NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland System-8 Software Sintetizator
  • Roland System-8 Software Sintetizator
  • Roland System-8 Software Sintetizator

Roland System-8 Software Sintetizator

SYSTEM-8 Software Sintetizator

Disponibil în câteva luni
668.00
55.67
2 ani

Chei de licentiere Roland SYSTEM-8 Software Sintetizator

NOUL LEGENDAR

Roland SYSTEM-8 este o unitate puternică de sinteză cu trei oscilatoare pe voce, filtru multi-mod, oportunități de modulare numeroase și efecte luxuriante. Acesta este motivul pentru care artiștii de turneu profesioniști și producătorii de studio consideră SYSTEM-8 ca fiind esențial pentru arsenalele lor. Identic ca sunet cu hardware-ul, Sintetizatorul Software SYSTEM-8 aduce sunetul flexibil și evocator al acestui clasic modern în DAW-ul tău.

Format Clasic

Arhitectura sintetizatorului SYSTEM-8 se bazează pe istoria noastră profundă de cercetare și dezvoltare și include modele autentice de oscilatoare clasice, filtre și efecte. Include și tipuri de oscilatoare legendare ale unor terțe părți, plus celebrele modele de filtre JUPITER și JUNO pentru sunete vintage super-autentice.

Dincolo de Vintage

SYSTEM-8 sună și modern, cu multe arome de oscilatoare digitale și analog, în plus, forme de undă precum SuperSaw, FM și multe altele. În plus față de modelele clasice de filtre, opțiunile includ un VCF complet nou, împreună cu modele mai recente, precum filtrele formant unice, armonice și side-band. SYSTEM-8 este de neegalat în versatilitatea sa, mergând de la clar până la growl—sau de la pluck la punch—cu doar câteva modificări ale controalelor sale de înaltă rezoluție.

Integrare cu Hardware

Pentru utilizatorii fervenți de sintetizatoare, combinarea sintetizatorului software Roland SYSTEM-8 cu fratele său hardware este o asociere puternică. Sound designerii vor iubi capacitatea de a reda și de a forma sunetele cu o claviatură sensibilă la velocitate și comenzi dedicate. Interpreții live vor aprecia transferul de patch-uri către hardware și portarea lor pe scenă fără computer.Produse asemănătoare cu Roland System-8 Software Sintetizator