Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B

Boss
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
  • Set Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
1.427.00
1.387.00
Livrare gratuită
Stoc epuizat
2 ani
Boss GT-1B

Boss GT-1B

Boss GT-1B

Componente:Procesor Chitara Bas Boss GT-1B
TONUL EMBLEMATIC DE BASS ÎNTR-O FORMĂ ULTRA-COMPACTĂ


GT-1B oferă interpreților la bass o gamă largă de putere de modelare profesională a tonului într-un pachet mic și robust. Având la bază motorul de sunet emblematic BOSS, aveți acces complet la o selecție vastă de amplificatoare și efecte optimizate pentru bass pentru interpretările de scenă și studio. Interfața simplificată vă permite să accesați rapid sunete, în timp ce comutatorul de control de la bord și pedala de expresie vă permit să reglați mai multe efecte în timp real. Și conectându-vă la BOSS TONE CENTRAL, puteți descărca patch-uri noi, programe de editare și multe altele. Compact, robust și alimentat de la baterie, GT-1B este cel mai bun partener de ton portabil pentru fiecare basist.


Instrumente de înaltă clasă pentru tonuri de bass

Echipat cu o versiune acordată a celui mai avansat motor de sunet BOSS, GT-1B este absolut echipat cu instrumente de sunet de cea mai bună calitate. O gamă largă de preamplificatoare sunt disponibile pentru a vă modela tonul de bază, incluzând tonuri favorite actualizate de la modelul GT-10B și două modele noi. Efectele premium ale MDP, cum ar fi limiter și distorsion, au la bază tehnologia avansată BOSS pentru a menține caracterul și răspunsul instrumentelor voastre, permițând exprimarea muzicală liberă. EQ grafic, T-Wah și alte elemente esențiale sunt la îndemână, plus efecte de impact cum ar fi Harmonist, Bass Synth, Defretter și multe altele. Există, de asemenea, o gamă completă de efecte de mod, întârziere și efecte reverb, și chiar un looper pentru improvzații și creație on-the-fly.


Centru de Putere Mobil

Modelul GT-1B este proiectat pentru bass-iști în mișcare. Este surprinzător de ușor și compact, făcându-l ideal pentru setări de scenă și situații în care trebuie să călătoriți fără bagaje multe. Designul robust modern este ușor de introdus în compartimentul accesoriu al unei huse de bass, fără griji de margini dure care să cauzeze deteriorarea instrumentului vostru. Adaptorul AC sau bateria oferă flexibilitate pentru orice situație de interpretare, astfel încât să puteți lua întotdeauna tonul cu voi oriunde cântați.


Crearea sunetului a devenit ușoară

Cu interfața intuitivă a lui GT-1B, este simplu de a construi sunete și parametri de reglaj fin, chiar dacă ești începător în multi-efecte. Butoanele dedicate oferă acces instant de editare în fiecare categorie de efecte, pe care le puteți regla imediat prin intermediul a trei butoane de pe panou. Butoanele funcționează, de asemenea, ca întrerupătoare de pornire/oprire și indicatoare de stare a caracteristicilor care vă permit să vedeți instant categoriile care sunt activate. Funcțiile Easy Select și Easy Edit simplifică chiar și mai mult crearea patch-urilor, permițând începătorilor și profesioniștilor să obțină sunete rafinate cu multi-efecte, cu doar câteva modificări.


BOSS Tone Central și BOSS Tone Studio

Pe BOSS Tone Central, veți găsi o gamă largă de colecții gratuite de patch-uri pentru GT-1B. Programate de bassiștii de top, acești patch-uri sunt pregătite ca gata de utilizare și sunt puncte de pornire excelente pentru soliștii avansați cărora le place să-și creeze propriile sunete personalizate. Software-ul BOSS Tone Studio gratuit oferă un editor / bibliotecă complete pentru GT-1B, precum și acces integrat la toate colecțiile de patch-uri de pe BOSS Tone Central.


Control profesional într-un spațiu compact

Cele treifootswitches ale GT-1B sunt proiectate inteligent pentru a oferi selecția de patch-uri, acces tuner, control al loop-ului și multe altele într-o amprentă minimă. Comutatorul dedicat CTL1 poate fi asignat în mod liber la funcții cum ar fi tap tempo, efecte on/off și multe altele, în timp ce pedala de expresie și comutatorul de picior sunt asignate pentru volum, wah, pitch și diferiți parametri de efecte. Dacă doriți mai mult control, există o intrare pentru conectarea a până la două footswitches exterioare sau o pedală de expresie. În plus, oferind acces la BOSS Tone Central și BOSS Tone Studio, portul USB GT-1B vă permite să înregistrați tonuri direct în DAW-ul preferat.-Model de sunet BOSS de înaltă calitate, special acordat pentru bass
-Amplificatoare și efecte de-nivel profesional într-o unitate de podea ușoară și compactă
-Instrumente esențiale încorporate pentru optimizarea esenței tonului de bass
-Include efecte MDP avansate pentru exprimarea muzicală maximă
-Designul modern fără margini dure permite transportul în siguranță într-o husă pentru instrumente
-Funcțiile de selectare și editare ușoară pentru alegerea rapidă și modificarea patch-urilor
-Patru baterii AA asigură timp de aproximativ șapte ore de autonomie
-Comutator de control și pedală de expresie încorporate;footswtich/pedală de expresie și USB
-Descărcați patch-uri profesionale gratuite și software-ul editorului de pe BOSS Tone Central
Specificații Boss GT-1B
AlimentatorNu
CuloareArgintiu/Gri/Chrome/Nickel
DesignFloorboard
Produse asemănătoare cu Boss GT-1B