1. Prima pagina
  2. »
  3. Chitare/Bas
  4. »
  5. Efecte si Procesoare
  6. »
  7. Pedale Efect Chitara
  8. »
  9. Pedale Efecte Chitara Boss
  10. »
  11. Pedala Efect Chitara Boss JB-2 Angry Driver
Pedala Efect Chitara Boss JB-2 Angry Driver

Pedala Efect Chitara Boss JB-2 Angry Driver

JB-2
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi 820.00 lei
Discount 1.00 lei
819.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 68.25 Lei / lună


Distribuie pe

BOSS ȘI JHS PEDALS IȘI UNESC FORȚELE PENTRU A CREA O NOUĂ PEDALĂ DRIVE CU O GAMĂ TONALĂ MASIVĂ

Pentru a celebra a 40a aniversare de pedale compacte BOSS, BOSS și JHS Pedals s-au reunit într-o colaborare creativă istorică a doi lideri ai industriei. Găzduită în clasicul design compact BOSS, JB-2 Angry Driver unește tonurile iconicei BOSS BD-2 Blue Driver cu populara Angry Charlie de la JHS Pedals. Lucrând îndeaproape împreună, doi inovatori de pedale au dezvoltat un cu totul nou circuit cu un sunet și o performanță rafinată, perfect reglată pentru operarea drive dual-mode. 

JB-2 Angry Driver prezintă trei butoane duale concentrice care oferă control independent de drive, ton și nivel pentru fiecare tip de overdrive. Prin intermediul unui selector de moduri cu șase poziții, puteți utiliza fiecare overdrive independent sau combinați-le în configurații seriale și paralele. Cu abilitatea de a combina tonurile de gain low-to-mid extrem de expresive ale pedalei Blues Driver, cu vocea rock agresivă a lui Angry Charlie în orice combinație, JB-2 Angry Driver oferă o gamă și versatilitate de neegalat de la o singură pedală overdrive.

Doi lideri din industrie se unesc pentru cea de-a 40-a aniversare a pedalelor BOSS Compact

Ideea de a dezvolta pedala JB-2 s-a născut din prietenia dintre președintele BOSS Yoshi Ikegami și fondatorul JHS Pedals Josh Scott și pasiunea lor comună pentru designul inovator de pedale. Blues Driver a fost de mult timp o pedala preferata pentru Josh, iar el il credita pentru ca l-a determinat sa-si proiecteze propriile pedale si sa isi inceapa propria companie. "Am intrat în lumea pedalelor deoarece, ca și chitarist, am folosit două Blues Drivers împreună de ani și ani. Într-o zi, una dintre ele s-a stricat. Am deschis-o și mi-am dat seama că era doar o simplă soluție de lipire. Mi-a stârnit cu adevărat curiozitatea și asta mi-a schimbat viața, iar pedalele JHS au apărut din cauza reparației acelei pedale.” 

Yoshi și Josh se vizitează regulat unul pe celălalt la show-rile anuale NAMM și au discutat de mai multe ori despre ideea unei colaborări. Cu ocazia celei de-a 40-a aniversări a introducerii pedalelor cu design compact în 2017, Yoshi a simțit că a venit timpul să dezvolte împreună o pedală nouă. "În cei 40 de ani de istorie a pedalei BOSS compacte, acesta este un început", a spus Yoshi. "Cred că este un lucru minunat că două companii au colaborat pe baza unui mare respect reciproc una față de cealălaltă". 

"Suntem foarte încântați să colaborăm cu BOSS, unul dintre eroii noștri, pentru JB-2", spune Josh. "Am spus de ani de zile că pedalele BOSS sunt pedalele mele preferate. Pentru ca JHS să intre în povestea a ceea ce BOSS a făcut timp de 40 de ani este o adevărată onoare și cu mult peste tot ce mi-aș fi imaginat vreodată ".


Parteneri în Tonuri

După ce s-au discutat o serie de idei, BOSS și JHS Pedals au simțit în cele din urmă că combinarea Blues Driver și Angry Charlie ar fi potrivirea ideală. 

