Boss BP-1W Booster/Preamp

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss BP-1W Booster/Preamp
  • Boss BP-1W Booster/Preamp
  • Boss BP-1W Booster/Preamp
  • Boss BP-1W Booster/Preamp
  • Boss BP-1W Booster/Preamp
859.00
Livrare gratuită
Data estimata stoc: 25.feb.2024
2 ani

Boss BP-1W Booster/Preamp

Pedala Efect Chitara Boss BP-1W Booster/Preamp

BP-1W Booster/Preamp

Pedală Waza Craft premium cu sunete de preamplificare vintage autentice de la BOSS CE-1 Chorus Ensemble și Roland RE-201 Space Echo.

Îndulcitor Sonor

Vintage-urile BOSS CE-1 Chorys Ensemble și RE-201 Space Echo sunt legendare pentru sunetele lor de efect inspirate și influente. Dar sunt iubite și pentru circuitele lor variabile de preamplificare analogică, care infuzează instantaneu orice ton de chitară cu caracter, corp și bogăție. Cu BP-1W, acum puteți accesa aceste două tonuri clasice de preamplificare într-o pedală Waza Craft premium, împreună cu o voce naturală și clară, care funcționează ca un boost standard.

Inovație Waza Craft pentru o experiență de ton analogic premium

Booster și pedală de preamplificare premium cu circuite analogice derivate din legendarele efecte BOSS și Roland

Design versatil cu trei moduri selectabile

Modul CE reproduce sunetul strălucitor, asemănător unui clopot, al preamplificatorului BOSS CE-1 Chorus Ensemble

Modul RE reproduce sunetul gras și cald al preamplificatorului Roland RE-201 Space Echo

Modul NAT oferă o intensificare naturală, cu o colorare minimă a sunetului 

Butonul Gain controlează cantitatea de saturație introdusă în semnal

Buton de nivel pentru controlul volumului general și controlul intrărilor amplificatoarelor și altor pedale

Buffer de intrare standard sau vintage selectabil cu diferite caracteristici de ton și răspuns

Fabricată în Japonia

Garanție BOSS cinci ani

Îmbunătățire Magică

Timp de generații, chitariștii pricepuți s-au bazat pe piese cheie ale echipamentelor analogice pentru a-și îmbunătăți tonul de bază. Deși au fost sistate în urmă cu peste 30 de ani, CE-1 și RE-201 rămân utilizate pe scară largă de mulți muzicieni pentru preamplificatoarele lor caracteristice, la fel de mult ca și celebrele lor sunete de efect analogic. Aceste „arme secrete” fac sunetul mai bogat, mai plin și mai satisfăcător de redat, chiar și atunci când procesarea efectului lor este ocolită. BP-1W vă permite să integrați proprietățile magice de modelare a tonurilor ale acestor legende în propriul dvs. setup, fără a fi nevoie să căutați originale vintage rare și scumpe.

Modelare Versatilă a Sunetului Analogic

BP-1W este una dintre cele mai flexibile pedale de amplificare disponibile, oferind trei moduri de operare unice într-o singur stop compact. Alături de modurile vintage CE și RE, un al treilea mod oferă un impuls curat impecabil atunci când doriți să pompați volumul fără a adăuga culoare. Butonul Gain vă permite să selectați o gamă de tonuri de saturație și de acționare unice pentru fiecare mod, în timp ce butonul Level vă permite să echilibrați sunetul de efect/bypass sau să apăsați pedala în aval și intrările de amplificator pentru o îmbunătățire suplimentară a tonului.

Alegeți Culoarea Tonului Dvs.

CE—Acest mod reproduce tonul de preamplificator CE-1, cunoscut pentru caracterul său luminos, asemănător unui clopot și răspunsul strâns al joaselor. Răsuciți butonul Gain pentru a evoca o gamă largă de tonuri plăcute, de la blând la agresiv.

RE—Acest mod reproduce culoarea și răspunsul unic al circuitului preamplificatorului RE-201. Adaugă greutate și căldură chiar și la cele mai scăzute setări de Gain, cu o saturație crescândă pe măsură ce butonul este ridicat. Puteți obține sunete puternice, cu caracteristici bogate de compresie analogică, oferind o culoare vintage de bază pentru a alimenta pedalele și amplificatoarele.

NAT—Produce o voce puternică, naturală, cu o culoare minimă. Circuitul modern analog Waza Craft oferă o gamă largă de boost, oferind performanțe de top pentru orice aplicație standard de clean boost.

Două Buffere Premium

BP-1W are circuite buffer de înaltă calitate cu două tipuri selectabile. Glisați comutatorul de pe panoul din spate pentru a alege între semnalul pur al unui buffer standard sau un buffer vintage cu impedanță de intrare mai mică. Tipul vintage produce un ton mai cald și un răspuns dinamic neted, cu beneficii maxime obținute prin conectarea unei chitare cu doze pasive direct la intrarea BP-1W. Bufferul standard este întotdeauna cuplat pentru condiționarea semnalului atunci când pedala este ocolită, indiferent de setarea comutatorului buffer-ului.

Waza Craft: Arta Tonului Superior

De la început, inginerii de la BOSS s-au străduit să obțină cele mai bune tonuri de chitară folosind orice tehnologie necesară, de la circuite analogice vechi până la DSP de înaltă tehnologie. Acest spirit entuziast continuă cu seria Waza Craft, oferindu-vă răspuns și sensibilitate excepționale tonului prin intermediul componentelor analog selectate atent, circuitelor rafinate și atenției meticuloase la detalii. În Japonia, "Waza" este termenul pentru artă și tehnică, iar aceste pedale de ediție specială poartă cu mândrie simbolul Waza pentru a reprezenta punctul culminant al designului și artei BOSS.

Boss BP-1W Booster/Preamp

Specificații Boss BP-1W Booster/Preamp
CuloareWhite
SetNu
Tip pedalaBooster , Preamp


Produse asemănătoare cu Boss BP-1W Booster/Preamp