Yamaha HS 4 White

Yamaha
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
  • Yamaha HS 4 White
1.445.00
Livrare gratuită
Data estimata stoc: 21.dec.2023
2 ani

Yamaha HS 4 White

Monitor Activ Yamaha HS 4 White

Difuzoarele din seria HS au devenit standardul în monitoarele de studio, de încredere de mulți ani de cei mai buni ingineri audio din lume, producători și artiști.
Acum, Yamaha și-a redefinit esența într-o carcasă compactă. HS3 și HS4 sunt instrumente puternice pentru a ajuta la crearea unei game largi de conținut audio — de la producția muzicală la editarea video — care satisface așteptările creatorilor care au spațiu limitat și trebuie să mențineți volumul scăzut, dar nu doriți să faceți compromisuri monitorizarea calitatii.

Panoul din spate al HS3 și HS4 este echipat cu mufe combinate XLR/TRS, RCA și mini jack-uri stereo, care vă permit să conectați
la o gamă largă de echipamente profesionale și de consum, cum ar fi computere, interfețe audio, mixere audio și instrumente electronice. Cele mai frecvent utilizate funcții - alimentare, volum și mufă pentru căști - sunt amplasate în partea frontală pentru un acces ușor.

Dimensiunile compacte ale HS3 și HS4 au fost posibile datorită amplificatorului de clasă D foarte eficient. Folosirea unui amplificator pentru două difuzoare ne-a permis atât să reducem greutatea difuzoarelor, cât și să simplificăm conexiunile cablurilor.  Acestea ocupă puțin spațiu chiar și într-un spațiu mic studio din dormitor, și sunt ușor de luat cu dvs. pe drum.

Încă din anii 1970, wooferul alb iconic și sunetul caracteristic al monitoarelor de referință nearfield de la Yamaha au devenit un adevărat standard al industriei pentru un motiv - acuratețea lor. Spre deosebire de monitoarele de studio cu adaos de frecvențe joase sau înalte, care pot suna mai măgulitor la început, difuzoarele din seria HS au fost concepute pentru a vă oferi cea mai onestă și precisă referință posibilă, oferind o platformă sonoră ideală pe care să vă bazați pe tot parcursul procesului de mixare.  Combinând cunoștințele și expertiza dobândite cu tehnologiile de sunet de ultimă generație, echipa de ingineri de difuzoare Yamaha a examinat, apoi a optimizat fiecare aspect care a contribuit la transformarea acestor monitoare în cele mai de încredere monitoare din domeniu.

HS3 și HS4 continuă filozofia de design și know-how-ul monitoarelor de studio Yamaha anterioare. Nu s-a precupețit niciun efort în căutarea produsului optim, iar difuzoarele rezultate cuprind componente atent selecționate, cum ar fi un amplificator clasa D de înaltă performanță, un cabinet MDF foarte rezistent, woofere și tweetere cu dom moale care oferă un sunet fidel sursei, în ciuda dimensiunilor lor mici. De asemenea, acestea dispun de tehnologia brevetată "Twisted Flare Port" 
care reduce zgomotul de turbulență a aerului în portul reflex de bas, oferind bas clar și precis. Acesta este secretul pentru care HS3 și HS4 oferă o rezoluție, o imagine sonoră și o profunzime remarcabile, cu un răspuns plat pe toate benzile, fără nicio colorare a sunetului original.

Sunetul produs de difuzoare este uneori afectat de mediul înconjurător.  Panourile din spate ale HS3 și HS4 sunt echipate cu funcțiile ROOM CONTROL și HIGH TRIM care vă permit să efectuați ajustări pentru a obține sunetul ideal pentru orice mediu, cum ar fi reducerea părții joase exagerate și inutile care poate apărea adesea atunci când difuzoarele sunt plasate lângă pereți.

Se vinde in PERECHE

Specificații Yamaha HS 4 White
CarcasaMDF
Putere (RMS)52 W
Difuzor medii-joase4.5"
Driver inalte1''
IntrareXLR , RCA , JACK
Raspuns frecventa60Hz-22kHz
Greutate3.7 kg
Produse asemănătoare cu Yamaha HS 4 White