se potrivește perfect într-un mix. 

Mai mult de treizeci de ani mai târziu, sunetele de marcă ale SH-101 continuă să fie căutate de artiștii de muzică electronică din întreaga lume. Este o bază pentru colecționarii de sintetizatoare vintage și studiouri de clasă mondială bine echipate și acum revine ca sursă de inspirație pentru SH-01A.A este pentru Authentic

Originalul SH-101 devine tot mai rar, făcându-l tot mai costisitor pe piața second. Din acest motiv, mulți au recurs la pachete de sample-uri, la imitații hardware sau la plug-in-uri software inspirate de SH-101. SH-01A recreează cu exactitate ceea ce face ca originalul să fie atât de special, iar interfața, în timp ce este mai compactă, este 100% autentică. 

Sunetul este vibrant și viu datorită tehnologiei propriu-zise de comportare a circuitelor analogice (ACB). Folosim ACB pentru a recrea cu atenție toate detaliile și ciudățenii hardware-ului original prin modelarea fiecărui circuit analog, chiar până la nivelul componentelor. Consultarea față-în-față cu designerii originali și cercetarea neîncetată dincolo de schemele originale oferă un oscillator, filtru și comportament al envelopei meticulous recreate, o fundație perfectă pentru a construi o nouă generație de fani "101".Un sequencer inspirat, Iconic revizuit

Una dintre cele mai creative caracteristici ale originalului SH-101 a fost sequencer-ul de 100 de note. Apăsați Load, adăugați note consecutive cu legato și pauze și apăsați Play. Uşor. Conceput pentru a inspira prin simplitate, sequencerul SH-101 a fost sursa nenumăratelor linii de bass și lead pentru piese de dans legendare. Dar limitarea de a reda o secvență înapoi la un moment dat a fost rezolvată cu SH-01A. Acum puteți salva și accesa 64 paternuri de secvențe, perfect pentru orice situație de interpretare. Rechemați orice patern în orice moment, și folosiți sequencer-ul iconic pentru a controla modularul vostru, sintetizatoare hardware, și plug-in-uri software prin CV / Gate, MIDI, și USB. Lăsați SH-01A să fie inima setup-ului vostru de instrumente electronice, pe scenă sau în studio.Ai spus Polifonic?

SH-101 și-a găsit puterea într-o voce monofonică imensă pentru o varietate largă de sunete. SH-01A are acum patru voci uriașe, permițând extinderea mai multor moduri în paleta sonoră a originalului. În partea superioară a modului clasic Mono, puteți să suprapuneți cele patru voci în modul Unison pentru a adăuga putere liniilor de bas și de lead. Modul Chord leagă orice patru note și poate fi deplasat în sus și în jos în intervale de semi-tonuri. Modul Poly permite ca patru note să fie redate simultan, făcând celebrul monosynth acum capabil de pad-uri și acorduri.Portabil. Solist.

Design-ul simplu al SH-101 a făcut posibilă crearea imediată de patch-uri, cu sunete care se formau rapid sub mișcarea fiecărei taste și cursor. Dar sunetul inspirat ar fi putut dispărea cât de repede a apărut din cauza lipsei de memorie a patch-urilor. SH-01A adaugă 64 de patch-uri ce pot fi salvate și care pot servi ca presetări pentru piese diferite sau puncte de pornire rapide pentru a experimenta cu noi designuri de sunet, producând inspirație doar printr-o apăsare de buton. 

SH-01A duce portabilitatea originală și dexteritatea scenică a SH-101 la un nivel complet nou. Este suficient de mic pentru a fi luat aproape oriunde, dar construit rigid cu butoane robuste, cursoare cu axuri metalice și butoane argintii solide, precum originalul. Dispune de mai multe opțiuni de înclinare pentru vizualizarea ușoară în diverse scenarii live și de studio și poate servi ca o interfață audio portabilă cu o latență redusă. În plus, are un difuzor încorporat și chiar funcționează cu baterii. Și când este montat în unitatea de tastatură opțională K-25m, acesta poate fi folosit ca un sintetizator compact, all-in-one cu 25 de clape sensibile la apăsare. Cu toată această putere și flexibilitate, este posibil să fiți foarte surprinși de prețul accesibil al SH-01A, care pune iconicul mojo al SH-101 la îndemâna oricui.


 

-Sunete ale sintetizatorului clasic SH-101 prin tehnologia ACB, inclusiv bass, lead, noise și efecte sonore
-Noile moduri polifonice Unison, Chord și Four Voice se extind pe paleta de sunete iconice originale
-Sequencer încorporat cu 64 de pattern-uri disponibile pentru salvare și rechemare
-Arpegiator ușor de folosit, cu trei moduri de redare, menținere în memorie și comutator de transpunere în trei direcții
-Ieșire CV/Gate pentru controlul sintetizatoarelor modulare sau vintage
-Opțiuni multiple de sincronizare, inclusiv MIDI intern și extern, MIDI prin USB, LFO clock și trigger input
-64 de preseturi rescriptibile pentru interpretări mai performante
-LFO avansat selectabil cu noi forme de undă și interval extins de clock rate
-Trimite și primește mesaje de schimbare a controlului MIDI prin porturile tradiționale MIDI sau USB
-Construcție de înaltă calitate cu panou frontal din metal
-Foarte portabil pentru realizarea muzicii mobile
-Alimentare pe baterii (4 x AA) sau prin USB
-Compatibil cu K-25m Keyboard Unit și alte accesorii opționale Roland Boutique
-Disponibil în roșu și albastru în ediție limitată, precum SH-101 original
-Culoare: Roșu

Produse asemănătoare