NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha P-125A White
  • Yamaha P-125A White
  • Yamaha P-125A White

Yamaha P-125A White

Pian Digital P-125A WH

În stoc furnizor: Termen livrare 06.feb.2023
2 ani

Pian Digital Yamaha P-125A White

Un pian digital portabil cu senzație autentică la atingerea clapelor, în ciuda dimensiunilor sale compacte

Pianul digital Yamaha P-125a este atât de compact încât sunetul său dinamic, autentic de pian trebuie experimentat pentru a crede. Dispunând de claviatura Yamaha GHS, cu 88 de clape, acest instrument minunat oferă sunete frumoase și experiența extraordinară de a interpreta la un pian acustic. Designul subțire și rafinat face din P-125a o completare excelentă pentru orice încăpere. Unitatea principală ușoară și compactă se potrivește oriunde și poate fi transportat oriunde, chiar și în locațiile mici dedicate muzicii live. Este echipat cu tot ceea ce aveți nevoie pentru a exersa și a performa așa cum vă doriți, compatibil cu diverse aplicații, are jack pentru căști, ritmuri presetate și multe altele.

Calitatea originală a pianului Yamaha în sunet și atingere

Sunetul de pian al modelului P-125a se bazează pe Pure CF Sound Engine, care reproduce cu fidelitate sunetul renumitului pian de concert Yamaha pe baza eșantionărilor înregistrate cu atenție, oferind un ton îmbogățit, adaptat la cât de ușor sau intens apăsați clapele. Bucurați-vă de aceeași gamă largă de expresivitate pe care ați obține-o cu un pian de concert. Este rezultatul a peste un secol de măiestrie în fabricarea pianelor acustice în combinație cu tehnologia modernă și expertiza artizanilor.

În plus, claviatura Graded Hammer Standard (GHS) cu 88 de clape oferă atingere mai puternică în registrul grav și o atingere mai delicată în registrul suav, astfel încât să interpretați cu expresivitatea unui pian acustic.

DESIGN MODERN

P-125a are un aspect simplificat, rafinat și echilibrat, având o eleganță care se potrivește pianelor acustice tradiționale. Designul minimalist, de bun gust, nu numai că se îmbină în mod natural cu spațiile contemporane, ci fac ca instrumentul să fie mai ușor de manevrat, acordând prioritate propriului stil.

 

Care este diferența dintre Yamaha P-125 și P-125A?
De fapt, relativ puțin.
În toate scopurile, Yamaha P-125 și P-125A sunt aceleași.
Yamaha P-125A a suferit o ușoară modificare la ieșirea USB-TO-HOST. Iată despre ce este vorba.
Yamaha P-125A are doar ieșire MIDI de la conexiunea USB-TO-HOST, în timp ce era atât MIDI, cât și audio în P-125.
Un semnal de ieșire audio poate fi în continuare preluat de la ieșirile mufelor AUX atât de pe Yamaha P-125, cât și de pe P-125A, astfel încât modificarea nu face nicio diferență practică.
 

Specificații Yamaha P-125A White
Alimentare prinAlimentator , 220V Direct
Clape DinamiceDa
Clape gradateDa
Conexiune pedalaDa
CuloareBlack
Difuzoare2 x 7W
Dimensiuni1326 x 166 x 295 mm
DisplayNu
EfecteDa
EgalizatorNu
Greutate12 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonNu
Memorie internaDa
MetronomDa
MIDIDa
Numar clape88
PedaleDa
Pitch Bend/ModulationNu
Polifonie192
RecorderDa
RitmuriNu
Rotary ControlNu
SetNu
Silent SystemNu
StativNu
Tip clapePian digital
USBDa


Produse asemănătoare cu Yamaha P-125A White