NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET
 • Roland GP 607 PE SET

Roland GP 607 PE SET

GP 607 SET
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
Preț vechi
21432.00 lei
Discount
111.00 lei
21321.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 1776.75 Lei / lună

Distribuie pe

Set Pian Digital Roland GP 607 PE

Componente:Mini pian cu coadă care emană creativitate și completează spațiul de locuit
Dacă de multe ori ați visat să dețineți un pian cu coadă, dar ați fost descurajați de prețul sau greutatea acestuia, atunci Roland GP607 poate fi elementul perfect pentru locuința dumneavoastră. Fiind un mini pian cu coadă disponibil în finisaje abanos lucios sau alb lucios, GP607 este un omagiu adus formelor clasice de pian cu coadă prin design impunător și elegant. Deși aspectul acestuia este unul tradițional, explorați-l cu mai multă atenție și veți descoperi cele mai recente tehnologii. Conectivitatea Bluetooth® vă permite să redați melodii de pe tabletă/smartphone prin difuzoarele performante 4.1 multi-canale GP607, umplând camera cu sunete bogate și clare. Tehnologia de modelare SuperNATURAL oferă sunete de pian cu realism suprem, alături de senzația expresivă oferită de claviatura PHA-50, asigurând o experiență de interpretare care va mulțumi și experții. Pianul are încorporat caracteristici care vă ajută să cântați la pian – incluzând conexiune cu aplicații de pian – și vă ajută să rămâneți motivați în timp ce vă îmbunătățiți constant abilitățile de interpretare. Fie că doriți un element captivant pentru locuința dumneavoastră, fie că doriți un sofisticat mini pian cu coadă care este alături de familia dumneavoastră în timp ce membrii învață interpretarea la acest instrument, GP607 aduce frumusețe, eleganță și performanță nemaipomenită în căminul dumneavoastră.
Aspectul și senzația tradiționalului mini pian cu coadă, fără costul și problemele acestuia
Fără îndoială, un pian cu coadă tradițional este un element impunător într-o cameră de zi, însă datorită întreținerii și greutății mari, deținerea unui asemenea pian poate problematic. Disponibil în finisaje abanos și alb lucios, Roland GP607 vă oferă aspectul clasic și simțul unui mini pian cu coadă, la care se poate cânta imediat după deschiderea capacului și apăsarea clapelor. Însă acest model digital vă salvează de costurile de acordare necesare periodic pentru modelul acustic, prin procesorul de sunet încorporat. Iar cabinetul cu greutatea redusă este ușor de mutat pentru a găsi pianului locul potrivit în cameră.
Încorporează un sistem premium de sunet ca să vă bucurați de muzica favorită
Uneori doriți să creați muzică, alteori doriți doar să vă relaxați ascultând-o. Oricum ar fi, sistemul de difuzoare de înaltă calitate al Roland GP607 este gata să vă umple căminul cu sunet excepțional. Atunci când interpretați la pian, acesta oferă sunet amplu cu volum controlabil prin difuzoare 4.1 multi-canale, iar când vă distrați cu prietenii funcționalitatea Bluetooth audio vă permite să înlocuiți hi-fi-ul conectând wireless la tabletă sau smartphone pentru a reda piesele favorite prin difuzoarele pianului. Iar în timpul relaxării, aplicația dedicată pentru Apple Watch vă permite să controlați biblioteca internă de melodii a GP607 din confortul canapelei.
Un pian la care ați dori să interpretați toată ziua, dispunând de performanță pentru a vă manifesta creativitatea
Nu se știe niciodată când apare inspirația, însă având pianul digital Roland GP607 în camera de zi, întotdeauna veți fi pregătit să-i deschideți capactul și să profitați de moment. Spre deosebire de pianele bazate pe eșantioane, tehnologia de modelare SuperNATURAL a Roland reproduce întregul proces de creare a sunetului unui pian acustic – incluzând combinația notelor cântate, rezonanța lor și interacția între numeroase elemente – pentru un sunet bogat, complex care răspunde la nuanțele interpretării. Potrivindu-se perfect cu generatorul de sunet, claviatura PHA-50 dispune de construcție hibridă fiind realizată cu lemn și materiale care oferă simțul fildeșului, mai mult, fiecare clapă are integrat un ac stabilizator. Această caracteristică oferă interpretare autentică și simțul consistenței, fiindcă unitatea devine rezistentă la schimbarea temperaturii și umidității, eliminând întreținerea costisitoare, o problemă obișnuită la clapele tradiționale de pian.
Funcții educaționale încorporate și aplicații care ajută la dezvoltarea abilităților
Învățarea interpretării la pian este foarte merituoasă, însă necesită timp, efort și dedicație. Roland GP607 oferă o alternativă pe lângă metoda tradițională de a învăța, ajutându-vă să vă dezvoltați abilitățile cu funcțiile sale educaționale încorporate. Interpretarea alături de melodii încorporate vă pregătește să cântați într-o formație sau orchestră, în timp ce modul Twin Piano permite elevului și profesorului să cânte unul lângă celălalt în aceeași gamă. Metronomul încorporat vă ajută la sincronizare precisă, în timp ce cu recorderul integrat veți putea înregistra piese pe care le-ați învâțat pentru a vă evalua progresul. Este posibilă redarea audio și MIDI de pe memorie USB, mai mult, funcționalitatea Bluetooth MIDI vă permite să vă conectați în mod wireless la aplicații precum Piano Partner 2 de la Roland, pentru a accesa partituri muzicale digitale, biblioteci de sunete și multe altele. Cu Roland GP607 exersarea este o plăcere, nu obligație.

Specificații
SetDa
Tip clapeSet Piane Digitale
Clape DinamiceDa
Dimensiuni1407 x 949 x 1521 mm
Greutate86 kg
Tip pedalaDamper / Muffler / Soft
DisplayLCD
Pedale3
EfecteAmbience, Brilliance
StativDa
Difuzoare2 x 5W , 2 x 20W
Iesire castiDa
USBDa
Clape gradateDa
CuloarePolished Ebony
Numar clape88
Polifonie256
RecorderDa
MetronomDa
MIDIDa


Navigare inteligentă