NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET
 • Roland FP 90X Black SET

Roland FP 90X Black SET

FP 90X Black SET
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi
10329.00 lei
Discount
129.00 lei
10200.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 850.00 Lei / lună

Distribuie pe

Set Pian Digital Roland FP 90X Black

Componente:

Pian Digital Roland FP 90X Black

Pianul nostru portabil de top, cu funcții premium în dotare.

Pentru interpretări de înaltă calitate la pian într-un instrument portabil, nu există o alegere mai bună decât Roland FP-90X. La fel ca restul seriei FP-X, are un cabinet îngust și elegant, ușor de transportat. Dar atunci când investiți în acest model de gamă, veți obține un instrument care reprezintă culmea tehnologiei aclamate a pianului Roland. De la claviatura hibridă PHA-50 care poate fi cântată captivant și PureAcoustic Piano Modeling de la pianele noastre premium, până la modelarea personalizată a sunetului și imersiunea profundă a sunetului din sistemul de difuzoare integrate, FP-90X oferă experiența FP-X finală.

 

Găsiți sunetul semnăturii dvs. cu tonuri de pian acustice distincte și conturarea sunetului profund folosind Piano Designer
Generator de sunet PureAcoustic Piano Modeling pentru o expresie maximă, de la pianissimo la fortissimo
Claviatura hibridă PHA-50 combină clapele din lemn în stil acustic cu materialul turnat durabil
Explorați o lume a stilurilor muzicale cu o selecție vastă de piane electrice și sunete non-pian
Sistem audio integrat, cu patru difuzoare (2x25-wați principal, 2x5-wați tweeter), special conceput pentru un sunet bogat, învăluitor
Headphones Acoustic Projection oferă o experiență naturală și captivantă în timpul sesiunilor de interpretare în liniște
Mufe duble pentru căști pentru interpretări unul lângă celălalt și interacțiunea profesor/elev
Conectivitate audio și MIDI prin Bluetooth și USB
Intrare microfon și efecte de voce
Design atractiv și finisaje alb-negru pentru a se potrivi decorului dvs.
Suporturi opționale și unități cu trei pedale disponibile pentru o configurație verticală (KSC-90, KPD-90) sau pentru utilizare portabilă (KS-20X, RPU-3)

 

Cele mai bune piane acustice Roland, personalizabile pentru atingerea dvs.

În timp ce toate pianele din seria FP-X oferă un ton extrem de autentic, FP-90X merge mai departe. Cu o precizie uimitoare, generatorul de sunet Roland PureAcoustic Piano Modeling reproduce fiecare aspect al modului în care este creat sunetul bogat și rezonant al unui pian acustic cu coadă. Alegeți dintre pianele elegante Concert și dinamice Stage prin opt variante gata de utilizare. Apoi, scufundați-vă mai adânc cu funcția integrată Piano Designer, personalizând sunetul ca un tehnician de pian printr-o serie de parametri ușor de reglat. Și cu My Stage și PureAcoustic Ambience, vă puteți scufunda instantaneu într-o varietate de medii realiste, de la studiouri la săli de concert. Tonurile de pian ale FP-90X sunt aproape infinite - și fiecare este cel mai bun din clasa sa.

 

Scufundați-vă într-un sunet captivant cu puternicul sistem cu patru difuzoare.

Cu un sistem de sunet de înaltă fidelitate care vă proiectează muzica din orice unghi, niciun alt pian din seria FP-X nu se poate întrece cu profunzimea sonică și gama dinamică largă a FP-90X. O pereche de woofere puternice și tweetere cu cupolă dublă funcționează în armonie cu orificiile de ventilație speciale din spatele cabinetului, producând un câmp sonor profund care cuprinde complet poziția de interpretare. Pe lângă interpretările de acasă, acest sistem complet face ca FP-90X să fie o alegere puternică și flexibilă pentru spectacole live intime. Și la fel de importantă pentru repetițiile private este funcția Headphones Acoustic Projection, oferindu-vă același fior de imersiune cu ton care pare să umple camera - chiar și atunci când nimeni altcineva nu o poate auzi.

 

Toată senzația unui grand acustic, fără întreținerea aferentă.

Claviatura PHA-50 a FP-90X - găsită și în pianele pentru acasă de la Roland - este un hibrid inovator care vă oferă cele mai bune din ambele lumi, combinând senzația și textura clapelor de pian acustice cu o durabilitate imbatabilă. Atingerea caldă a părților din lemn va fi instantaneu familiară interpreților experimentați, în timp ce cadrul central compozit se extinde de la partea din față a clapelor spre spate pentru o atingere stabilă și asigurată. Un mecanism de acțiune cu ciocănele asigură un răspuns autentic, în timp ce aspectul fildeșului și al abanosului sunt reproduse în detalii minuscule. Este ca și cum ați cânta la un grand acustic tradițional - minus întreținerea regulată.

 

Caracteristici grele într-un format portabil.

FP-90X combină caracteristicile sale puternice într-un format elegant, care funcționează pentru muzicieni moderni acasă sau în mișcare. Cu dimensiuni compacte și greutate surprinzător de ușoară pentru un instrument cu acțiune cu ciocănele, se deplasează ușor în jurul spațiului dvs. de locuit și se depozitează ușor într-un dulap sau vehicul. Puteți completa FP-90X adăugând un suport KSC-90 și unitatea cu trei pedale KPD-90 pentru o experiență verticală tradițională, sau cu suportul portabil KS-20X și unitatea de pedală RPU-3 pentru concerte.

 

Îmbunătățiți-vă crearea de muzică cu Bluetooth și USB.

Cele mai bune caracteristici de pian ale FP-90X sunt doar începutul. Prin intermediul Bluetooth audio, puteți transmite muzică de pe un telefon sau tabletă prin sistemul de sunet al pianului și puteți improviza cu acompaniament. Și cu Bluetooth MIDI, vă puteți conecta cu aplicații distractive de compoziție muzicală precum Zenbeats de la Roland sau GarageBand de la Apple. Dacă vă place să cântați cu vocea, conectați un microfon, adăugați efecte și amplificați vocea prin difuzoare și înregistrați-le împreună cu pianul dvs., folosind recorderul încorporat. FP-90X dispune chiar de conectivitate USB audio/MIDI, permițându-vă să vă conectați cu computerele și să înregistrați piese în software-ul profesional de producție muzicală.

 


Specificații
SetNu
Tip clapePian Concert
Clape DinamiceDa , -
Greutate23.6 kg
Conexiune pedalaDa
DisplayLCD
Intrare microfonDa
Difuzoare2 x 25 W , 2 x 5W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloareBlack
Numar clape88
Polifonie256
RitmuriNu
RecorderDa
MetronomDa
MIDIDa
Navigare inteligentă
Produse asemănătoare cu Roland FP 90X Black SET