1. Prima pagina
 2. »
 3. Piane/Clape
 4. »
 5. Sintetizatoare
 6. »
 7. Sintetizatoare Digitale
 8. »
 9. Sintetizatoare Digitale Roland
 10. »
 11. Sintetizator Roland JD XA Analog / Digital
Sintetizator Roland JD XA Analog / Digital

Sintetizator Roland JD XA Analog / Digital

JD XA ANALOG/DIGITAL SYNTHETIZER
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
7398.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 616.50 Lei / lună


Distribuie pe

OLAND JD-XA ANALOG/DIGITAL SYNTHETIZER
JD-XA sintetizator crossover interactiv analogic/digital
JD-XA este un sintetizator crossover unic, care unește sunetele calde analogice și versatilitatea sunetelor digitale într-un instrument creativ și fără compromisuri. Dispune de patru părți analogice cu filtre analogice adevărate, ieșire direct dry și un motor de sunet digital cu patru părți, creat cu tehnologia SuperNATURAL, iar  în plus are și o mare varietate de efecte. Motoarele sintetizatorului JD-XA pot fi folosite separat sau interactiv, oferind astfel o platformă flexibilă pentru a crearea sunetelor, pentru a lucra la studio, dar și pentru a interpreta live. Folosiți împreună părțile analogice și digitale, amestecați-le pentru a obține sunete nemaiauzite, sau formați waveform-uri digitale cu ajutorul filtrelor analogice pentru a crea sunete noi. Cu JD-XA puteți uita de analogic și digital - închideți numai ochii, imaginați sunetele viitorului și creați-le.
Caracteristici
 • Sintetizator cu motoarele analogice și digitale independente
 • Motor analogic de sintetizator (patru părți) cu 2 x OSC, Filtru, Amp, 4 x Env (2 x Pitch, Filtru, Amp), și 2 x LFO cu ieșire dry out pentru semnale neprocesate
 • Secțiunea de filtru analogică oferă 4-pole, transistor-ladder și filtre multi-mode (LPF/HPF/BPF) cu răspuns uniform și natural
 • Secțiunea OSC include Cross Mod, Ring Mod și OSC Sync, acestea pot fi folosite simultan
 • Gama ratei LFO este largă: de la foarte încet până la foarte rapid
 • Timp de atac envelope foarte rapid
 • Motorul de sintetizator SuperNATURAL are o secțiune digitală separată (patru părți, 64 de voci), care este compatibil cu biblioteca de sunete a unității INTEGRA-7, Axial
 • Părțile digitale pot trece prin filtrul analog, pentru a primi o notă caldă și pentru ca dvs. să obțineți sunete mai bogate
 • Efecte cu MFX pentru toate părțile plus cinci efecte de sistem (Reverb, TFX1, TFX2, Delay și Master EQ)
 • Routing flexibil pentru ca procedura creării sunetului să fie cât mai creativă
 • 16-track pattern sequencer intuitiv (8 track-uri pentru părțile interne, 8 track-uri pentru părțile externe) pentru compunerea rapidă a melodiilor și pentru loop-uri
 • Cu USB, MIDI încorporat, interfețe CV/GATE și funcția MIDI control, JD-XA devine centrul interpretărilor live și centrul producției muzicale
 • Intrarea mic vă permite modificarea sunetelor sintetizate cu vocea dvs., dar și explorarea funcției Vocoder
 • Numeroase butoane, glisoare și controlere iluminate pentru a fi la îndemână
 
