Contact Cum cumpăr? Întrebări frecvente
Pedala Comutator Boss MS-3
  • Pedala Comutator Boss MS-3
  • Pedala Comutator Boss MS-3
  • Pedala Comutator Boss MS-3
  • Pedala Comutator Boss MS-3
2 ani

Pedala Comutator Boss MS-3

Brand: BossBoss
Seria: MS-3
Disponibilitate: 2-5 zile
Garanţie: 2 ani
Transport:Gratuit
Preţ: 1900.00 lei (Include TVA)
Ai întrebări?

0367 409 409

Specificaţii

Tip pedalaFootswitch
Boss

MS-3 Multi Effects Switcher este o soluție concept nou de pedalboard care maximizează opțiunile voastre creative prin combinarea unui nucleu de multi efecte de înaltă clasă și un switcher multi-pedale, într-o singură, mică și dedicată unitate. Acum, oricine poate asambla un sistem profesional de efecte care este incredibil de compact, extrem de ușor și versatil, suficient pentru a obține aproape orice sunet imaginabil. MS-3 este un centru sonic capabil să ruleze șase pedale de efect interne deodată, timp în care puteți integra fără efort trei dintre pedalele voastre externe, favorite. Oferă de asemenea capabilități de control în profunzime ale echipamentelor, permițându-vă să schimbați între canalele de amp, ajustarea efectelor în timp real, să lucrați cu echipamente MIDI și multe altele. Cu MS-3 este ușor să creați un board portabil sau un sistem în mișcare fără compromisuri, asociat cu tradiționalul loop switchers și unităților de efecte all-in-one.


Versatil așa cum ți-ai dorit să fie

Conceptul extrem de flexibil al MS-3 vă dă libertatea de a crea orice fel de sistem de efecte, de la simplu la complex. Poate servi ca unitate de efecte cu scop general pentru augmentarea tonurilor de bază din trei stompboxes, sau a funcționa ca hub central a unui sistem hibrid avansat cu echipamente MIDI și canale de comutare amp. Funcționează chiar și ca un procesor individual de efecte, făcându-l perfect pentru zboruri sau pentru atunci când vreți să călătoriți cu puține ehcipamente. Și dacă abia începeți, MS-3 oferă o fundație solidă de efecte care poate fi expandată pe măsură ce experiența voastră crește.


Trei Loop-uri pentru alegerea voastră de efecte

Via MS-3 audio-loops, puteți conecta trei efecte diferite la sistem. Probabil că veți dori să conectați pedalele drive și booster favorite la loops, dar puteți folosi oricare dintre efectele care vă plac. Odată ce pedalele sunt conectate, aveți posibilitatea să schimbați individual loops on/off și ordinea efectelor MS-3 preinstalate oricum vă doriți


Nucleu de efecte BOSS de clasă mondială

Pentru a completa cele trei loop-uri externe, MS-3 este echipat cu 112 tipuri de efecte. Acestea sunt organizate în șase categorii, care sunt disponibile simultan; FX1, FX2, Mod1, Mod2, Delay și Reverb FX1 și FX2 conțin multe tipuri diferite, de la overdrive și distors la compresoare, pitch-shifters, Slow Gear și multe altele. Mod1 și Mod2 oferă faimoasele efecte BOSS chorus și vibrato, plus tremolo, flanger, phaser și multe altele. Toate efectele sunt fantastice pentru chitară dar există de asemenea și o selecție largă special optimizată pentru bass.


Creativitate mare într-un ambalaj mic

MS-3 este construit pe baza a decade de cunoștințe în domeniul pedalelor compacte si multi-efectelor BOSS și oferă un design ultra-eficient care vă permite să accesați instant sunete inspiratoare. Echipat cu un ecran LCD luminat care arată clar numărul băncii sau presetului și paramatrii, plus butoane pentru acces ușor pentru editare și status pentur toate loops și efecte. Și cu 200 de locații de preseturi, aveți o memorie amplă pentru a salva efecte și setupuri de control pentru apelare rapidă.


Control complet cu piciorul

Contactele de picior rezistente ale MS-3 vă permit comanda cu ușurință a întregului sistem. În Memory Mode, contactele vă permit să selectați preseturile sau băncile. În Manual mode, puteți schimba loops-urile și efectele on/off și chiar să controlați multipli parametri ai efectelor pentru expresivitate intensă în timp real. Asignările voastre în Manual mode pot fi stocate în preseturi, permițându-vă să creași setupuri dinamice personalizate pentru diferite stiluri și cântece.


Pro Essentials

Trecând dincolo de elementele de bază, MS-3 asigură tone de opțiuni pentru control extins. Puteți să conectați footswtich-urile externe pentru tap-tempo, efecte on/off și ajustare de parametrii plus pedale de expresie pentru volum, wah, pitch-shift și altele. Mufele out de control sunt disponibile pentru comutarea canalelor de amp și controlul efectelor care suportă intrări externe. Și există chiar și MIDI pentru transmiterea tempoului, a informațiilor PC și CC către pedalele cu MIDI activat, indiferent dacă sunt conectate la loop-uri sau nu. În plus, cele doua ieșiri audio ale MS-3 pot fi setate pentru stereo sau operare mono selectabilă per preset, asigurând o flexibilitate mare cu sistemele duale de amp.


USB și Remote Editing

MS-3 suportă USB pentru accesarea programului gratuit MS-3 Editor/Librarian pentru Mac sau PC. Acesta vă permite să editați efecte, să atribuiți controale de parametrii, să setați tempo și altele prin interfața grafică ușor accesibilă. Puteți de asemenea să salvați și reinstalați preseturi individuale și să organizați grupuri de preseturi în seturi live pentru spectacole diferite.
 

-Soluție de integrare puternică pentru crearea de pedalboard-uri compacte, profesionale
-Crearea nelimitată de sunete cu șase pedale de efecte simultan și loop-uri audio pentru conectarea a trei pedale externe.
-112 efecte preinstalate pentru chiatară și bas, incluzând delay, reverb, mod /pitch, overdrive, distors și altele.
-Interfață intuitivă pentru crearea de patch-uri
-Ecran LCD iluminat, butoane de editare și panou LED pentru status on/off al loop-urilor și efectelor.
-Asignare de control, wave-pedal și alte funcții pentru expresivitate profundă în timp real
-Echipat cu numeroase mufe jack pentru canale de comutare amp, control de efecte și altele
-Ieșire MIDI pentru lucrul cu efecte activate MIDI
-Tuner incorporat, reducere de zgomot și EQ global
-USB pentru crearea de patch-uri și back-up prin programului gratuit MS-3 Editor/Librarian

Produse asemănătoare