NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Steinberg Cubase Pro 12 EDU
  • Steinberg Cubase Pro 12 EDU

Steinberg Cubase Pro 12 EDU

Software DAW Cubase Pro 12 EDU

Stoc epuizat
1777.00
148.08
2 ani

Software DAW Steinberg Cubase Pro 12 EDU

Cubase Pro 12 EDU este varianta de licență educațională, special creeată pentru instituții.

Pentru a accesa licența EDU va rugăm să ne trimiteți un e-mail la adresa: info@soundcreation.ro în care vă rugăm să solicitați un formular oficial.

Cubase Pro 12 EDU - software profesional pentru înregistrare și producție muzicală avansată (Digital Audio Workstation) ce oferă un set de unelte și caracteristici top-of-the-line. Permite editare de tip multi-track prin opțiunea Track Edit Groups, quantizarea înregistrărilor cu ajutorul uneltei AudioWarp Quantize, ajustarea și perfecționarea înregistrărilor vocale și monofonice utilizând VariAudio 3.0 și unealta de alterare a pitch-ului.

Oferă fadere VCA și Control Link Groups, suport 5.1 surround, Control Room, etc. La acestea se adaugă peste 80 de efecte foarte calitative, REVerence convolution reverb, procesoare multi-bandă precum Multiband Compressor, Expander și Envelope Shaper, Frequency EQ, Voxengo’s spline CurveEQ, sau Surround Panner. De asemeni permite integrare de efecte externe și instrumente, sintetizatoare sau procesoare în fluxul de semnal a sequencer-ului.

Funcții noi regăsite la versiunea 12:

Integrare Remote MIDI: Mapping-ul dispozitivelor externe este îmbunătățit
Bluetooth MIDI în Windows 10
AudioWarp îmbunătățit
Scale Assistant în VariAudio
Workflow de editare îmbunătățit
Audio to Chords
Editori de logică îmbunătățiți
Raiser
Modulator FX
Verve
Dolby Atmos
Native Apple Silicon - integrare și suport pentru device-uri iMac de ultimă generație
Un nou management de license - Nu mai este nevoie de USB eLicenser

Pentru detalii adiționale cu privire la acest upgrade va rugăm să accesați: https://new.steinberg.net/cubase/new-features/

Caracteristici:

Motor audio Award-winning 64-bit floating-point până la 192 kHz, SURROUND 5.1, rutare flexibilă și compensare completă de delay automatică.
Track-uri audio, MIDI și de instrument nelimitate, și până la 256 de intrări/ieșiri fizice.
Consolă de mixaj (MixConsole) pentru o experiență de mixaj profesională, un channel strip high-end, fadere VCA,Loudness Meter, Wave Metere.
Include o suită de peste 90 de procesoare de efecte high-end audio MIDI VST ce includ Pitch Correct pentru editare vocală, VST Amp Rack și VST Bass Amp, Quadrafuzz v2 și multe altele.
Un set de 8 instrumente cu peste 3000 de sunete ce includ HALion Sonic SE 3, Groove Agent SE 5, Padshop, Retrologue 2 și LoopMash 2.
Unelte inteligente pentru compoziție ce oferă abordări la îndemână pentru progresii de acorduri și construcție armonică precum Chord Track și Chord Pads.
VariAudio pentru editare audio în stil MIDI pentru track-urile audio monofonice, armonizare vocală automată și efecte auto-tuning.
Full VST Expression 2 cu Note Expression, VST Dynamics și Expression Maps pentru flow-uri de lucru complet integrate cu articulații muzicale, dinamice și cu valori controlabile.
Permite integrare de efecte externe și instrumente, sintetizatoare sau procesoare în fluxul de semnal a sequencer-ului.
Servicii de colaborare VST Connect SE și VST Transit de tip cloud.

Dacă activarea produsului Cubase 11 are loc dupa dată de 9 Noiembrie 2021 clientul beneficiază de un upgrade gratuit la Cubase 12.

Specificații Steinberg Cubase Pro 12 EDU
Compatibilitate MacDa
Compatibilitate WindowsDa
Produse asemănătoare cu Steinberg Cubase Pro 12 EDU