Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
  • Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
229.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • Pedala Footswitch Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
  • Dispune de mufă RCA și cablu de 12 inchi
  • Folosit pentru amplificatoarele timpurii Twin Reverb®, Deluxe Reverb®, Pro Reverb, Super Reverb® și Bandmaster Reverb (toate amplificatoarele vintage cu funcții de pornire/oprire comutabile duble cu picior care necesită mufă conector RCA)

Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Pedala Footswitch Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)

Pedala Footswitch Fender 2 Button Vintage-Style este un accesoriu de înaltă calitate pentru pasionații de muzică rock și amplificatoare vintage. Această pedală are un design clasic care adaugă un aspect retro și autenticitate echipamentului tău de sunet.

Cu o mufă RCA și un cablu de 12 inchi, această pedală este perfectă pentru amplificatoarele timpurii Twin Reverb®, Deluxe Reverb®, Pro Reverb, Super Reverb® și Bandmaster Reverb. Aceste amplificatoare vintage sunt cunoscute pentru funcțiile lor de pornire/oprire comutabile duble cu picior care necesită o mufă conector RCA.

Această pedală Footswitch Fender 2 Button Vintage-Style este fabricată din materiale rezistente și durabile, asigurând o utilizare pe termen lung. Fii sigur că vei avea control total asupra amplificatorului tău și îți vei putea exprima creativitatea muzicală.

Specificații Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)
PentruCombouri , Amplificatoare
Tip pedalaFootswitch


Produse asemănătoare cu Fender 2 Button Vintage-Style Footswitch (RCA-JACKS)