NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland UVC-02
  • Roland UVC-02
  • Roland UVC-02
  • Roland UVC-02
  • Roland UVC-02

Roland UVC-02

Web Presentation Dock UVC-02

Disponibil în câteva luni
1479.00
123.25
2 ani

Web Presentation Dock Roland UVC-02

UVC-02 este un centru compact de control al difuzării, care se potrivește confortabil pe desktop. Vă permite să conectați o cameră HDMI de înaltă calitate, un microfon profesional și alte surse audio și să le trimiteți direct către platformele de întâlnire și streaming de pe computer printr-un singur cablu USB. Și cu o serie de butoane și comutatoare practice la îndemână, puteți controla cu ușurință acțiunea fără a atinge vreodată mouse-ul sau tastatura computerului.

Stație de andocare desktop convenabilă și accesibilă pentru a-ți îmbunătăți fluxul de afaceri cu conținut audio și video de nivel profesional
Intrări pentru un DSLR sau altă cameră de înaltă calitate, un microfon XLR și surse audio stereo
Intrarea video HDMI acceptă sunetul încorporat și oferă scalare automată pentru diferite rezoluții video
Sunet de calitate studio cu apreciata tehnologie audio digitală Roland
Funcționare Plug and Play — apare automat ca o cameră web și sursă audio în software-ul dvs. de streaming preferat
Îmbunătățiți-vă fluxurile cu procesare audio profesională, efecte sonore și efect unic de schimbare a vocii
Control manual al nivelurilor de volum plus dezactivare audio și video
Butoane atribuibile pentru control personalizabil, configurabile cu software-ul UVC-02 gratuit pentru macOS și Windows

Odată conectat la computer prin USB, UVC-02 este recunoscut instantaneu ca cameră web și sursă audio, fără drivere sau configurare necesare. Aceasta înseamnă că este gata să funcționeze cu software-ul popular pentru întâlniri web, cum ar fi Zoom, Microsoft Teams, Webex by Cisco sau orice aplicație care utilizează o cameră web ca sursă A/V pentru streaming sau înregistrare.

Conectați aproape orice cameră compatibilă cu HDMI și creșteți instantaneu calitatea imaginii prin camera web încorporată sau USB. Multe camere de sine stătătoare oferă ieșire HDMI, de la camere de acțiune și de îndreptare și fotografiere până la modele fără oglindă și DSLR de calitate superioară. Au lentile mult mai bune decât orice cameră web și includ adesea capacitatea de zoom pentru a încadra fotografia perfectă.

Studiourile profesionale de difuzare și înregistrare aleg un anumit microfon pentru a obține cele mai bune rezultate din vocea unui interpret. Acum, puteți alege tipul de microfon care vi se potrivește și îl puteți conecta prin intrarea XLR de pe UVC-02. Phantom Power +48V disponibil permițându-vă să utilizați un microfon cu condensator de studio pentru cea mai bună calitate a sunetului.

UVC-02 are o mufă dedicată pentru căști, precum și o ieșire pentru monitor stereo pentru conectarea la difuzoare externe sau la un recorder. Și ambele au butoane de panou dedicate care vă permit să ajungeți și să controlați nivelul de ascultare cu o răsucire rapidă. Mufa pentru căști acceptă și microfonul inline pe un set standard de căști și există și un buton de nivel dedicat pentru aceasta.

Urăști acea tăcere incomodă în timp ce aștepți ca toată lumea să se alăture întâlnirii? Apoi conectați telefonul sau alt player media la intrarea auxiliară și redați muzică de fundal în timp ce toată lumea se conectează.

Nu căuta comutatorul de dezactivare a sunetului din software-ul tău, în timp ce toată lumea scandează: „Ești dezactivat”. Doar apăsați butonul mare Talk pentru a porni sau opri instantaneu sunetul. Și cu iluminarea de fundal strălucitoare a butonului, veți ști întotdeauna când sunetul este live.

La fel ca un studio de difuzare, UVC-02 include un egalizator de calitate profesională și efecte audio pentru ca vocea să sune grozav. Sunt incluse șabloane convenabile pentru a începe, complet cu comenzi ușoare pentru a modifica sunetul până când este potrivit.

Cu anularea avansată a ecoului și suprimarea zgomotului la bord, atenția este întotdeauna asupra dvs. și nu distrag atenția sunetelor de fundal precum agitația domestică și traficul.

Aduceți distracția transformându-vă vocea în masculin/feminin, într-un robot sau chiar într-o fantomă folosind efectul de schimbare a vocii de la bord. Puteți, de asemenea, să declanșați aplauze, clopoțeii, sunete sau propriile mostre de sunet personalizate pentru reacții proaspete la ideile împărtășite în cadrul întâlnirilor dvs.

Simplificați-vă sesiunile și mai mult cu software-ul dedicat UVC-02 pentru macOS și Windows. Alegeți două funcții pe care le utilizați cel mai des — cum ar fi avansarea diapozitivelor PowerPoint* sau un declanșator cu efect de sunet — și atribuiți-le butoanelor A1 și A2 pentru operare cu o singură atingere.

* Controlul de diapozitiv PowerPoint este disponibil numai pentru Windows.

Opționalul CGM-30 este partenerul perfect pentru UVC-02, oferind o soluție desktop de înaltă calitate, care elimină necesitatea unui microfon extern și a unui suport. Lungimea este potrivită pentru a vă capta vocea și face o configurație super-curată a biroului.

Aplicația AeroCaster Switcher pentru iPad, disponibilă gratuit cu achiziția UVC-02, vă permite să creați o configurație de streaming cu mai multe camere fără fir cu dispozitive mobile. Conectați și comutați până la patru camere pentru smartphone sau tabletă și trimiteți semnalul combinat la intrarea HDMI a UVC-02 pentru streaming direct pe platforma dvs. preferată.

Specificații

Rezolutie maxima-
Produse asemănătoare cu Roland UVC-02