Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
  • Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
185.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Pedala Footswitch Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
  • Dispune de mufă RCA și cablu de 12 inchi
  • Folosit pentru amplificatoarele Princeton®, Vibro-Champ și originale Fender Reverb (toate amplificatoarele vintage cu o singură funcție de pornire/oprire comutabilă cu piciorul care necesită conexiune RCA)

Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Pedala Footswitch Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Pedala Footswitch Fender 1 Button Vintage-Style este un accesoriu de înaltă calitate, special creat pentru a asigura o funcționare eficientă și confortabilă a amplificatoarelor tale preferate. Cu un design clasic și o construcție solidă, această pedală îți oferă controlul necesar și o experiență autentică.

Dispunând de o mufă RCA și un cablu de 12 inchi, această pedală este compatibilă cu amplificatoarele Princeton®, Vibro-Champ și amplificatoarele originale Fender Reverb. Este concepută special pentru amplificatoarele vintage cu o singură funcție de pornire/oprire comutabilă cu piciorul, care necesită o conexiune RCA.

Cu Pedala Footswitch Fender 1 Button Vintage-Style, vei putea trece rapid și ușor între funcționalitățile amplificatorului tău preferat, oferindu-ți o libertate deplină în interpretare. Asigură-te că ai controlul total în timpul performanțelor live sau a sesiunilor de înregistrare și bucură-te de sunetul inconfundabil al amplificatorului tău Fender.

Specificații Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
PentruCombouri , Amplificatoare
Tip pedalaFootswitch


Produse asemănătoare Fender 1 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)