1. Prima pagina
 2. »
 3. Studio
 4. »
 5. Software audio
 6. »
 7. Chei de licentiere
 8. »
 9. Chei de licentiere Roland
 10. »
 11. Roland Promars Software Sintetizator
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland Promars Software Sintetizator
 • Roland Promars Software Sintetizator
 • Roland Promars Software Sintetizator
 • Roland Promars Software Sintetizator

Roland Promars Software Sintetizator

Chei de licentiere Promars Software Sintetizator

Disponibil în câteva luni
523.00
43.58
2 ani

Chei de licentiere Roland Promars Software Sintetizator

SUPERSONIC COMPUPHONIC

Frate al legendarului JUPITER-4, acest sintetizator rar și minunat din 1979 este echipat cu o voce evocatoare cu un sunet gros, bogat și este din ce în ce mai căutată pe piața second hand. Cu sunet precis până la nivelul circuitului, versatilul plug-in PROMARS scoate tonuri mari de bas și lead cu caracterul inconfundabil al sintetizatoarelor Roland vintage.

Fratele Mic cel Mare

Proiectat inițial ca „frate mai mic” al JUPITER-4, PROMARS-ul înșelător de mic s-a căsătorit cu stabilitatea și flexibilitatea controlului microprocesorului cu sunetul bogat al analogului și a fost unul dintre primii sintetizatoare cu memorie integrată. Acest instrument monofonic puternic se mândrește cu lead-uri grase și cu un low end puternic, dovedind că lucrurile mari vin adesea în pachete mici.

Tonuri de Vis

În timp ce JUPITER-4 era echipat un VCO și un sub-oscilator per voce, PROMARS a avut două dintre fiecare. Utilizatorii le pot detuna pentru a produce un efect de chorus unison distinctiv, producând sunete ca un sintetizator cu patru VCO. Suna pozitiv uriaș, ceea ce îl face să un sintetizator gata pentru sunete grase de bas, urlătoare și tonuri intense de lead.

Propriul Tău Plug In PROMARS

Versiunea noastră software PROMARS recreează perfect sunetul acestui instrument vintage rar, folosind specificații de design originale și o analiză detaliată, parțială a fiecărui circuit analogic. Dar oferă, de asemenea, unele funcții noi găsite doar în plug-in:

Fiecare oscilator are o gamă extinsă pentru o mai mare flexibilitate
LFO-ul include o nouă setare Random a formei de undă
Controlul deplin al utilizatorului asupra zgomotului și a lățimii pulsului
Arpegiator avansat sincronizat cu tempo-ul
Efecte moderne: reverb, delay sincronizat cu tempo, și bit-crusher

Integrare cu Hardware

PROMARS este, de asemenea, un sintetizator PLUG-OUT care poate fi găzduit în sintetizatoarele hardware SYSTEM-8, SYSTEM-1 și SYSTEM-1m. Acest lucru înseamnă că puteți lucra în DAW bazat pe computer sau puteți cânta live fără un computer folosind aceleași sunete. Puteți trimite chiar și între hardware și software și viceversa, și puteți utiliza hardware-ul ca un controler direct.Produse asemănătoare cu Roland Promars Software Sintetizator