NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1
  • Yamaha DGX 670 Black SET 1

Yamaha DGX 670 Black SET 1

DGX 670 Black SET
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
Preț vechi
6128.00 lei
Discount
164.00 lei
5964.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 497.00 Lei / lună

Distribuie pe

Set 1 Pian Digital Yamaha DGX 670 Black

Componente:De la pian solo, la interpretare alături de o trupă
DGX-670 este un pian digital care vă oferă bucurie, de la interpretarea la pian, până la interpretare acompaniat de alte instrumente. În plus față de calitatea superioară a pianului, Stilurile avansate de auto-acompaniament oferă suport într-o gamă largă de genuri muzicale, inclusiv pop, R&B și jazz. Afișați partiturile pentru a vă ajuta să exersați, conectați-vă la telefonul inteligent, microfoane și alte echipamente, și descoperiți multe alte modalități de a vă bucura de muzică cu acest instrument cu multe funcții extraordinare.

FUNCȚII

Calitate înaltă a pianului
Doar Yamaha poate oferi calitatea premium a Vocilor de pian pentru DGX-670. De la variația tonală care răspunde la atingerea pianistului, până la rezonanța simpatică a pianelor de concert, sunetul impresionant reprezintă o experiență autentică de pian, pe care doar un producător de pian acustic o poate oferi..

Vocea pianului renumit de concert Yamaha CFX
Pianul emblematic de concert Yamaha CFX de 9’, oferă sunete înalte strălucitoare și bass puternic rezonant, combinându-se într-un sunet care se proiectează până în cel mai îndepărtat loc al oricărei săli de concert.

Bucurați-vă de controlul expresivității cu DGX-670.

Virtual Resonance Modeling (VRM)
Într-un pian de concert, coardele și sunetele rezonează în întregul corp al instrumentului, producând o reverberație bogată care înconjoară ascultătorul în sunet. Nu doar coardele notelor interpretate vibrează, ci și celelalte coarde reacționează împreună cu acestea. Acesta este motivul pentru care sunetul de pian este atât de complex și bogat.

Acest fenomen este reprodus perfect în DGX-670 prin Virtual Resonance Modeling (VRM), care calculează, de la un moment la altul, diferitele statusuri ale coardelor pentru fiecare dintre cele 88 de clape de pe claviatură. Ca rezultat, DGX-670 reflectă numărul nelimitat de factori inerenți în timpul interpretării la un pian acustic, cum ar fi apăsarea clapelor, puterea cu care sunt apăsate acestea și sincronizarea pedalei.

Personalizați-vă experiența de interpretare la pian
Comenzile simple și intuitive vă permit să alegeți dintre diferitele Voci de pian și alte instrumente.

Încercați acustica dintr-o sală de repetiții, de pe scenă, dintr-o catedrală și din alte locații, și experimentați cât de mult puteți deschide capacul pianului de concert pentru a simți diferențele subtile de sunet.

Senzație reală la atingerea clapelor, claviatură GHS cu 88 de clape grele
Claviatura de tipul Graded Hammer Standard (GHS) are acționare cu clape grele, cu apăsare mai grea în registrul grav și mai ușoară în cel acut, similar senzaței oferite de pianul acustic. Este foarte importantă experiența clapelor grele pentru pianiștii aflați la început de drum; studiul cu ajutorul acționării GHS construiește o tehnică corectă de digitație și oferă o experiență favorabilă pentru performanța viitoare la un pian acustic.

Sistem puternic de difuzoare
Sistemul pe două căi are difuzoare rotunde de 12 cm pentru sunete mid și bass impresionante și un tweeter pentru treble uimitoare. Sunetul pianului este conceput pentru a te lăsa pătruns de acesta de pe banchetă, iar acompaniamentul este optimizat pentru impact.

Stereophonic Optimizer - un nou tip de experiență pentru căști
Atunci când utilizați căștile, Optimizatorul Stereofonic le permite pianiștilor să se bucure de sunetul auzit ca atunci când se află în fața unui pian acustic. Cu ajutorul Optimizatorului Stereofonic, Vocile eșantionate de la pianele acustice* par că vin din corpul instrumentului. Acesta oferă o experiență confortabilă, naturală ce îndepărtează dezavantajele interpretării cu căști.

Mix cu trupa încorporată în DGX-670
DGX-670 oferă în plus o gamă largă de Voci pe lângă cea de pian, de la 630 de voci de instrumente cu sunet realist, inclusiv piane electrice, orgi și viori, până la sunete atrăgătoare de sintetizator.

Stilurile avansate de auto-acompaniament fac posibilă mixarea cu un număr de „muzicieni”, de la un combo, la o trupă mare. Există 263 de Stiluri de acompaniament, inclusiv rock, R&B și dance. Bucurați-vă de o experiență care vă oferă senzația că interpretați o sesiune live într-o trupă.

