» Oferta variata echipamente discoteca

Oferta variata echipamente discoteca

Echipamente de discoteca de calitate superioara

Magazinul nostru de vanzari de instrumente si echipamente muzicale va propune echipamente de discoteca ce se remarca prin calitate si fiabilitate: lumini laser, proiectoare de efecte, moving heads, mixere pentru DJ, statii de amplificare etc. Toate echipamentele de discoteca comercializate sunt realizate de producatori cu experienta si notorietate.

Detalii oferta echipamente de discoteca

Magazinul nostru de muzica va propune echipamente de discoteca care beneficiaza de un termen de garantie de 2 ani si se livreaza in maximum 2-3 saptamani de la data lansarii comenzii. Pentru colete a caror valoare depaseste 450 ron şi au mai putin de 100 kg, oferim transport gratuit in localitatile din reteaua Fan Courier, indiferent de tipul de echipament de discoteca pentru care optati.

Pentru mai multe detalii referitoare la oferta noastra de echipamente de discoteca, nu ezitati sa ne contactati ! Vom raspunde cu promptitudine tuturor intrebarilor Dvs.

Pentru echipamente de discoteca de calitate, alegeti Sound Studio, magazinul Dvs. de instrumente si echipamente muzicale !