1. Prima pagina
  2. »
  3. Accesorii
  4. »
  5. Alte accesorii
  6. »
  7. Alte accesorii Omnitronic
  8. »
  9. Transceiver Bluetooth 5.0 Omnitronic WDT 5.0 AptX HD
Transceiver Bluetooth 5.0 Omnitronic WDT 5.0 AptX HD

Transceiver Bluetooth 5.0 Omnitronic WDT 5.0 AptX HD

WDT 5.0 AptX HD
(0 review-uri) | Adaugă un review Stoc epuizat
240.00 lei
Alege cantitate:


Distribuie pe

WDT-5.0 este de asemenea un transmițător și receptor Bluetooth 2 în 1. Cu chipsetul premium CSR8675 și tehnologia Bluetooth 5.0, acest adaptor compact și portabil oferă conexiuni wireless rapide și fiabile. Atunci când este utilizat ca transmițător Bluetooth, acesta poate fi utilizat ca set de căști sau dispozitiv Bluetooth. Când este utilizat ca un receptor Bluetooth, acesta poate fi conectat la sistemul audio acasă.

Modelul WDT-5.0 suportă tehnologia aptX HD atât pentru streaming audio fără fir de înaltă definiție. Tehnologia aptX Low latency și latența la 40 ms audio sincronizată cu imaginea. Aceasta este cea mai bună modalitate de a obține cele mai bune rezultate din căștile Bluetooth sau din difuzor.

Adaptorul poate să se cupleze și să se conecteze la 2 dispozitive cu dispozitive automate de împerechere. Echipat cu o baterie litiu-ion de lungă durată, poate juca mereu mai mult de 20 de ore. De asemenea, acceptă încărcarea și streaming simultan. Puteți utiliza un adaptor de perete pentru încărcare sau orice port USB de 5V.

WDT-5.0 suportă atât intrare audio și ieșire audio analogică (AUX / RCA 3,5 mm) cât și ieșire audio digitală (Toslink) pentru compatibilitate universală. Sunt incluse toate cablurile de conectare audio necesare.Pentru-