Boss SDE-3000EVH

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss SDE-3000EVH
  • Boss SDE-3000EVH
  • Boss SDE-3000EVH
  • Boss SDE-3000EVH
  • Boss SDE-3000EVH
2.549.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem vineri
2 ani

Boss SDE-3000EVH

Pedala Efect Chitara Boss SDE-3000EVH

BOSS și EVH se Unesc pentru a vă Aduce Legendarul Sunet Dublu de Delay Eddie Van Halen

EVH și BOSS își unesc forțele pentru a vă aduce SDE-3000EVH Dual Digital Delay, o recreare autentică a delay-urilor stereo din inima sunetului masiv de chitară live cu trei cabinete al lui Eddie Van Halen. Având la bază delay-ul vintage de rack Roland SDE-3000, acest procesor puternic pune două SDE-3000-uri cu caracteristici complete într-o pedală de podea, cuplată cu conectivitate extinsă pentru a construi o platformă wet/dry/wet la fel ca a lui Eddie. De asemenea, aveți opt preseturi organizate de EVH cu setările exacte din unitățile sale de delay reale, permițându-vă să experimentați tonul de delay spațial expansiv al maestrului în propriul dvs. setup.

Standard Features

Ediție specială a pedalai duble de delay dezvoltată în comun de EVH și BOSS

Bazată pe legendarul delay digital de rack Roland SDE-3000 din anii 1980

Opt preseturi EVH cu setările exacte de la cele două delay-uri SDE-3000 din setup-ul live al lui Eddie Van Halen (presetări EVH sunt blocate intern, dar permit ajustări ale nivelului de ieșire)

Conectivitate versatilă pentru crearea unui setup EVH wet/dry/wet și integrarea cu diverse configurații mono și stereo

Aspect clasic cu logo-ul semnătură EVH și dungi

Sunet clasic cald de delay digital cu funcții extinse pentru setup-uri moderne

Afișaj retro distinctiv și comenzi ale panoului bazate pe SDE-3000 original

Include două delay-uri cu funcții complete, fiecare cu parametri independenți, modulare mono/stereo și panning

Timp larg de delay reglabil cu două setări de interval: 0–1500 ms și 0–3000 ms

Modulație caracteristică inspirată de designul original al circuitului

Comutatoare de fază pentru delay-ul primar și bucla de feedback

Filtre reglabile low-cut și high-cut pentru modelarea sunetelor feedback-ului delay-ului

Funcționalitate de send/return pentru corecție într-o pedală de efect sau folosind metoda cu patru cabluri

Impedanță selectabilă pe return-ul efectului pentru optimizarea tonului cu diferite amplificatoare

Funcționare în serie sau paralelă selectabilă pentru cele două delay-uri

Salvați și accesați sunete cu cele 92 de memorii

Atenuator de zgomot reglabil

Controlul comutatorului de picior asignabil integrat pentru tap tempo, hold și multe altele

Mufe pentru funcționare extinsă cu până la patru comutatoare de picior, două pedale de expresie sau pedală de control GA-FC/GA-FC EX

MIDI I/O pe mufe mini TRS care economisesc spațiu

Include trei cabluri ground-lift pentru eliminarea zgomotului în configurații cu mai multe amplificatoare

Eddie Van Halen și SDE-3000

Eddie Van Halen este unul dintre cei mai mari și mai influenți chitariști ai tuturor timpurilor, iar muzicalitatea lui fără efort, spectacolele pline de spirit și tehnicile din altă lume vor continua să inspire chitariști pentru multe generații de acum încolo. Tonul uimitor al lui Eddie este la fel de legendar și și-a rafinat continuu opțiunile de amplificare și efecte de-a lungul carierei sale pentru a obține cel mai bun sunet posibil.

Delay-urile Roland SDE-3000 au fost perfecte pentru abordarea sa unică wet/dry/wet live rig, oferind un ton bogat, de înaltă calitate și parametri speciali de delay care i-au permis să adapteze perfect sunetul la preferințele sale exigente. După ani în care a folosit SDE-3000, mereu ambițiosul și competitivul Eddie a încercat să vadă dacă își poate îmbunătăți sunetul cu un produs rival. Dar nu a găsit niciodată un alt delay care să funcționeze mai bine, iar cele două SDE-3000 ale sale au rămas componente de bază ale instalației sale de scenă de-a lungul lungii sale cariere.

„Am trecut printr-un proces de aproximativ două săptămâni de comparare a multor produse de delay. Și în cele din urmă, Ed a concluzionat că SDE-3000-urile au fost cele mai bune.” — Matt Bruck, EVH Managing Director

EVH și BOSS se Unesc pentru a Crea SDE-3000EVH

EVH continuă moștenirea lui Eddie, împărtășind ideile sale vizionare pentru echipament de chitară muzicienilor din întreaga lume. În urmă cu câțiva ani, EVH și BOSS au început să discute ideea de a aduce tuturor abordării distinctive a legendei cu modelele vintage SDE-3000.

EVH și BOSS au lucrat îndeaproape la dezvoltarea SDE-3000EVH pentru a se asigura că oferă tonul personal de delay al lui Eddie cu autenticitate deplină. Am pregătit multe unități de testare pentru echipa EVH, care au fost comparate meticulos cu setările și sunetele chitaristului la faimosul său studio de înregistrări 5150. După un lung proces de testare și feedback, suntem mândri să vă aducem produsul finit, plin cu replici sonore exacte ale preseturilor sale și ornat cu dungile EVH.