"Când a apărut acest plan, am folosit sistemul de comutare ES-8 pentru a încerca numeroase combinații de pedale cu JHS Angry Charlie", relatează Yoshi. "Am crezut că o combinație care să permită fiecărei pedale să se completeze cu cealălaltă ar fi interesant de încercat. Sunetul lui Charlie Angry este exact ceea ce BOSS nu avea." 

"Se suprapune uimitor cu Blues Driver", adaugă Josh. "Ce este minunat în ceea ce privește Blues Driver este că acoperă fenomenal low gain-ul, cu un boost foarte bun, accentuând astfel ceea ce este Angry Charlie. Angry Charly este întotdeauna nervos, așa că Blues Driver îi ajută să se domolească și să facă lucruri diferite. 

"A experimenta lucrul la un produs cu o companie care a facut acest lucru atat de bine atat de mult timp, a fost cu adevarat inspirativ", continua Josh. Este uimitor sa vezi oameni atât de talentați care iubesc ceea ce fac. "Josh este foarte multumit de modul in care JB-2 a ieșit, spunând:" Sunt 150% satisfacut. O ador.” 

"De mai mulți ani, am continuat să abordăm noi provocări cu cuvântul cheie "Breakthrough”, a spus Yoshi. "Cred că este foarte împrospător și provocator pentru gândirea inginerilor noștri să lucreze cu o astfel de companie în continuă creștere și să se inspire".


O gamă variată de sunete drive într-o dimensiune compactă

Cu cele două tipuri de drive, butoane dual-concentrice și șase moduri, JB-2 acoperă o gamă enormă de sunete drive într-o singură pedală. Blues Driver este partea joasă a gain-ului, care poartă totul, de la boost la overdrive, iar Charlie Angry poartă un overdrive mediu-înalt până la distorsiuni. 

Selectorul de moduri cu șase poziții oferă flexibilitate pentru folosirea overdrive-uriulor în numeroase moduri creative, de la operarea individuală până la suprapunerea în serie și chiar în paralel. În modul serie, un overdrive funcționează ca un booster pentru celălalt, în timp ce în modul paralel, caracterul de overdrive se schimbă în mod expres ca răspuns la nuanța picking-ului. O mufă jack pentru control de la distanță extinde versatilitatea pedalei chiar și mai departe, cu comandă de la o pedală de picior externă sau pedală de comutare. 

"În acest format mic, veți obține acest sistem de comutare uimitor, care este din afara acestei lumi cu serii și paralel", relatează Josh. "Aveți șase comenzi pentru două pedale, dar cele șase comenzi în paralel devin șase comenzi pentru o singură pedală nouă și asta este foarte, foarte tare. Deci ai Angry Charlie-ul pe care oamenii îl știu și acea Blues Driver pe care oamenii o cunosc. Dar când le puneți împreună, cele șase controale interacționează și există sute de sunete. Cred ca este un produs fantastic.”
 

-Noua pedală de overdrive cu o gamă de tonuri masive, dezvoltate împreună de pedalele BOSS și JHS
-Combină vocile BD-2 Blues Driver de la BOSS și Angry Charlie de la JHS Pedals
-Trei butoane duale concentrice oferă un control independent, unitate, ton și control la nivel pentru fiecare tip overdrive
-Selector de mod pentru alegerea tipurilor individuale de tip overdrive, două conexiuni pentru stacking sau conexiune paralelă pentru sunete noi
-De asemenea, include un mod de comutare între overdrive-urile BOSS și JHS cu comutatorul de pedală încorporat
-Mufe de comutare la distanță pentru controlul modurilor pedalei și bypass de la un footswitch sau un sistem de comutare a efectelor
-Indicatorul LED multi-color afișează modul BOSS (albastru), modul JHS (roșu) și ambele împreună (purpuriu)
-Garanție BOSS cinci aniTip pedalaDistortion , Overdrive