NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland SH-101 Model Expansion
  • Roland SH-101 Model Expansion
  • Roland SH-101 Model Expansion
  • Roland SH-101 Model Expansion
  • Roland SH-101 Model Expansion

Roland SH-101 Model Expansion

Chei de licentiere SH-101 Model Expansion

Disponibil în câteva luni
796.00
66.33
2 ani

Chei de licentiere Roland SH-101 Model Expansion

UN SINTETIZATOR MONOFONIC LEGENDAR, RENAȘTE CA SINTETIZATOR POLIFONIC MODERN

De la lansarea sa în 1982, micul, dar puternic, SH-101 a fost un ingredient cheie în conturarea muzicii electronice. Comercializat inițial pentru începători, în curând și-a găsit susținerea cu muzicienii dedicați, datorită interfeței sale simple și a sunetelor care ies în evidență. Odată cu SH-101 Model Expansion, monofonicul SH-101 renaște ca un sintetizator polifonic, aducând posibilități noi și interesante.

Model Expansion pentru ZENOLOGY și compatibil cu hardware-ul ZEN-Core
Sunet și comportament autentic SH-101, îmbunătățite cu capacități polifonice
Interfață clară și intuitivă pentru producție curgătoare
Schimbați Expansiunile de Model și încărcați sunete instant
Setați starea virtualului SH-101 la ultra-vintage sau inițial

Sunete Legendare la Vârful Degetelor Voastre

SH-101 Model Expansion surprinde esența inspirației sale vintage cu realism și autenticitate uimitoare. Cu noua adăugată polifonie și interfață îndrăzneață modernă, aduce sunetul și experiența unică a hardware-ului original—fără cheltuieli și întreținere.

Construit pentru Viteză

Expansiunile de Model sunt proiectate pentru viteză și performanță în producția modernă. Când sunt găzduite în ZENOLOGY, profită din plin de interfața intuitivă a plug-in-ului, de utilizarea eficientă a procesorului, de controale tactile și de redimensionare ușoară. Și puteți schimba Expansiunile de Model și încărca sunetele instantaneu, fără întreruperi în fluxul vostru creativ.

Software. Hardware. Oriunde.

Model Expansions funcționează în DAW prin ZENOLOGY și îmbunătățesc instrumentele hardware ZEN-Core compatibile precum JUPITER-X, FANTOM și multe altele. Deci, fie că sunteți în studio, pe scenă sau în deplasare, sunetele preferate sunt gata când sunteți voi gata.Produse asemănătoare cu Roland SH-101 Model Expansion