Boss ME-90B

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss ME-90B
 • Boss ME-90B
 • Boss ME-90B
 • Boss ME-90B
 • Boss ME-90B
 • Boss ME-90B
1.899.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

Boss ME-90B

Procesor Chitara Boss ME-90B

ME-90B Efecte Multiple pentru Bas

Procesor de bas practic cu un design compact și amplificatoare și efecte BOSS emblematice.

Creați și Cântați pe Moment

Vă prezentăm ME-90B, un procesor ME cu flux liber, plin cu instrumente de performanță profesionale pentru basiști. Extindeți-vă gama creativă cu 61 de efecte optimizate pentru bas. Modelați-vă tonul de bază cu 10 preamplificatoare de bas create cu cea mai recentă tehnologie AIRD. Conectați-vă la amplificatoare de scenă, sisteme PA și computere. Iar cu interfața practică, pedala de expresie și comutatoarele de picior cu acces direct, puteți crea și cânta pe moment fără ca nimic să vă încetinească.

Caracteristici Principale 

 • Procesor de chitară bas complet cu amplificatoare și efecte premium BOSS
 • Creare ușoară de sunet în stil stompbox cu o interfață intuitivă bazată pe butoane  
 • Calitate superioară a sunetului cu AD pe 24 de biți și DA pe 32 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și o rată de samplare de 48 kHz
 • 61 de efecte din biblioteca de efecte pentru bas BOSS
 • Zece modele de preamplificatoare AIRD la bord, inclusiv tipuri nou dezvoltate
 • Secțiune de preamplificare dedicată plus șase categorii de efecte simultane cu mai multe tipuri din care să alegeți
 • Editați parametrii, schimbați tipurile de preamplificare și efecte și multe altele cu BOSS Tone Studio
 • Opt comutatoare de picior multifuncționale și o pedală de expresie cu comutator pentru deget
 • 36 de memorii presetate gata de utilizat și 36 de memorii de utilizator pentru stocarea setărilor personalizate
 • Modul Manual pentru operare în stil pedalier și modul Memorie pentru comutarea setărilor complete ale setup-urilor
 • Buton de mixare pentru mixarea sunetului de bas direct
 • Ieșiri stereo de 1/4 inch și ieșire balansată XLR mono cu comutator de împământare
 • Comutator pe panoul din spate pentru a optimiza ieșirile audio de 1/4 inch pentru un amplificator de bas sau un sistem de sunet cu gamă completă
 • Bucla send/return pentru pedale externe
 • Design ușor, durabil și LED-uri de stare colorate
 • Încărcați până la trei difuzoare IR de utilizator
 • Alimentare cu patru baterii de tip AA sau opțional cu adaptor AC
 • Conector USB-C® pentru comunicarea cu BOSS Tone Studio și înregistrarea/redarea audio cu software-ul de producție muzicală 
 • Descărcați și partajați Livesets ME-90B la BOSS Tone Exchange
 • Adaptorul dublu audio MIDI Bluetooth® opțional vă permite să editați sunete și să transmiteți audio de pe un dispozitiv mobil iOS sau Android

Control Creativ Fără Efort

ME-90B oferă tot ce are nevoie un basist, accesat prin interfața clasică BOSS ME pentru o funcționare rapidă în stil stompbox. Fiecare categorie de efecte are butoane independente de parametri, permițându-vă să modificați tonurile instantaneu. Modul manual oferă controlul comutatorului de pornire/oprire a fiecărei categorii, în timp ce modul Memorie vă permite să apelați 36 de setări personalizate cu mai multe efecte. Fiecare comutator de picior are o culoare diferită a LED-urilor pentru o identificare ușoară și este posibil să setați toate LED-urile să se aprindă într-o culoare fixă pentru fiecare mod, dacă doriți.

Efecta Premium BOSS

ME-90B vine dotat cu selecții premium din biblioteca de efecte de bas BOSS, organizate în șase secțiuni logice care pot fi utilizate simultan. Aplicați modelatoare de ton esențiale, cum ar fi compresoare, efecte de tonalitate și filtre. Explorați texturi mai agresive cu efecte drive și synth. Extindeți-vă sunetul cu modulație, delay-uri și reverb-uri. Și scufundați-vă într-o varietate de efecte dedicate pentru pedala de expresie integrată. Există, de asemenea, un buton Blend pentru a mixa un sunet de bas direct pentru claritate, plus o buclă de send/return pentru a corela efectele preferate de stompbox.

Ton Solid de Bas

Un sunet fundamental puternic este fundamentul oricărui setup de bas grozav. Secțiunea Preamp/EQ a lui ME-90B are zece tipuri de preamplificatoare inspirate susținute de tehnologia avansată AIRD, complet cu comenzi pentru câștig și EQ pentru reglarea rapidă a sunetului. Exprimați-vă vocea individuală cu originale BOSS precum Natural și Drive Bass. Sau apelați modele autentice de amplificatoare de bas clasice, de la vintage la moderne. Există, de asemenea, un tip Acoustic optimizat pentru pickup-uri acustic-electrice și contrabas, plus o opțiune doar EQ pentru tonuri DI curate.

Cântați, Exersați și Înregistrați

Cu conectivitatea sa versatilă și designul compact, alimentat cu baterii, ME-90B este pregătit pentru fiecare scenariu de cântare. Ieșirile de 1/4 inch acceptă funcționarea mono sau stereo, cu optimizare rapidă pentru amplificatoare de scenă sau dispozitive la nivel de linie prin intermediul unui comutator de pe panoul din spate. Există, de asemenea, o mufă XLR cu un dispozitiv de împământare pentru a trimite un semnal DI echilibrat către un PA. Preamplificatoarele și efectele ME-90B oferă un sunet de calitate studio pentru înregistrarea directă prin USB în software-ul de producție muzicală. Și cu mufa pentru căști, vă puteți perfecționa în liniște chops-urile în timp ce improvizați pe melodii de acompaniament de la un computer prin USB.

Editați, Personalizați, și Extindeți

BOSS Tone Studio pentru macOS și Windows vă extinde gama creativă, permițându-vă să editați tonuri și să schimbați unele tipuri de amplificatoare și efecte cu selecții alternative. De asemenea, puteți organiza memorii pentru diferite concerte și puteți completa difuzoarele IR de la bord cu trei din propria bibliotecă. Când sunteți gata pentru inspirație proaspătă, conectați-vă la BOSS Tone Exchange pentru a schimba seturile live cu comunitatea ME-90B din întreaga lume. Și cu adaptorul dublu Bluetooth® Audio MIDI opțional, puteți reda muzică de pe un dispozitiv mobil și puteți modela tonuri wireless folosind aplicația de editare BTS pentru iOS și Android.

Specificații Boss ME-90B
CuloareBlue
DesignFloorboard
SetNu
Produse asemănătoare Boss ME-90B