NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha B1 SC3 PE
  • Yamaha B1 SC3 PE
  • Yamaha B1 SC3 PE

Yamaha B1 SC3 PE

Pianina B1 SC3 PE

În stoc
29290.00
2440.83
2 ani

Pianina Yamaha B1 SC3 PE

PERFORMANȚĂ REALĂ DE PIAN, ÎN ARMONIE CU VIAȚA MODERNĂ

Un pian care se potrivește stilului tău de viață și evoluează odată cu tine pe măsură ce progresezi. Menținerea esenței pianului acustic, cu funcția ”mute” îmbunătățită și sunet bogat. Cu SILENT Piano™, puteți interpreta oricând doriți.

Surclasând concurenții mai mici dar păstrând în același timp standardele înalte Yamaha, b1 oferă bucuria deținerii unui pian Yamaha la un preț care vă va uimi și încânta deopotrivă. Sistemul de surdină a fost adăugat la acest b1. Acesta este un SILENT Piano™ model SC3.

Pianele SILENT sunt piane acustice autentice echipate cu tehnologia avansată Yamaha Silent. Atunci când clapele sunt apăsate în modul SILENT, ciocănelele sunt oprite imediat înainte de a lovi coardele, astfel încât pianul să nu genereze sunet. Senzorii instalați sub clape descifrează modul în care sunt apăsate clapele și transmit datele către generatorul digital de ton, care generează sunete eșantionate putând fi auzite prin căști. Permițând pianiștilor să redea sunetul adevărat de pian acustic în circumstanțe normale sau cu căști și să interpreteze în modul SILENT pentru a evita să îi deranjați pe ceilalți, SILENT Piano™ face din orice moment un moment bun pentru a te așeza la pian.
Dispune de control al volumului, dar menține rezonanța superbă a pianului acustic. Recomandat celor care doresc să se bucure de funcțiile de dezactivare a sunetului pe un pian standard Yamaha

Mai mult decât un simplu pian, acest instrument remarcabil dispune și de alte sunete de instrumente, inclusiv pian electric, clavecin, orgă, viori și cor. Selectați sunetul preferat pentru a se potrivi cu stilul de muzică pe care doriți să îl redați și pregătiți-vă pentru a fi inspirat.

Echipat cu sistemul SC3 Silent de la Yamaha

12 sunete diferite și funcție Bluetooth MIDI/Audio

Îndeplinește standardele înalte ale Yamaha în toate aspectele

Oferă plăcerea de a cânta la un pian acustic

88 de taste

3 pedale

Inaltime: 109 cm

Latime: 149 cm

Adâncime: 54 cm

Greutate: 197 kg

5 ani garanție din fabrică

Finisaj: negru lucios

Incl. căști 

Specificații Yamaha B1 SC3 PE
Numar clape88
Silent SystemDa
Tip clapePianina acustica


Produse asemănătoare cu Yamaha B1 SC3 PE