» Roland DJ-202 Mixpack

Roland DJ-202 Mixpack

  • Roland DJ-202 Mixpack

Noul pachet DJ-202 Mixpack include o actualizare gratuită a software-ului Serato DJ Pro în valoare de 99€, o sesiune de training Skype de 1-la-1, de asemenea, în valoare de 99€, plus o reducere de 20% la achizițiile Beatport.

Începând cu data de 9 Martie 2018 și în limita stocurilor, cumpărați un controller Roland DJ-202 și veți primi un pachet de extra în valoare de aproape 200€. În primul rând, există un upgrade la versiunea completă a software-ului Serato DJ Pro. De asemenea, veți primi un Training Live Online de o oră pentru a vă învăța cum să utilizați controller-ul și software-ul. În sfârșit, primiți 20% discount din prima achiziție de muzică de pe Beatport. DJ-202 Mixpack vă oferă controlul, software-ul, melodiile și cunoștințele de care aveți nevoie pentru a le aduce împreună.
 

Controller Roland DJ-202

DJ-202 este un controller Serato DJ Lite accesibil, cu caracteristicile și dispunerea unui controller profesionist de dimensiuni mari, proiectat într-un format mobil robust. În limita stocurilor, clienții care cumpără un DJ-202 în Uniunea Europeană, plus Norvegia, Elveția, Kazahstan și Rusia, pot trece gratuit la Serato DJ Pro (citiți mai jos pentru detalii) Controllerul DJ-202 are două platane cu o latență redusă, o mașină de ritmuri încorporată cu sunete TR-808 și TR-909 și opt pad-uri speciale. Sequencer-ul încorporat cu 16 pași este accesibil prin pad-urile de interpretare și controlează sampler-ul Serato DJ Lite pentru improvizații "din mers", în timp ce controller-ul poate funcționa și ca o interfață USB audio / MIDI (cu fidelitate 24 bit/48 kHz și convertoare digital-la-analog de înaltă rezoluție ). Există chiar și o ieșire MIDI pentru a controla și a sincroniza echipamentele externe, împreună cu o intrare de 1/4-inch de microfon, cu gate, hi-pass, reverb și echo FX.
 

Upgrade Gratuit de la Serato DJ Lite la Serato DJ Pro (în valoarea de 99€)

DJ-202 funcționează deja cu software-ul Serato DJ Lite gratuit, pentru începători. Dar noul pachet vă permite să faceți upgrade la Serato DJ Pro - versiunea profesionistă, licență deplină, folosită de mulți dintre cei mai mari DJ din lume. Compactul DJ-202 are o multitudine de puteri ascunse în panoul său de control - care sunt deblocate odată cu versiunea completă a software-ului Serato DJ Pro, cu caracteristici care includ pachete de expansiune, mapări MIDI, sincronizare completă și cuantizare. Pentru a învăța mai multe despre diferențele dinte Serato DJ Pro și Serato DJ Lite, vizitați acest link.
 

TRAINING ONLINE LIVE GRATUIT cu Roland Cloud Academy (în valoare de 99€)

Deși este compact, controller-ul DJ-202 vă permite să deveniți extrem de creativi. Cu interfața intuitivă și controalele la îndemână, DJ-202 vă permite să începeți să creați muzică imediat. Dar cel mai rapid mod de a descoperi potențialul creativ al DJ-202 este de a învăța despre caracteristicile și funcțiile sale mai profunde. Sesiunile live de training de pe Roland Cloud Academy DJ-202 arată cum să profitați la maximum de acest controller remarcabil. Roland găzduiește sesiuni live de mai multe ori în fiecare lună, care sunt accesibile prin orice dispozitiv cu o conexiune web. Clienții europeni pot programa o sesiune gratuită de trening de o oră prin înregistrarea noului cumpărat DJ-202.
 

20% discount la prima cumpărare de muzică pe Beatport

Coloana vertebrală a oricărui set DJ deosebit este un echipament solid și o selecție a celor mai noi și mai bune piese. Aici intră Beatport . Beatport este un magazin online de înregistrări care găzduiește cea mai avansată colecție de melodii dintr-o varietate de genuri, completată cu clasamente top zece, astfel încât să știți trendul în cluburi. Puteți să cumpărați piese individuale pentru a vă construi rapid colecția, iar noii deținători europeni de DJ-202 vor primi o reducere de 20% la prima comandă - deci, cu cât cumpărați mai multă muzică, cu atât mai mult economisiți. Înregistrați-vă pe pgina Roland pentru a primi instrucțiuni despre cum să folosiți codul de discount.