Roland FP-E50 Black

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
 • Roland FP-E50 Black
4.059.00
3.649.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani

Roland FP-E50 Black

Pian Digital Roland FP-E50 Black

 

Un Pian Portabil Modern cu Funcții de Divertisment Puternice

Pian digital portabil cu SuperNATURAL Piano și generatoare de sunet ZEN-Core, claviatură cu acțiunea cu ciocan cu 88 de clape, acompaniament automat profesional, intrare microfon cu efecte de armonie vocală, Bluetooth și suport pentru extindere prin Roland Cloud.

FP-E50 vă oferă o experiență premium de pian digital—și multe altele. Acest instrument portabil distractiv este plin cu tehnologiile Roland de top, oferind un centru creativ complet pentru învățarea, interpretarea și scrierea muzicii.

Dezvoltați și executați tehnici de pian autentice cu generatorul SuperNATURAL Piano și 88 de clape cu acțiune grea. Explorați sintetizatoare, voci orchestrale și multe altele cu generatorul de sunet avansat ZEN-Core, susținut de acompaniamente interactive care vă pun în controlul unei trupe complete. Conectați un microfon și cântați cu efecte vocale și armonii în timp real. Și mergeți mai departe cu suport audio/MIDI Bluetooth®, înregistrare integrată, conectivitate la computer și numeroase opțiuni de expansiune în Roland Cloud.

Specificații Standard

Pian versatil și instrument de divertisment plin cu tehnologii avansate Roland
Sunet și atingere autentice de pian mare cu generatorul de sunet pentru pian SuperNATURAL de la Roland și claviatura standard PHA-4 cu acțiunea grea cu 88 de clape 
Motor de sunet extensibil ZEN-Core cu 1018 sunete integrate, inclusiv sintetizatoare, instrumente orchestrale și etnice, chitară, bas, tobe și multe altele
Acompaniamente interactive cu stiluri profesionale create de compozitori și interpreți de top 
Extindeți-vă gama creativă cu Pachetele Z-Style, Expansiunile EXZ Wave și Pachetele de Sunete SDZ în Roland Cloud
Intrare microfon și efecte vocale profesionale, inclusiv armonii în timp real și sunete transformatoare de voce
Suport audio/MIDI Bluetooth pentru interfața cu dispozitive mobile
Panou simplificat cu comenzi intuitive și acces ușor la funcții mai profunde
Salvați sunetele preferate pentru o accesare rapidă și stocați setările întregi de claviaturi în memoriile Scenă
Sistem integrat de difuzoare stereo cu sunet bogat și complet
Mufă pentru căști pentru a cânta și a exersa fără a-i deranja pe ceilalți
Ieșire audio stereo pentru conectarea la un sistem audio extern
Intrare audio stereo pentru conectarea unui player muzical sau alt dispozitiv
Funcție de înregistrare integrată cu capacitate de supra-înregistrare
Conectivitate USB audio/MIDI pentru lucrul cu software de producție muzicală pe computere și dispozitive mobile
Port de memorie USB pentru salvarea înregistrărilor, a setărilor de sunet și a setărilor de sistem pe o unitate flash USB
Creați un aspect unificat de pian vertical cu suportul KSFE50 și unitatea de pedale KPD-70
Standuri KS-10Z, KS-12 și KS-20X și pedale din seria DP disponibile pentru utilizare portabilă

Inspirație Muzicală Oriunde Mergi

Cu designul său mobil complet, FP-E50 vă permite să realizați viziuni creative ambițioase oriunde. Și, datorită interfeței intuitive, este ușor să rămâi concentrat pe ceea ce este cel mai important—a crea muzică.

Stilul FP Apreciat

Atrăgătorul FP-E50 oferă toate caracteristicile de bază care au făcut ca seria premiată de piane digitale FP să fie atât de populară în întreaga lume. Călătorește cu ușurință în casă și în afara casei, în timp ce difuzoarele stereo încorporate proiectează un sunet captivant oriunde cânți. Conectați-vă la difuzoare externe pentru mai multă acoperire a sunetului, dacă este necesar atunci când interpretați. Sau conectează căștile și păstrează muzica pentru tine.

Flux de Lucru Simplificat

În timp ce FP-E50 este plin de funcții avansate, deplasarea cu instrumentul este lipsită de frustrare. Afișajul de nivel superior arată sunet, tempo și alte informații esențiale, iar aspectul curat al panoului oferă acces direct la selecția sunetului, tonurile preferate, transpunerea claviaturii și multe altele. Multe butoane includ funcții de apăsare lungă, permițându-vă să salvați setările sau să modificați parametrii mai profunzi fără meniuri complicate. Și cu Scene, puteți reaminti instantaneu setări complete pentru întreaga claviatură folosind acțiuni individuale.

Cântați Fără Limite

Combinând caracteristicile expresive ale pianului FP cu claviatura Roland și tehnologiile vocale avansate, FP-E50 vă oferă o gamă puternică de instrumente muzicale pentru a interpreta orice stil cu pasiune.

O Experiență Premium cu Pianul

Indiferent dacă sunteți nou la pian sau un muzician experimentat, FP-E50 oferă o bază bogată pentru învățare, exersare și interpretare. Generatorul de sunet SuperNATURAL Piano de la Roland oferă senzația autentică și răspunsul interactiv al unui pian mare acustic, permițându-vă să scoateți culori tonale nesfârșite cu dinamica dvs. de interpretare. Cele 88 de clape de dimensiune completă completează experiența, cu acțiune grea, escapement și materialul Ivory Feel, oferind aceeași atingere sub degete ca un instrument acustic de clasă mondială.

