Adam Hall SKDB 040

Adam Hall
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Adam Hall SKDB 040
  • Adam Hall SKDB 040
  • Adam Hall SKDB 040
  • Adam Hall SKDB 040
211.00
În stoc · Comandă acum și expediem luni
2 ani
  • sarcină maximă 40 kg
  • construcție de oțel
  • înălțime fixă: 860 mm

Adam Hall SKDB 040

Stativ Monitor de Studio Adam Hall SKDB 040

Stativ Monitor de Studio Adam Hall SKDB 040

Stativul pentru monitor de studio Adam Hall SKDB 040 este construit din oțel durabil, oferind o susținere solidă pentru boxele tale de studio. Cu o sarcină maximă de 40 kg, acest stativ este perfect pentru monitoarele de studio de dimensiuni medii sau mari.

Construcția robustă de oțel asigură stabilitatea și durabilitatea acestui stativ monitor. Cu o înălțime fixă de 860 mm, acesta este ideal pentru a poziționa monitoarele la înălțimea dorită, în concordanță cu preferințele și nevoile tale. Supoertul pentru boxă are dimensiunile de 28 x 28 cm, oferind suficient spațiu pentru acomodarea monitoarelor de studio de diferite dimensiuni.

Acest stativ de monitor de studio are o greutate de 4.87 kg, asigurându-se că este ușor de mutat sau transportat atunci când este necesar. Pentru a asigura cablurile curate și organizate, stativul include 4 cleme de prindere a cablurilor. De asemenea, acesta vine cu 3 piciorușe pentru a oferi o susținere suplimentară și a preveni alunecarea sau răsturnarea neașteptată a monitoarelor.

Indiferent dacă ești un producător de muzică sau un pasionat de sunet, stativul Monitor de Studio Adam Hall SKDB 040 este un accesoriu indispensabil pentru studioul tău de înregistrare. Oferind funcționalitate, durabilitate și stabilitate, acest stativ asigură o experiență plăcută și confortabilă în timpul mixajului și monitorizării sunetului.

Specificații Adam Hall SKDB 040
PentruMonitoare
SetNu


Produse asemănătoare cu Adam Hall SKDB 040