Zoom F8n Pro

Zoom
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
  • Zoom F8n Pro
4.666.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani

Zoom F8n Pro

Recorder Digital Zoom F8n Pro

Inregistrati rapid si curat oriunde cu Zoom F8n Pro, un recorder de teren multitrack cu tehnologie float pe 32 de biti pentru o gama dinamica extinsa, care va elibereaza de ajustari manuale ale intensitatii. Oferind inregistrare cu 8 intrari/10 piste, convertoare separate pentru sunete silentioase si puternice si preamplificatoare de inalta calitate cu comutare intrare micro/linie, F8n Pro ofera atat cantitate cat si calitate intr-un ansamblu robust, care este mai mult decat pregatit pentru filmare, productie/ mixarea sunetului in locatiei si inregistrarea efectelor sonore.
De la afisajul color mare, informativ si comenzile usor de utilizat, pana la posibilitatile flexibile de alimentare, optiunile de control de la distanta si functionalitatea timecode-urilor precise, F8n Pro este echipat corespunzator pentru a-i multumi atat pe incepatori, cat si pe veteranii pretentiosi. Indiferent daca aveti nevoie de inregistrare stereo de lunga durata pentru un interviu, captura obisnuita cu mai multe microfon pentru o filmare video, sau fisiere de sunet Ambisonics pentru proiecte de realitate virtuala si audio 360, F8n Pro are modurile, rezolutiile si suportul media pentru a gestiona sarcinile audio cruciale.
 

Imbunatatiri ale modelului Pro.

Extinzand capacitatile mostenite de la F8n, F8n Pro adauga convertoare duale analog-digital si inregistrare float pe 32 de biti, permitand inregistrarea audio impecabila fara ajustare a gain-ului si fara clipping.
•    Convertoarele A/D separate pentru gainul scazut si pentru cel ridicat permit lui F8n Pro sa atinga performante SNR (raport semnal-zgomot) la fel de impresionante pentru sunete silentioase cat si pentru cele puternice.
•    Formatul WAV float pe 32 de biti poate mentine rezolutia din momentul inregistrarii si chiar daca procesarea de normalizare este efectuata dupa inregistrare, sunetul original este reprodus fara deteriorare.

•    Poate fi folosit si ca interfata audio USB cu 8 intrari / 4 iesiri care accepta rezolutie float de 32 de biti.

Performanta de nivel de studio pentru profesionistii adevarati.

F8n Pro permite conectarea diferitelor microfoane cu condensator, precum si a semnale echilibrate la nivel de linie prin intermediul a opt intrari combo Neutrik XLR-1/4". Opt preamplificatoare de microfon de nivel de studio, oferind un gain ridicat (pana la 75 dB) si zgomot ultra scazut (-127 dBu EIN), asigura ca sursele dvs. de sunet vor fi amplificate cu acuratete inalta. In plus, limitatoarele avansate ale F8n Pro anticipeaza clippingul inainte de a fi inregistrat.

Intrare de microfon capsula Zoom.

O intrare pentru microfon capsula este disponibila pentru Zoom F8n Pro (microfon disponibil separat) in locul intrarilor 1-2. Cu ajutorul capsulelor de microfon puteti fi gata sa inregistrati muzica, dialoguri sau efecte sonore fara a utiliza o configuratie de microfon extern.

Setari inregistrare configurabile pentru orice situatie.

F8n Pro dispune cu o multime de moduri de inregistrare si rezolutii din care sa alegeti — inregistrati pe toate cele opt intrari la o rezolutie maxima de 32 de biti / 192 kHz, utilizati formatul WAV compatibil BWF pentru o calitate audio necomprimata si compatibilitate cu fisiere standard din industrie, sau utilizati modul Ambisonics incorporat pentru a capta sunet la 360° de la un microfon VR compatibil.

Inregistrare multipla si preinregistrare.

Legatura directa catre un card SD in timp ce inregistrati sunetul via USB pe un computer, pentru capturarea sigura, „redundanta” a sursei. F8n Pro are doua sloturi pentru carduri SD care accepta carduri SDXC de pana la 1 TB, permitand inregistrarea de inalta rezolutie, chiar si pentru sesiuni lungi. Inregistrati acelasi continut pe ambele carduri sau selectati formate de fisiere diferite pentru fiecare card.
Functia de pre-inregistrare va permite sa captati pana la sase secunde de sunet inainte de a apasa butonul Inregistrare, garantand ca nu pierdeti nicio inregistrare.
 

Fluxuri multiple de iesire.

Echipat cu doua iesiri principale echilibrate TA3 si o iesire de submix neechilibrata de 3,5 mm, F8n Pro este un si un mixer de teren veritabil. Deoarece iesirile principale si secundare pot fi alimentate din surse diferite sau identice, puteti directiona cu usurinta catre mai multe dispozitive, cum ar fi o camera, un DSLR, un mixer sau un recorder secundar.
Cu un amplificator de casti de inalta putere de 100 mW per canal legat de o iesire stereo dedicata de 1/4 inch, F8n Pro ofera o monitorizare curata si eficienta a nivelurilor pre- sau post-fader, semnale independente stanga/dreapta si alerte pentru baterie si starea inregistrarii.
 

