» WAZA Tube Amp Expander

WAZA Tube Amp Expander

  • WAZA Tube Amp Expander

Noul BOSS WAZA Tube Amp Expander se adreseaza chitaristilor, dar nu numai lor, care preferă amplificatoarele tradiționale cu tub. 

Echipat la maxim cu cele mai noi inovații BOSS,  WAZA Tube Amp Expander este primul centru de comandă pentru amplificatoare cu tub, construit cu expertiza Waza și abordarea de design Tube Logic. Realizat cu componente analogice distincte, poate susține amplificatoare cu tub de până la 150 W.

WAZA Tube Amp Expander este in acelasi timp o cutie de sarcină reactivă variabilă, o stație analogică de putere activă, un simulator microfon amplificator, un IR loader și o interfață de înregistrare. Susținut de abordarea avansată Tube Logic este capabil sa duca amplificatorul într-o zona preferată, la volum dorit, păstrând în același timp autentic tonul central.

Waza Tube Amp Expander permite transmiterea sunetului reglat mai multor destinații simultan, de la cabinete de scenă, la mixerul principal PA sau dispozitive de înregistrare.

Și daca mai amintim de efectele BOSS încorporate, 10 setări complet personalizabile și control profund în timp real, putem sa spunem ca avem in WAZA Tube Amp Expander o comandă creativă de neegalat pentru orice scenariu.