Motorul analogic
Fiecare dintre cele patru părți analogice dispune de două oscilatoare, filtru, amplificator și patru envelope-uri - fiecare cu un atac și răspuns rapid. Cuprinde de asemenea și două LFO-uri, care acoperă o gamă largă: de la foarte încet până la foarte rapid. Începeți crearea sunetului de la zero, sau configurați cele opt oscilatoare ale sintetizatorului JD-XA, versiunea analogică a waveform-ului legendar, supersaw. Sau folosiți modul Poly Stack pentru a obține acorduri superbe, pe care le veți iubi. După ce ați creat sunetul analogic dorit, acesta poate fi redat prin ieșirea analogică dry sau poate fi prelucrat cu efectele digitale încorporate pentru a deschide o nouă dimensiune în crearea muzicii.
Motorul digital
Unitatea JD-XA nu produce numai sunetele clasice analogice - este de asemenea echipată și cu un motor de sunet cu patru părți și 64 sunete digitale, creat cu tehnologia SuperNATURAL a lui Roland. Vă permite să redați sunetele cele mai expresive și naturale, deoarece JD-XA este compatibil cu motorul modulului de sunet INTEGRA-7, favoritul compozitorilor, muzicienilor. Și dacă mai aveți nevoie de inspirație, vizitați comunitatea online a lui Roland, Axial și descărcați cele mai recente creații ale programatorilor, pentru a obține sunetele unei gamei largi de genuri muzicale.
Analogic și digital lucrează împreună
Datorită crossoverului specific, JD-XA are o construcție unică. Pot fi combinate motoarele de sunet, dar pot fi folosite de asemenea și separat, astfel obținând două sintetizatoare într-o singură unitate.
În plus, motoarele analogice și digitale pot lucra împreună în mai multe moduri creative. De exemplu, sunetele digitale pot trece prin filtrul analogic, sau acestea pot fi folosite ca sursele modulației pentru funcțiile Cross Mod și Ring Mod în secțiunea analogică. Dacă aveți idei creative atunci când vine vorba de crearea muzicii, aveți nevoie de un sintetizator puternic și multilateral, iar JD-XA vă oferă aceste caracteristici.
Filtre analogice uniforme cu o notă caldă
Filtrele secțiunii analogice sunt 100% analogice și produc un sunet uniform cu o notă caldă și răspuns rapid. Are 4-pole-ul clasic, un transistor ladder cu caracteristici mai puternice și un filtru multi-mode pentru LPF, HPF și BPF. Datorită noilor circuite electrice, rezonanța filtrului multi-mode oferă sunetului un caracter mai intens. Deoarece filtrele sunt analogice, nu veți experimenta întreruperi atunci când rotiți butoanele.
Efecte puternice indiferent de ocazie
Când este vorba de efecte, JD-XA cuprinde caracteristicile necesare pentru modificarea sunetului.
Fiecare parte digitală și analogică este echipată cu un procesor MFX puternic, care oferă 67 de diferite tipuri de efecte, incluzând și efecte cu mai multe opțiuni pentru procesarea sunetului, cum ar fi Bit Crusher. Cele cinci procesoare de efecte asigură și efectele esențiale: reverb, delay și master EQ, plus două procesoare TFX-uri cu 29 de efecte fiecare.
16-Track Pattern Sequencer cu înregistrare în timp real și înregistrare pas cu pas
Multitudinea sunetelor, efectelor și funcțiilor vă inspiră la crearea muzicii. Pentru asigurarea creativității, JD-XA are un 16-track pattern sequencer cu 9 track-uri pentru părțile interne și 8 track-uri pentru sursele externe, ca dvs. să creați repede secvențe și loop-uri.  Folosiți înregistrarea în timp real pentru o înregistrare lineară, sau înregistrare pas cu pas (step) pentru o înregistrare old-school.
Acest sequencer a fost conceput pentru a vă conecta cu muzica - JD-XA înseamnă inspirație, nu întrerupere.
Routing puternic, flexibil și control la îndemână
Controlul este un element esențial, de aceea interfața sintetizatorului a fost conceput pentru a valorifica potențialul motoarelor de sunet. Claviatura sensibilă la velocitate suportă aftertouch, iar cu ajutorul glisoarelor, butoanelor rotative și controlerelor iluminate veți putea forma sunetul.
Datorită flexibilității sistemului, JD-XA este înzestrat și cu routing nemaiîntâlnit, care permite routing-ul unei surse la patru destinații. În plus, aveți posibilitatea de controla module externe sau plug-in-uri DAW prin MIDI, USB și SC/GATE, funcție datorie căreia JD-XA devine centrul unui setup live/studio. Dacă îl puteți imagina, cu JD-XA veți putea și crea.
 
Modulație cu ajutorul microfonului și Vocoder încorporat
Intrarea de microfon aduce o nouă dimensiune muzicii. Puteți folosi microfonul ca sursa modulației, pentru a controla filter cutoff, Cross Mod și alte funcții cu vocea dvs. Puteți apela și tonurile Vocoder, sau puteți aplica reverb profesional prin procesorul de reverb al microfonului. Fie că vorbiți sau cântați, conectarea microfonului la JD-XA rezultă într-o mare varietate de muzică.
 
Interfață USB și ieșiri CV/GATE pentru control analogic
JD-XA dispune și de o interfață USB audio/MIDI încorporată pentru a funcționa corect cu DAW-ul. Este de asemenea echipat cu două ieșiri CV/GATE, datorită cărora este mai ușor conectarea instrumentelor CV/GATE. Synth-urile modulare și analogice pot fi controlate direct de la claviatura sau pattern sequencer-ul lui JD-XA, sau chiar de la DAW atunci când JD-XA este conectat la calculator prin USB.


Clape DinamiceDa
CuloareNegru
DisplayDa
MIDIDa
PedaleDa
Ritmuri-
StativNu
Tip clapeSintetizator