Adaptive Style- Acompaniament care se ajustează automat în funcție de intensitatea interpretării.
DGX-670 este echipat cu funcția Adaptive Style, o funcție care analizează automat redarea în timp real și aranjează acompaniamentul pentru a se potrivi stării muzicale. Interpretează cu mai multă intensitate, iar Adaptive Style sporește acompaniamentul; treceți la o stare mai delicată, iar Adaptive Style se relaxează împreună cu voi. Acompaniamentul vi se alătură oriunde vă aflați la un moment dat, oferind fiecărui ton senzația palpitantă a unui spectacol live.

Simple Style - acompaniament minim pentru sunet mult simplificat
Când doriți să simplificați lucrurile și să evidențiați Vocea instrumentului pe care îl redați, este suficientă o apăsare de buton pentru a elimina acompaniamentul de ritm și bass.

Smart Chord - Pro chords, interpretate cu ușurință!
Smart Chord face ca sunetul să fie perceput profesionist, chiar dacă abia învățați să interpretați. Cu un singur deget de la mâna stângă, Smart Chord va crea acorduri întregi, de la simple triade pop, până la acorduri complexe de jazz (7 și 9). Stilurile de acompaniament creează restul trupei virtuale, astfel încât să puteți trece direct la interpretarea liniei melodice.

Unison & Accent
Unison & Accent sunt funcții care deschid o gamă largă de capacități expresive.

Cu Unison, interpretați o frază în timp ce apăsați pedala, astfel încât Stilul de acompaniament să fie redat la unison. Acest lucru vă permite să redați liniile originale ale melodiilor celebre sau să creați propriile linii melodice originale pe care să le urmeze întreaga trupă.

Funcția Accent vă permite să adăugați „fotografii” ritmice pentru a accentua notele la alegere, pur și simplu interpretând cu mai multă forță.

630 de Voci de instrumente de înaltă calitate
Echipat cu 630 de Voci variate, de înaltă calitate, inclusiv voci uimitoare de pian, piane electrice, orgi, instrumente de suflat din alamă, viori, percuție și multe altele. De la voci de saxofoane, la chitare și viori cu sunet suav și rezonant, DGX-670 reproduce impresionant sunetele până la cele mai fine nuanțe. Datorită tehnologiei remarcabile Super Articulation, caracteristicile distinctive ale fiecărui instrument sunt redate în detalii incredibile pe măsură ce interpretați.

Conectați wireless pentru Bluetooth® audio
Puteți reda muzică prin sistemul audio încorporat în DGX-670 utilizând un dispozitiv inteligent dotat cu Bluetooth. Bucurați-vă de interpretare acompaniat de melodiile preferate direct de pe dispozitivul inteligent!

*Disponibilitatea Bluetooth audio variază de la o țară la alta.

Identificați acordurile din melodiile preferate utilizând aplicația Chord Tracker!

Aplicația Yamaha Chord Tracker pentru dispozitivul inteligent ajută la exersare și performanță prin extragerea secvenței de acorduri a unei melodii audio stocate pe dispozitiv.

* Nu este compatibil cu melodiile din serviciile de abonament sau serviciile de difuzare. Fișierele melodiei trebuie să vă aparțină.

Conectați un microfon pentru karaoke sau cântați în timp ce interpretați
Deoarece un microfon poate fi conectat la acest instrument, iar versurile melodiei pot fi afișate pe ecran, vă puteți bucura cântând acompaniat sau împreună cu redarea melodiei. Mai mult decât atât, puteți aplica diverse efecte la calitate de studio, cum ar fi corul adăugat vocii în timp ce cântați. De asemenea, puteți anula partea vocală de pe înregistrările audio, putând să cântați acompaniat (sau în loc de!) de artiștii și trupele preferate și să vă bucurați și mai mult de performanță.

Audio Play & Recording
Fișierele audio (format WAV) salvate pe o unitate flash USB pot fi redate pe instrument. De asemenea, puteți să înregistrați performanța ca fișiere audio pe o unitate flash USB - ceea ce facilitează editarea înregistrărilor pe computer așa cum doriți, și să le partajați apoi pe Internet.

Funcții de tip Lecție
Funcțiile de tip Lecție sunt un mod distractiv de a învăța și de a stăpâni melodiile, cu notația afișată pe ecran. De exemplu, când exersați partea pentru mâna dreaptă, redarea părții pentru mâna stângă și a altor părți vă va aștepta să interpretați corect notele. Acest lucru vă permite să exersați fără probleme melodiile și frazele - chiar dacă sunteți începător.

Suport opțional și pedală
Adăugați suportul (L-300) pentru DGX-670 și pedala stil pian (LP-1) pentru o experiență de interpretare la pian și mai confortabilă.

Specificații
Alimentare prinAlimentator
Clape gradateDa
Conexiune pedalaDa
CuloareWhite
Difuzoare2 x 5'' , 2 x 12''
DisplayLCD
EfecteReverb,Chorus,DSP,Master Compressor, Master EQ, Part EQ, Intelligent Acoustic Control(IAC),Stereophonic Optimizer
Greutate26 kg
Iesire castiDa
Intrare microfonDa
Memorie internaApprox. 20mb
MetronomDa
Numar clape88
Polifonie256
RitmuriNu
SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale
USBDa
Navigare inteligentă
Produse asemănătoare cu Yamaha DGX 670 Black SET 1