Boss RV-200

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss RV-200
  • Boss RV-200
  • Boss RV-200
  • Boss RV-200
  • Boss RV-200
  • Boss RV-200
  • Boss RV-200
1.239.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

Boss RV-200

Pedala Efect Chitara Boss RV-200

Douăsprezece efecte de reverb inspirate și instrumente de interpretare expresive într-o pedală versatilă din seria 200.

RV-200 oferă reverburi inspiratoare și sunet premium în designul simplificat al seriei BOSS 200. Douăsprezece tipuri de reverb versatile, inclusiv Arpverb nou dezvoltat, oferă totul, de la culoare spațială subtilă la texturi complexe, de vis pentru explorări ambientale. Alcătuiți rapid sunete cu interfața cu acces rapid. Salvați favoritele în 127 de memorii. Și duceți interpretarea la următorul nivel cu comutatoare flexibile integrate, suport profund pentru control extern și instrumente creative care vă întorc capul, cum ar fi Warp, Twist și multe altele.

 Caracteristici Principale 

Procesare premium BOSS a reverbului într-o pedală simplificată

Sunet de calitate înaltă cu AD/DA pe 32 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și rată de sampling la 96 kHz

Douăsprezece tipuri distincte de reverb, inclusiv Arpverb nou dezvoltat

Funcționare rapidă și ușoară cu controale la îndemână

127 memorii de utilizator pentru stocarea sunetelor

Controlul densității cu șase etape

Butonul Param pentru a accesa funcțiile extinse din fiecare tip de reverb

Transfer selectabil pentru menținerea cozilor de reverb atunci când comutați presetări sau ocoliți efectul

I/O stereo cu opțiuni de ieșire wet/dry și dry mute

Două comutatoare de picior asignabile

Efecte expresive Hold, Warp și Twist disponibile prin controlul comutatorului cu piciorul

Suport de control extern profund cu comutatoarele de picior o pedală de expresie și TRS MIDI I/O

Conectați și controlați simultan mai multe pedale din seria 200 prin MIDI

Funcția de blocare a panoului pentru a evita schimbările accidentale ale sunetului

Alimentare cu trei baterii de tip AA sau opțional cu adaptor AC 

Procesare de Calitate de Studio

RV-200 dispune de un motor puternic de reverberație cu o calitate de top a sunetului, susținut de DSP personalizat BOSS, AD/DA pe 32 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și o rată de sampling de 96 kHz. Fiecare algoritm oferă performanțe adevărate la nivel de studio, cu detalii și definiții excepționale, de la cele mai scurte reflexii timpurii la cozi lungi, plutitoare, care se întind pe mai multe secunde.

Douăsprezece Reverburi Distincte

De la elemente esențiale precum Room și Hall până la reverb-uri profund captivante precum Shimmer, Slowverb și noua Arpverb, RV-200 vă oferă culorile ambientale de care aveți nevoie pentru fiecare melodie și stil.

Room—Simulează efectul de variație a sunetului a unei camere mici. Selectați dintre patru dimensiuni de cameră cu butonul Param.

Hall—Simulează reverberația caracteristică unei săli de concert. Selectați dintre trei dimensiuni de sală cu butonul Param.

Plate—Simulează caracteristicile de reverberație al unui reverb tip plate de studio. Balansați amortizarea înaltă și joasă a reverbului cu butonul Param.

Spring—Simulează sunetul distinctiv al efectului de reverb cu arc hardware găsit în amplificatoarele de chitară. Selectați numărul de arcuri cu butonul Param.

Shimmer—Creează reverberații lungi, de vis, bogate în conținut armonic. Reglați caracterul armonic și difuzia cu butonul Param.

Arpverb—Un reverb BOSS nou dezvoltat, care creează un sunet de tip arpegiu cu cozi evocatoare cu tonalitate alterată. Utilizați butonul Param pentru a regla atacul sunetului arpegiului.

Slowverb—Un reverb ambiental dulce, cu atac blând și armonici blânde. Param ajustează cantitatea de sunet direct amestecat cu reverb, permițându-vă să creați tonuri profunde și captivante.

Modulate—Adaugă un efect de modulație la un sunet bogat de reverb hall. Reglați adâncimea de modulare cu butonul Param.

+Delay—Combină un delay cu reverb, cu durata ambelor efecte controlată cu butonul Time. O reverb de specialitate cu lățime de bandă limitată și distorsiune adăugată.Utilizați butonul Param pentru a regla nivelul de delay.

Lo-Fi— Un reverb de specialitate cu lățime de bandă limitată și distorsiune adăugată. Reglați valoarea distorsiunii cu butonul Param.

Gate—Un efect de reverb distinctiv care taie brusc coada reverbului. Utilizați butonul Param pentru a controla sincronizarea efectului de gate.

Reverse—Redă sunetul de reverb în sens invers. Reglați caracterul frecvenței înalte cu butonul Param.

Creare Rapidă a Sunetului

La fel ca toate pedalele din seria 200, RV-200 oferă un panou puternic, dar intuitiv, care vă permite să realizați sunete grozave cu un efort minim. Alături de parametrii de bază, cum ar fi timpul de reverb, nivelul efectului și pre-delay, există filtre variabile înalte și joase pentru a echilibra perfect verbul pentru aplicația dvs. Aveți, de asemenea, un control al densității pentru a regla greutatea sunetului, plus un buton de parametri cu acces la mai multe instrumente de modelare a sunetului, care sunt unice pentru fiecare tip.

Controlul Expresiv al Cântării

RV-200 include memorii pentru stocarea a 127 de sunete de reverb, astfel încât configurațiile dvs. preferate să fie întotdeauna gata de funcționare. Două comutatoare de picior integrate oferă multă versatilitate de cântare, cu numeroase opțiuni de realocare a destinațiilor pentru a se potrivi nevoilor dvs. De exemplu, puteți ocoli efectul, puteți naviga printre memorii și puteți activa o funcție Hold pentru a continua efectul de reverb atâta timp cât comutatorul este apăsat. De asemenea, este posibil să asignați efecte puternice de interpretare, cum ar fi Warp, Twist și Fade.

Operare Extinsă

Opțiunile de control extinse vă permit să integrați RV-200 în orice platformă avansată. Controlul extern al multor destinații de parametri diferiți este posibil prin comutatoare de picior sau o pedală de expresie, iar I/O MIDI este furnizată pe mufele mini TRS care economisesc spațiu. Prin MIDI, puteți conecta mai multe pedale din seria 200 și puteți selecta memorii pe toate simultan. De asemenea, puteți controla multe funcții asignabile de la controlere și dispozitive MIDI externe, cum ar fi comutatoarele de efecte ES-8 și ES-5.

Specificații Boss RV-200
CuloareBlack
SetNu
Tip pedalaReverb
Produse asemănătoare cu Boss RV-200