Boss NS-1X

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss NS-1X
  • Boss NS-1X
  • Boss NS-1X
  • Boss NS-1X
890.00
Livrare gratuită
Data estimata stoc: 25.feb.2024
2 ani

Boss NS-1X

Pedala Efect Chitara Boss NS-1X

Uită de Zgomot

Având la bază tehnologia avansată BOSS MDP, NS-1X reduce inteligent zgomotul fără a afecta tonul natural și senzația de a cânta chitara sau basul. Modul Reduction vă menține setup-ul încet în orice configurație generală de cântare, în timp ce modul Gate oferă interpretări ultra-rapide pentru a vă asigura că riff-urile de precizie, cu gain ridicat, rămân clare și distincte. Versatil și ușor de utilizat, NS-1X este un instrument esențial pentru a învinge problemele de zgomot în timpul exersării, interpretării și înregistrării.

Features

Atenuator de zgomot de ultimă generație și poartă pentru chitară, bas și alte instrumente muzicale electronice

Tehnologia inteligentă BOSS MDP elimină zgomotul fără impact asupra senzației de cântare sau a răspunsului

Funcționare intuitivă cu butoanele Threshold, Decay, și Damp

Mod Reduction pentru aplicații generale de atenuare a zgomotului

Modul Gate oferă o eliminare ultra-rapidă a zgomotului pentru tapping, sweep picking și stiluri de ritm grele care se bazează pe tonuri cu gain ridicat

Modul Mute pentru oprirea semnalului instrumentului atunci când comutatorul pedalei este cuplat (pedala funcționează în modul Reduction sau Gate selectabil de utilizator când comutatorul este oprit)

Indicator de reducere care afișează dinamic starea curentă de suprimare a zgomotului

Buclă de send/return pentru eliminarea optimizată a zgomotului cu overdrive, distorsiuni și alte pedale care produc zgomot

Ieșire DC pentru distribuirea energiei către alte pedale (necesită adaptor PSA opțional și cablu paralel PCS-20A)

Garanție BOSS cinci ani

Atenuare de Zgomot de Ultimă Generație

Zgomotul de fundal poate fi problematic cu chitara și basul, în special în configurațiile cu gain ridicat. Abordarea proprietară MDP utilizată în NS-1X oferă o funcționare rapidă și transparentă în fiecare aplicație, eliminând atacurile nenaturale și artefactele de decay care pot fi introduse cu sistemele standard de atenuare a zgomotului. Tehnologia digitală de mare viteză analizează semnalul de intrare pe mai multe niveluri în timp real, permițând o procesare ultra-detaliată care oferă doar cantitatea potrivită de reducere a zgomotului pentru orice stil de interpretare sau loc de spectacol.

Versatilitate Maximă

NS-1X dispune de mai multe moduri de operare pentru a regla atenuare zgomotului pentru nevoile dvs.

Reduction—Acest mod oferă o suprimare delicată a zgomotului, care funcționează cu majoritatea instrumentelor și stilurilor de cânt. Decay-ul notei este natural și fără zgomot cu toate tipurile de doze, inclusiv cu bobine simple cu ieșire joasă.

Gate—Ideal pentru sunete cu gain ridicat, acest mod reduce imediat la tăcere sunetul atunci când nu este prezent niciun semnal. MDP oferă un răspuns fulgerător pe care nicio altă pedală de reducere a zgomotului nu îl poate oferi, asigurând o senzație de cântare naturală și un atac de notă puternică pentru riff-uri percusive, sweep picking și tehnici de tapping legato.

Mute—Acest mod transformă setarea de bypass a pedalei într-un comutator de sunet convenabil pentru schimbarea instrumentelor, acordarea și setarea pauzelor. NS-1X va funcționa fie în modul Reduction, fie în modul Gate atunci când comutatorul pedalei este oprit, poate fi atribuit printr-o procedură simplă de pornire.

Instalare Rapidă și Ușoară

Cu comenzi intuitive și un indicator cu mai multe LED-uri, puteți selecta profilul perfect de atenuare a zgomotului în câteva secunde.

Threshold—Determină nivelul când începe atenuarea zgomotului. În modul Reduction, începeți cu butonul la cea mai mică setare și rotiți-l în sensul acelor de ceasornic până când zgomotul dispare. În modul Gate, începeți cu cea mai mare setare și rotiți treptat butonul în jos până când obțineți răspunsul la atac care vi se pare potrivit.

Decay—Stabilește când modul selectat atinge atenuarea maximă a zgomotului. Începeți la setarea cea mai scăzută, apoi rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic, dacă este necesar, pentru a obține un decay mai natural.

Damp—Acesta controlează cantitatea maximă de atenuare a zgomotului. Setările mai mari fac efectul de atenuare a zgomotului mai puternic și mai clar. Setările mai mici reduc puterea efectului, ceea ce poate oferi rezultate mai naturale cu unele stiluri de interpretare.

Reduction Indicator—Afișează starea curentă de atenuare a zgomotului

Detecție Precisă

Circuitul NS-1X detectează semnalul la etapa de intrare și activează reducerea zgomotului la etapa de ieșire. Funcționează cel mai bine atunci când instrumentul este conectat direct la mufa de intrare înainte de orice alte pedale. Când utilizați distorsiuni, overdrive și alte pedale generatoare de zgomot, cele mai naturale rezultate sunt obținute prin inserarea lor în bucla de send/return a NS-1X. Acest lucru permite circuitelor să detecteze continuu semnalul de intrare curat, eliminând în același timp zgomotul de la pedale din buclă, oferind cea mai bună performanță pe măsură ce le porniți și dezactivați.

Eliminare Premium de Zgomot pentru Chitară, Bas și alte Instrumente

Datorită procesării sale digitale avansate și răspunsului în frecvență larg, NS-1X oferă performanțe remarcabile pentru chitare și basuri standard și instrumente cu gamă extinsă cu corzi suplimentare. Este, de asemenea, o soluție excelentă de atenuare a zgomotului pentru claviaturi și alte tipuri de instrumente electronice.

MDP: Tehnologie Avansată, Ton Superior

Folosind zeci de ani de cercetare și dezvoltare, tehnologia proprietății de procesare multidimensională (MDP) de la BOSS oferă o abordare nouă pentru obținerea tonurilor excepționale. În timp real, MDP analizează diferitele elemente care alcătuiesc sunetul, inclusiv frecvența, tonurile, dinamica, răspunsul la captare și multe altele. Sunt analizate, de asemenea, diferite caracteristici de cântare, cum ar fi registrul de note, note simple vs. acorduri, bend-uri, cantitatea de vibrato și altele. Fiecare element individual este apoi procesat în moduri unice pentru a produce tonuri optimizate în timp ce cântați. Cu abordarea sa ultra-detaliată, de înaltă tehnologie, MDP oferă o calitate a tonului și a cântării care depășește cu mult limitele procesării efectelor tradiționale.

Specificații Boss NS-1X
CuloareSilver
SetNu
Tip pedalaNoise Suppressor
Produse asemănătoare cu Boss NS-1X