Set Tobe Electronice Roland VAD 503

Set Tobe Electronice Roland VAD 503

VAD 503
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
17198.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 1433.17 Lei / lună


Distribuie pe

V-Drums Acoustic Design VAD-503

Set Simplificat cu Carcase din Lemn de Dimensiuni Normale

Când aveți nevoie de șarmul și prezența unui set complet de tobe acustice pe scenă—dar cu confortul și controlul tobelor  electronice—VAD503 este soluția perfectă. Acest set premium  ‘one-up, one-down’, cu carcase din lemn cu adâncime și diametru normale, finisat în mod deosebit și montat pe suporturi cromate cu două brațe pentru un aspect care va convinge publicul că interpretați la tobe acustice. Tehnologia avansată a senzorilor digitali Roland și modulul de tone dinamic TD-27 asigură sunetul și răspunsul să se potrivească, asigurându-vă că fiecare lovitură, notă ghost, roll și swell este exprimată pe deplin în detalii incredibile.

< caracteristici principale>

 VAD506 set V-Drums Acoustic Design din patru piese, cu carcase din lemn de dimensiuni normale și suporturi cromate cu două brațe
Modul de sunet TD-27 cu Prismatic Sound Modeling avansată derivat din emblematicul TD-50
Snare digital de 14” PD-140DS și cinel ride digital CY-18DR de 18” cu declanșare multi-senzor de înaltă rezoluție, pentru o dinamică inegalabilă și o detectare precisă a poziției
Tom rack PDA100-MS de 10”, tom floor PDA140F-MS de 14” și kick KD-200-MS de 20” cu hardware din crom personalizat și învelișuri Midnight Sparkle
Pad-urile adiționale de cinel includ VH-10 V-Hi-Hat de 12”, CY-14C-T crash de 14”
Cântați la tobe în spații de sunet inspirate cu Tehnologia PureAcoustic Ambience nou dezvoltată
Interfață practică pentru selectarea și personalizarea rapidă și ușoară a sunetelor de tobe
Importați propriile sample-uri WAV printr-un card SD
Ieșire stereo mix și două ieșiri asignabile pentru trimiterea sunetelor individuale de tobe la un mixer PA
Interfață audio USB integrată cu 28 de canale integrată pentru producția profesională de muzică pe calculator
Trei intrări auxiliare de declanșare pentru extinderea ușoară a setului
Bluetooth integrat pentru a cânta la tobe cu muzică de pe un smartphone sau laptop
Funcții pentru exersare încorporate pentru dezvoltarea abilităților la tobe    

 

O Experiență Acustică Imersivă la Tobe

Cu aspectul impresionant, dispunerea familiară și interpretarea inspiratoare ale unui set acustic de înaltă calitate, VAD503 face ca orice toboșar să se simtă instantaneu ca acasă. Este un snare din oțel inoxidabil de 14”, plus tom rack de 10”, un tom floor de 14” și un kick de 20” construite cu carcase adânci din lemn, care adaugă autenticitate și oferă un sentiment acustic autentic sub lovitura bățului și a măciucii. Un acompaniament complet de cinele include V-Hi-Hat de 12”, crash de 14” (cu profiluri subțiri și finisaje texturate) și un ride de 18”, pentru o interpretare superioară și aspect natural pe scenă.

Snare Digital de 14” și Cinel Ride Digital de 18”

Tehnologia digitală de ultimă oră de la Roland aduce un realism și mai profund experienței V-Drums. Snare-ul digital și pad-urile ride se conectează la modulul TD-27 prin intermediul cablurilor USB, lucrând împreună cu generatorul de sunet pentru a oferi cea mai naturală expresie, permițând abilităților dvs. de a fi auzite în detalii incredibile. Senzorii multipli și procesarea extrem de rapidă a oferă un răspuns uimitor, permițându-vă să utilizați tehnici autentice în cel mai natural mod. Notele ghost, loviturile pe margine și cross stick sunt detectate și interpretate cu exactitate, în timp ce ride-ul oferă o gamă largă de tonuri și posibilitatea de a amuți subtil doar cu o atingere a arcului sau a clopotului.

Senzația Naturală a Tobelor Acustice

Legendarele mesh head-uri cu straturi multiple, cu tensiune reglabilă, contribuie în mod semnificativ la senzația autentică de interpretare, oferindu-vă un recul al bățului care poate fi personalizat pentru stilul dvs. de individual de interpretare. Și atunci când atingeți cu măciuca toba special creată, mutați fizic aerul în interiorul carcasei, creând presiune și rezistență cu aerul care se simte remarcabil ca și cum interpretați un kick acustic.