Suport Ambisonics pentru VR, AR si 360-Audio.

Modul Ambisonics al lui F8n Pro ofera o decodare de precizie A-la-B si o legatura echilibrata a gain-ului, permitandu-va sa captati sunet spatial profesional pentru VR (Realitate Virtuala), AR (Realitate Augmentata) si multe altele. Chiar si atunci cand utilizati primele patru canale pentru inregistrarea Ambisonics, puteti utiliza canalele 5-8 pentru alte semnale, cum ar fi microfoanele boom si lavaliere sau un format alternativ Ambisonics. Un convertor stereo Ambisonics incorporat permite monitorizarea in timp real a inregistrarii dvs. Ambisonics. Descarcati software-ul gratuit Zoom Ambisonics Player pentru a accesa functii de decodare si editare usor de utilizat pentru sunetul dvs. 360.

Procesare incorporata.

F8n Pro ofera rutare flexibila a semnalului de la toate intrarile la toate iesirile, inversare de faza si decodare de mijloc. De asemenea, ofera filtrare high-pass pentru a reduce sunetul vantului si alte zgomote. Delay-ul de intrare si de iesire sunt, de asemenea, disponibile.
 

Time-Cod precis si sincronizare avansata.

Fie ca tineti F8n Pro pornit toata ziua, fie ca il opriti in pauze, se va mentine sincronizarea cu camerele video, ceasurile de time-code master sau recordere audio suplimentare. Sincronizarea precisa este posibila cu functiile high-end cod-time ale F8n Pro. Mufele BNC standard sunt dedicate pentru I/O time-code, iar un oscilator de cristal (TCXO) are o precizie super stabila a time-codului la ±0,2 ppm. Puteti chiar sa blocati sincronizarea.

Optiuni eficiente de control de la distanta.

Daca aveti nevoie de un control extins, atunci suntenti acoperit. Puteti folosi telecomanda Zoom F-Control ( vanduta separat ). Dispune de fadere, plus comenzi tactile pentru trim, pan, armarea pistelor, si multe altele.
Pentru un control wireless de la distanta de pe un dispozitiv mobil iOS, utilizati aplicatia gratuita „F8 Control” pentru a monitoriza si ajusta rapid nivelurile, opera comenzile, adauga metadate si multe altele. O versiune pentru Android a F8 Control este planificata pentru lansare in 2022.
 

Alimentare de lunga durata.

Pentru a tine pasul cu ritmul productiei in locatie, F8n Pro ofera mai multe metode de alimentare. Utilizati-l cu opt baterii AA (disponibile separat), alimentati-l printr-un acumulator de 9-18 V DC (disponibil separat) sau conectati-l la o priza de perete cu adaptorul de alimentare de 12 V inclus.

Port mini-USB multifunctional.

Un port mini-USB serveste pentru mai multe functii. Conectati-l la un computer pentru backup de fisiere sau streaming audio live sau conectati-l la Zoom F-Control (disponibil separat).

Afisaj cu vizibilitate crescuta.

Ziua sau noaptea, vizualizati informatii vitale, cum ar fi nivelurile audio, timpul de inregistrare, starea bateriei si multe altele pe ecranul LCD color de 2,4" cu iluminare din spate, care ofera si un mod monocromatic. Comenzile (butoanele de redare/pauza si inregistrare sunt iluminate) , butoanele de navigare si amplificarea pe canal, PFL si contoarele cu 6 segmente sunt prezente pentru operatiuni fluente si fara probleme.

Software-ul Zoom AutoMix reduce zgomotul ambiental.

Lasati functia AutoMix de la Zoom sa va simplifice munca. Acest software inteligent ajusteaza automat nivelurile mixului pentru a reduce cantitatea de sunet ambiental, astfel incat sa va puteti concentra pe captarea unui mix bine echilibrat. Deoarece activati/dezactivati AutoMix pentru fiecare canal, aveti control complet acolo unde doriti sa functioneze AutoMix.

Compact, portabil si durabil.

Calitatea constructiei robusta si dimensiunea compacta fac din F8n Pro o alegere excelenta pentru inregistrarea in locatie si pe teren.  Sta la fel de bine intr-o geanta audio cat si  intr-o configuratie complexa.

Metadate pentru o postproductie simplificata.

Adaugati metadate, cum ar fi note si nume de piste/scene in formatele BWF si iXML pentru a va cataloga cu usurinta fisierele in pregatirea pentru incarcarea lor in statia de lucru de editare video sau audio. Fa-ti un obicei din a face organizarea si colaborarea in postproductie usoara.

Functie Slate si generator de tonuri incorporate.

F8n Pro are un microfon incorporat pentru inregistrarea comentarilor, precum si capacitatea de a scoate un semnal de ton cu frecventa variabila pentru sincronizare cu echipamente video diverse.

Specificații Zoom F8n Pro
Efecte incorporateNu
Microfon IntegratNu
Numar intrari linie8
Numar intrari microfon8
Phantom powerDa
StocareSD SDHC SDXC


Produse asemănătoare Zoom F8n Pro