“Lui Ed i-a plăcut întotdeauna să vadă ce făceau oamenii cu anumite lucruri pe care le crease. Ne-am gândit că ar fi grozav să consacram abordarea sa unică a delay-ului și să-i lăsăm pe alții să-și găsească propria inspirație cu ea.” — Matt Bruck

Reproducerea Setup-ului de Delay a lui Eddie Van Halen

SDE-3000 original a fost un delay mono, iar Eddie a folosit două unități cu setări unice pentru fiecare pentru a-și realiza sunetul. SDE-3000EVH combină două SDE-3000 într-o singură pedală, împreună cu o bancă de presetări EVH care vă permite să încărcați toate setările pentru delay-urile duble printr-o atingere.

Configurația Wet/Dry/Wet Simplificată

Eddie a inițiat configurația sa cu trei cabinete wet/dry/wet la începutul anilor 1990, folosind o cale dry de la un singur amplificator în cabinetul central și cabinetele din stânga și din dreapta amplificate cu efecte de delay numai wet pentru o scenă sonoră largă, multidimensională. Cu ieșirile multiple și modurile de rutare versatile din SDE-3000EVH, este posibil să recreați această configurație cu propriile dvs. amplificatoare.

“Când Ed a devenit conștient de wet/dry/wet și l-a implementat în echipamentul său, a obținut cea mai mare cantitate de dimensionalitate, cea mai mare cantitate de adâncime și impresie pe care setup-ul lui live le-a dat vreodată.” — Matt Bruck

Preseturi EVH cu o Singură Atingere

SDE-3000EVH are opt preseturi EVH ce pot fi accesate printr-un comutator de panou dedicat. Primele patru preseturi sunt proiectate pentru o configurație wet/dry/wet și reprezintă presetările reale pe care Eddie le-a folosit în setup-ul său live. Următoarele patru preseturi oferă aceleași sunete, adaptate pentru o configurație standard de amplificator stereo.

“Preseturile EVH sunt exact ca preseturile din rack-ul lui Eddie. Nu există nicio diferență între nivelurile de mixare, nivelurile de intrare sau timpii de delay - este unul la unu.” — Matt Bruck

Delay-ul Vintage Renăscut

În contrast cu tonurile clare și precise ale altor delay-uri digitale alre anilor 1980, SDE-3000 s-a remarcat din mulțime prin sunetul său cald și frumos și muzicalitatea îmbietoare. Acesta a fost rezultatul procesării digitale interne inteligente și complexe, cuplate cu comportamente neliniare ale circuitelor analogice de suport. Aceste comportamente au inclus răspunsul în frecvență variabil în preamplificator bazat pe gain-ul de intrare, saturația magnetică în filtrul anti-alias și modulația în evoluție produsă de componentele de la acea vreme. Am analizat în profunzime acești mulți factori în crearea SDE-3000EVH, aducând în viață caracterul complet al acestui clasic onorat de timp pentru epoca modernă.

Detalii Autentice, Îmbunătățiri Moderne

SDE-3000EVH include aproape fiecare parametru de la SDE-3000, accesat printr-o interfață retro derivată din hardware-ul vintage. Două intervale de delay selectabile oferă caracteristici de frecvență diferite precum originalul, iar circuitul de modulație distinctiv a fost, de asemenea, recreat. Împreună cu controalele de bază pentru adâncime și rata, este posibil să comutați independent faza delay-ului inițial și a buclei de feedback al delay-ului, ceea ce influențează modul în care reacționează modulația. Sunt disponibile, de asemenea, multe funcții îmbunătățite, inclusiv 92 de memorii de utilizator, carryover și multe altele.

Două SDE-3000 într-o Singură Pedală

SDE-3000EVH vă oferă două delay-uri discrete cu parametri independenți și modulație mono sau stereo pentru fiecare. Rulați delay-urile în paralel și deplasați-le pentru culori stereo în continuă evoluție Sau înlănțuiți-le în serie pentru a crea ritmuri complexe și adâncime asemănătoare reverb-ului. Iar împreună cu configurația EVH wet/dry/wet, I/O flexibile acceptă o varietate de setări mono și stereo. Există și un loop extern, permițându-vă să introduceți pedale externe sau să conectați cu loop-ul de efecte al unui amplificator prin metoda cu patru cabluri, complet cu impedanță selectabilă pentru un ton optim.

Putere Modernă Compactă

Cu designul său bazat pe pedale și opțiunile de control extinse, SDE-3000EVH oferă o versatilitate mult mai mare decât inspirația sa de montare în rack. Trei comutatoare de picior integrate oferă control instantaneu pentru selecția memoriei, tap tempo-ul, delay hold, activarea efectului momentan și multe altele. Două mufe de control vă permit să conectați până la patru comutatoare de picior, două pedale de expresie sau un GA-FC/GA-FC EX pentru operare externă, iar TRS MIDI I/O este, de asemenea, inclus. Există o selecție largă de destinații asignabile din care să alegeți, oferind un control profund în timp real, care depășește cu mult capacitățile SDE-3000 original.

Specificații Boss SDE-3000EVH
CuloareGri
SetNu
Tip pedalaDelay
Produse asemănătoare Boss SDE-3000EVH