Un Univers de Sunete Suplimentare, Generat de ZEN-Core

FP-E50 are, de asemenea, generatorul de sunet expansibil ZEN-Core, același generator de sunet avansat folosit în sintetizatoarele profesionale Roland precum JUPITER-X și FANTOM. Explorați sunete de sintetizatoare istorice Roland, voci de alamă și orchestră, chitare și basuri, sunete etnice, tobe și multe altele. Folosind comenzi simple, puteți suprapune liber tonuri de pian și ZEN-Core sau puteți atribui sunete diferite mâinilor stângi și drepte.

Trupa Ta de Acompaniament Interactivă

Cu instrumentele sale inteligente de acompaniament automat, FP-E50 pune la dispoziție un sunet de trupă completă. Alegeți dintre cele aproape 200 de stiluri de muzică încorporate nou create de compozitori profesioniști. Conduceți aranjamente cu degetul cu mâna stângă, de la declanșarea ușoară a unei note pentru începători până la detectarea acordurilor complete pentru muzicienii avansați. Modul interactiv face lucrurile și mai distractive, permițându-vă să ghidați volumul și energia acompaniamentului în funcție de modul în care cântați. Și cu funcția Chord Sequencer, puteți improviza și dezvolta melodii peste progresii colorate de acorduri prestabilite care urmează automat acompaniamentul.

Găsiți-vă Vocea

Cântați împreună cu interpretări la claviatură folosind intrarea microfonului FP-E50 și efectele vocale de studio. Animați sunetul cu o ambianță bogată și înăspriți lucrurile cu compresorul și supresorul de zgomot. Cântați cu armonii impresionante în timp real care urmează în mod magic acordurile pe care le cântați. Sau surprinde publicul cu efecte de transformare a vocii care îți schimbă genul sau te transformă într-un robot funky. Există chiar și un vocoder pentru crearea de voci electronice vintage și sunete de cor pe care le ghidați cu note de pe claviatură.

Explorați și Creați

Experimentează cu FP-E50 și mai departe cu expansiunea Roland Cloud, suport audio/MIDI Bluetooth, înregistrare integrată și conectivitate USB cu software muzical pe computere și dispozitive mobile.

Rămâneți Inspirat cu Conținutul Roland Cloud

Pe Roland Cloud, există o selecție în continuă extindere de conținut FP-E50 de descoperit. Crește-ți biblioteca de acompaniament cu Z-Style Packs*, o nouă gamă de stiluri realizate profesional și setări de tonuri însoțitoare pentru stiluri muzicale populare și genuri regionale din întreaga lume. Sunt disponibile, de asemenea, extensiile EXZ Wave și pachetele de sunet SDZ, permițându-vă să extindeți și să personalizați generatorul de sunet ZEN-Core cu sunete Roland autentice și conținut selectat de la designeri de sunet de top.

Explorați Roland Cloud.

Streaming Wireless

Funcția Bluetooth încorporată vă permite să vă integrați cu ușurință smartphone-ul sau tableta cu FP-E50. Transmiteți wireless melodii din biblioteca muzicală prin sistemul de sunet al claviaturii și cântați împreună. Urmărește videoclipuri educaționale la pian pe web. Și utilizați Bluetooth MIDI pentru a lucra cu aplicații de producție muzicală precum Roland Zenbeats și multe altele.

Înregistrați și Partajați-vă Muzica

Recorderul audio flexibil al FP-E50 vă permite să captați o interpretare a unui cântec pas câte un pas, inclusiv acompaniamentul automat, mâna stângă și dreaptă și o voce. După ce ești mulțumit, salvează-ți capodopera în memoria internă pentru redare la cerere sau pe o unitate flash USB pentru partajare. FP-E50 include, de asemenea, o interfață audio/MIDI USB pentru a vă dezvolta în continuare înregistrările FP-E50 și pentru a compune piese noi în software-ul de producție muzicală.

Accesorii pentru Acasă și Scenă

Roland oferă multe opțiuni de stative și pedale pentru a se potrivi cu modul în care utilizați FP-E50. Pentru cântatul axat pe pian acasă, stativul KSFE50 și unitatea de pedală KPD-70 creează un aspect vertical compact cu pedale sustain, soft și sostenuto integrate. Și când ești în deplasare, stativele KS-10X, KS-12 și KS-20X pregătite pentru scenă și pedalele din seria DP oferă ceea ce ai nevoie.

Specificații Roland FP-E50 Black
SetNu
Tip clapePian digital
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1300 x 322 x 174mm
Greutate17 kg
Pitch Bend/ModulationNu
Tip pedalaDamper, Sostenuto, Soft
Conexiune pedalaDa
Rotary ControlNu
DisplayLCD
PedaleDa
EfecteDa
Intrare microfonDa
StativNu
Difuzoare2 x 11W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareBlack
Numar clape88
Polifonie256
RitmuriNu
EgalizatorNu
RecorderDa
MetronomDa
Memorie internaDa
MIDIDa
Produse asemănătoare cu Roland FP-E50 Black