Jackson High Performance Cable Black 3.33m

Jackson
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Jackson High Performance Cable Black 3.33m
  • Jackson High Performance Cable Black 3.33m
  • Jackson High Performance Cable Black 3.33m
113.00
Data estimata stoc: 27.noi.2024
2 ani
  • Cablu Instrument Jackson High Performance Cable Black 3.33m
  • Culoare Negru
  • Material Policlorură de vinil (PVC)

Jackson High Performance Cable Black 3.33m

Cablu Instrument Jackson High Performance Cable Black 3.33m

Acest Cablu Instrument Jackson High Performance Cable este perfect pentru toți muzicienii și pasionații de muzică. Cu o lungime de 3,33 m, vă oferă libertatea de a vă deplasa liber și de a vă exprima creativitatea.

Acest cablu de înaltă performanță are o culoare neagră elegantă, care se potrivește cu orice stil și tematică a echipamentului muzical. De asemenea, materialul din care este fabricat este policlorură de vinil (PVC), conferindu-i durabilitate și rezistență în timp.

Cablu este dotat cu conectori de tip A Jack MONO 6,3 mm tată, astfel încât să puteți conecta și utiliza acest cablu cu diverse instrumente muzicale sau echipamente audio. Acești conectori vă oferă o conexiune stabilă și de înaltă calitate pentru a vă bucura de sunetul muzicii dumneavoastră preferate în toată splendoarea sa.

De asemenea, cablul are un unghi de conectare drept - oblic, ceea ce vă permite să îl utilizați și în spații strâmte sau unde există o distanță scurtă între dispozitive. Capătul său de tip B Jack MONO 6,3 mm tată se conectează fără probleme la instrumentele sau echipamentele dvs.

Acest cablu instrument este fabricat în China, cunoscută pentru tehnologia avansată și producția de calitate. Profitați de acest produs fiabil și performant, pentru a vă îmbunătăți experiența în interpretarea muzicală.

Specificații Jackson High Performance Cable Black 3.33m
Lungime3.33m
Tip cabluriInstrument
Tip MufaJack(6,3mm) mono


Produse asemănătoare Jackson High Performance Cable Black 3.33m