Boss ME-90

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Boss ME-90
  • Boss ME-90
  • Boss ME-90
  • Boss ME-90
  • Boss ME-90
  • Boss ME-90
  • Boss ME-90
1.569.00
Livrare gratuită
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
Seturi Boss ME-90

Boss ME-90

Procesor Chitara Boss ME-90

Modelați Sunete Profesionale în Câteva Secunde

Seria BOSS ME a fost favorita chitariștilor de peste trei decenii, combinând puterea multi-efectelor cu controlul manual intuitiv pentru a crea tonuri în câteva secunde. ME-90 este cel mai avansat model ME de până acum, oferind o calitate audio excepțională cu procesare AD/DA pe 24 de biți și procesare floating point pe 32 de biți, modele de amplificatoare AIRD de vârf, încărcare IR, o buclă de efecte și multe altele. Compact, alimentat pe baterii și echipat din plin cu tonuri BOSS premium, acest procesor versatil complet facilitează crearea de setări de sunet personalizate pentru fiecare situație de cântare.

Standard Features

Procesor de chitară complet cu amplificatoare și efecte premium BOSS

Creare ușoară de sunet în stil stompbox cu o interfață intuitivă bazată pe butoane

Calitate superioară a sunetului cu AD/DA pe 24 de biți, procesare în floating point pe 32 de biți și o rată de samplare de 48 kHz

Unsprezece modele de amplificatoare AIRD integrate și 60 de efecte diferite derivate de la modelul de top GT-1000

Secțiune de amplificatoare dedicată plus șapte categorii de efecte simultane cu mai multe tipuri din care să alegeți

Editați parametrii, schimbați tipurile de amplificatoare și efecte și multe altele cu BOSS Tone Studio

Opt comutatoare cu picior multifuncționale și o pedală de expresie recent reproiectată cu comutator pentru deget

36 de patch-uri presetate gata de utilizat și 36 de patch-uri de utilizator pentru stocarea setărilor personalizate

Modul Manual pentru operare în stil pedalier și modul Memorie pentru comutarea setărilor complete ale patch-urilor

Comutator pe panoul din spate pentru a optimiza ieșirile audio pentru un amplificator de chitară sau un sistem de sunet cu gamă completă

Încărcați până la trei difuzoare IR de utilizator cu software-ul ME-90 IR Loader pentru Windows/macOS

Bucla send/return pentru pedale externe

Design ușor, durabil și LED-uri de stare colorate

Alimentare cu patru baterii de tip AA sau opțional cu adaptor AC

Conector USB-C pentru comunicarea cu BOSS Tone Studio și înregistrarea/redarea audio cu software-ul de producție muzicală

Descărcați și partajați Livesets ME-90 la BOSS Tone Exchange

Adaptorul dublu audio MIDI Bluetooth® opțional vă permite să editați sunete și să transmiteți audio de pe un dispozitiv mobil iOS sau Android

Pentru o performanță optimă, fiți la zi cu software-ul de sistem actual ME-90 și BOSS Tone Studio.

Creare Rapidă a Sunetului

Cu interfața sa condusă de butoane și selecția variată de efecte, ME-90 vă permite să creați configurații și să modificați tonurile cu ușurința unui pedalier pline de pedale - fără problemele legate de banda de fixare, distribuția de alimentare și cablurile multiple de conectare. Doar selectați un model de amplificator sau un tip de efect dintr-o categorie și rotiți butoanele pentru a obține sunetul dorit. Există 36 de patch-uri presetate cu tonuri profesionale gata de redat, plus 36 de patch-uri de utilizator pentru stocarea creațiilor dvs. personalizate.

Control Flexibil în Timp Real

ME-90 dispune de opt comutatoare de picior cu funcționare lină și silențioasă și o pedală de expresie cu un comutator pentru deget integrat. Utilizați modul Memory pentru a apela setări complete de patch-uri cu comutatoarele de picior, apoi comutați la modul Manual pentru controlul direct pornit/dezactivat al fiecărei categorii de efecte din patch. LED-urile comutatorului de picior se aprind în diferite culori pentru o identificare rapidă în timpul unei cântări. De asemenea, este posibil să setați toate LED-urile să se aprindă într-o culoare fixă pentru fiecare mod, dacă doriți.

Efecte BOSS de Calitate Înaltă

ME-90 vă pune la dispoziție o bibliotecă masivă de efecte BOSS, oferind șapte categorii diferite, pline cu selecții derivate din emblematicul GT-1000. Tot ce aveți nevoie este aici, de la overdrive și distorsiuni până la efecte de pitch/mod, delay și reverb de înaltă calitate. De asemenea, primești 11 Pedal FX dedicate, un looper și efecte specializate, cum ar fi simularea acustică și acordajul cu un ton mai jos. Există 60 de tipuri de efecte în total, cu acces la peste 20 de alte prin BOSS Tone Studio. Pentru pedalele externe este disponibilă o buclă de send/return, completă cu capacitatea de a salva starea de pornire/oprire în patch-uri și de a plasa bucla înainte sau după modelele de amplificatoare în lanțul de semnal.

Sunete Premium de Amplificator cu Tehnologie AIRD

Alături de efectele sale, ME-90 include modele de amplificatoare portate de la GT-1000, conduse de tehnologia noastră avansată AIRD pentru un ton autentic pe tub și răspuns la atingere. Unsprezece tipuri de amplificatoare încorporate oferă totul, de la sunete combo curate până la stack-uri brutale cu gain ridicat și puteți accesa mai multe selecții în BOSS Tone Studio. Fiecare amplificator include un sunet de cabinet dedicat pentru conectarea la un PA sau un dispozitiv de înregistrare și puteți încărca trei dintre difuzoarele IR preferate pentru a personaliza sunetele după gustul dvs.

Editează, Personalizează, și Extinde

BOSS Tone Studio pentru macOS și Windows vă extinde gama creativă, permițându-vă să editați tonuri și să schimbați unele tipuri de amplificatoare și efecte cu selecții alternative. În plus, puteți salva și organiza corecții pentru diferite concerte, puteți descărca setări profesionale de la BOSS Tone Central și puteți schimba patch-uri cu comunitatea ME-90 pe BOSS Tone Exchange. ME-90 acceptă, de asemenea, adaptorul opțional Bluetooth® Audio MIDI, permițându-vă să transmiteți muzică de pe un dispozitiv mobil și să modelați tonuri wireless folosind aplicația de editor BTS dedicată pentru iOS și Android.

Ușoară, Durabilă și Gata de Călătorie

ME-90 este mai ușor decât modelul din generația anterioară, păstrând în același timp durabilitatea solidă pentru care BOSS este renumit. Pedala de expresie a fost reproiectată și pentru un control și mai fin al parametrilor. Puteți alimenta procesorul cu patru baterii AA sau un adaptor AC opțional, iar un comutator pe panoul din spate optimizează instantaneu ieșirile pentru utilizarea cu un amplificator de chitară sau un sistem de sunet cu gamă completă, cum ar fi un PA. Și împreună cu comunicarea BOSS Tone Studio, ieșirea USB-C vă permite să utilizați ME-90 ca interfață audio pentru computer pentru software-ul dvs. de producție muzicală.

Specificații Boss ME-90
CuloareBlack
DesignFloorboard
SetNu
Produse asemănătoare Boss ME-90