Mergeți mai Departe cu Prismatic Sound Modeling

Derivat din emblematicul TD-50, modulul de sunet TD-27 este plin de tobe care trăiesc și respiră precum instrumentele acustice. Începem prin samplarea celor mai frumoase tobe, percuții și cinele—atât vintage, cât și moderne—în studiourile de înregistrare de talie mondială. Prismatic Sound Modeling de la Roland este apoi aplicată pe sample-uri, aducându-le la viață prin modelarea comportamentului proprietar rafinată pe parcursul a două decenii. De fiecare dată când loviți o tobă sau un cinel, nu doar declanșați pur și simplu un sunet integrat—ci cântați la un instrument complet, care răspunde la fel ca omologul său acustic, cu o gamă sonoră fără precedent la îndemâna dvs..

Creați (și Modelați) Setul de Tobe Semnătură Personală

Cu tobele acustice, vă faceți singur sunetul schimbând tipurile de cap, reglarea tonalității, aplicarea amortizării, modificarea tensiunii snare-ului, schimbarea măciucii ick-ului și multe altele. Acest lucru este posibil cu modulul TD-27, permițându-vă să creați seturi personalizate pentru orice situație. Apăsați doar un pad pentru a-l selecta, apoi folosiți controale accesibile și instrumente intuitive de editare pentru a obține sunetul exact cum vă place. Modificările dvs. sunt salvate și automat, astfel încât să rămâneți mereu concentrat pe interpretare. Este chiar posibil să încărcați propriile sample-uri și să le suprapuneți cu sunetele interne pentru a personaliza și mai mult seturile.

Standuri de Tobe Cromate cu Două Brațe

Modul în care sunt montate tobele acustice și cinelele nu numai că proiectează o imagine clasică, ci influențează și senzația de interpretare. Seturile pentru tomuri se montează pe aceleași suporturi utilizate pentru tomurile acustice—astfel încât se simt exact la fel atunci când sunt lovite. De asemenea, noul dezvoltat V-Cymbals subțire se atașează la standuri cu un suport pivot special, pentru un „swing” natural în stil acustic atunci când este lovit. Și fiecare suport este prevăzut cu două brațe pentru stabilitate și este ușor de ajustat pentru a se potrivi cu dispunerea preferată.

Tehnologie PureAcoustic Ambience

Noua tehnologie PureAcoustic Ambience optimizează fiecare set, creând un câmp de sunet incredibil de natural și imersiv în timpul interpretării. Puteți, de asemenea, să mergeți mai adânc și să reglați poziția microfoanelor pe fiecare set de tobe și să formați sunetul general cu noul dezvoltat simulator de microfon overhead. În cele din urmă, multi-efecte avansate încorporate și capabilități de mixare vă oferă puterea unei console de studio completă, cu tranzienți, EQ-uri parametrice, compresoare, reverburi, delay-uri și multe altele la îndemâna dvs.

Conectivitate Puternică pentru Scenă și Studio

VAD503 oferă un sunet fantastic pentru interpretări live sau înregistrări, datorită unei opțiuni bogate de conectivitate. Modulul TD-27 dispune de ieșiri stereo pentru sunetul general al tobelor, plus două ieșiri directe pentru trimiterea de kick, snare și alte sunete către o consolă audio pentru mixare independentă. În studio, interfața audio USB încorporată facilitează producția de muzică pe calculator, cu până la 28 de canale audio disponibile printr-un singur cablu. MIDI este de asemenea suportat prin USB și I/O dedicate, permițându-vă să sincronizați cu alte dispozitive MIDI și să declanșați sunete în software-ul computerului.

Extindere Mai Ușoară a Setului

Cu VAD503, nu ați rămas blocat cu o configurație statică. Folosind cele trei intrări auxiliare ale modulului TD-27, este ușor să adăugați tomuri și cinele pentru a vă crește arsenalul. Sau este posibil să mergeți pentru un impact maxim cu o configurație impunătoare de dublu kick. Orice doriți, intrările de declanșare auxiliare sunt poarta de acces la configurarea ideală a tobelor.

Conectivitate Bluetooth și Unelte Integrate pentru Antrenament

Bluetooth-ul încorporat vă permite să transmiteți audio wireless de la un telefon sau laptop la modul, ideal pentru improvizarea prin căști. Cântați acompaniați de piesele muzicale preferate sau mixați sunetul dintr-o lecție video de pe YouTube cu setul. Funcțiile de antrenor integrate vă dezvoltă abilități și vă urmăresc progresul, în timp ce metronomul avansat ajută la îmbunătățirea ritmului interior. Și oricând, vă puteți înregistra interpretarea și asculta pentru a evidenția la ceea ce mai trebuie să lucrați.

 SetDa
Tip Tobe/PercutiiSeturi deToba Electrica