PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m

PSSO
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m
  • PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m
  • PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m
345.00
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani

PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m

Cablu PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m

Vă prezentăm cablul PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m, un produs de înaltă calitate, conceput pentru a vă asigura o conexiune sigură și de încredere. Acest cablu are o lungime de 5 metri, fiind suficient de lung pentru a satisface nevoile dvs.

Cu o clasificare IP de IP44, acest cablu este protejat împotriva infiltrării apei și a particulelor solide, fiind potrivit pentru utilizarea într-o gamă largă de medii.

Cablu PSSO Combi este construit din 2 fire de 0,22 mm² pentru o transmisie audio clară și de calitate, și 3 fire de 1,5 mm² pentru alimentare sigură și stabilă. Această construcție durabilă asigură o conexiune solidă și evită interferențele nedorite.

Ștecherul A este un ștecher de siguranță (M), care vă oferă o conexiune securizată și fiabilă. Mufa B este o mufă IEC (F), ce permite conectarea la diverse dispozitive.

Cablu PSSO Combi este construit cu conectori NEUTRIK, una dintre cele mai prestigioase mărci din industria audio. Aceasta asigură o calitate superioară a sunetului și o durabilitate pe termen lung.

Acest cablu are o culoare neagră elegantă și o greutate de 1,20 kg, fiind ușor de transportat și integrat în diverse setări.

PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m

Specificații PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m
Lungime5 m
Tip cabluriAudio


Produse asemănătoare cu PSSO Combi Cable Safety Plug/XLR 5m