1. Prima pagina
  2. »
  3. DJ
  4. »
  5. Controllere
  6. »
  7. Controllere Roland
  8. »
  9. Controller Roland DJ-505
Controller Roland DJ-505

Controller Roland DJ-505

DJ-505
(0 review-uri) | Adaugă un review În stoc
2433.00 lei
Alege cantitate:
Rate de la 202.75 Lei / lună


Distribuie pe

NOI INSTRUMENTE PENTRU A INSPIRA NOI POSIBILITĂȚI DE CREAȚIE

Roland DJ-505 este un controler Serato DJ cu două canale, patru deck-uri, care îmbină performanțele avansate ale Serato DJ cu sunetele legendare și sequencing-ul mașinilor de ritm Roland TR-808, TR-909, TR-606* și TR- 707*. DJ-505 vă oferă instrumentele necesare pentru a vă deplasa dincolo de mixarea muzicii, pentru a crea beat-uri și ritmuri instant și care se sincronizează cu track-urile voastre din Serato DJ, permițând crearea de tranziții unice, remixuri live, melodii clasice sau muzică originală. 

La fel ca DJ-808 și controlerul compact DJ-202, DJ-505 este un instrument puternic și care te va inspira, care permite o flexibilitate de neegalat pentru DJ, remixare și producție, aducând noi abordări interesante pentru interpretările muzicale. Iar cu funcția de mixer de sine stătător, dimensiunea redusă și calea de upgrade Serato DVS, DJ-505 este un controler ideal ce se potrivește cu pick-up-uri sau playere CD. 

*Sunetele de TR-606 and TR-707 vor fi adăugate într-un upgrade viitor instalabil de către utilizator.


Controller DJ de Înaltă Clasă, Compact

DJ-505 este un controler Serato DJ cu două canale, patru deck-uri, dotat cu funcții, iar Serato Tool Kit complet este de asemenea inclus. Portabilitatea sa, însoțită de o construcție clasică de clasă profesionale și setul avansat de caracteristici, face ca DJ-505 să fie ideal pentru aplicații mobile, DJ-uri de club, spectacole live și scopuri de producție deopotrivă. Interfața audio integrată de 24 biți/48 kHz și convertoarele audio de la Roland de înaltă calitate pentru ieșirile Master și Booth asigură o reproducere fidelă a surselor audio și un sunet clar și puternic. Ieșirile XLR balansate vă permit să vă conectați direct la un sistem PA profesionist și puteți să vă monitorizați mixul prin intermediul Booth Out, precum și prin mufe de căști separate de 1/4 inch și 1/8 inch. Aveți, de asemenea, o intrare microfon TS de 1/4 inch pentru a adăuga vocaluri sau instrumente externe la setup-ul vostru. Controalele dedicate Serato DJ Intro permit crearea rapidă și acționarea hot cues-urilor, a loop-urilor și a samples-urilor, sunetelor TR, pattern-urilor sequencer-ului și samples-urilor, precum și comutarea între cele patru deck-uri cu ajutorul butonului Deck Select. Utilizați filtrele de canal sau Serato FX (accesibile prin intermediul a trei butoane FX Select per deck) pentru a finaliza mixurile sau pentru a accentua scratch-urile.


Scratch Prietenos

Platanele mari și cu latență redusă ale DJ-505 oferă interpretări rapide, fără întârziere, care permit același stil de scratch-uri realizate pe pickup-uri, iar marginile externe iluminate de pe jog wheels indică starea fiecărui deck dintr-o privire. În plus, platanele DJ-505 au placi de aluminiu superioare, polișate, la fel ca DJ-808 și DJ-202, oferind atât o senzație excelentă, cât și durabilitate robustă.


Moștenirea Mașinilor de Ritm Roland într-un DJ Controller

De la inconfundabilele hi-hats-uri ale TR-809, la trepidantele boom-uri ale TR-808, mașinile de ritm Roland TR au definit sunetul genurilor întregi de muzică modernă, de la hip-hop, house, techno și electro în anii '80 și '90 până la sunetul muzicii trap de azi. Folosind tehnologia patentată de Roland ACB (Analog Circuit Behavior), DJ-505 recreează cu fidelitate sunetul original al acestor mașini, oferindu-vă posibilitatea de a programa și crea piese de ritm folosind aceeași paletă de sunete ca și a celor mai importante piese muzicale din lume. 

Incluse în DJ-505 sunt Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap și sunete Ride din TR-808, TR-909, TR-606* și din TR707*, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a crea sunete de tobe și secvențe în evoluție. De asemenea, DJ-505 vă permite să ajustați fin sample-urile și sunetele TR de tobe folosind butoanele Level, Attack, Decay și Tune și să construiți cu ușurință secvențe cu faimoasa interfață TR-S cu pad-uri. 

*Sunetele de TR-606 and TR-707 vor fi adăugate într-un upgrade viitor instalabil de către utilizator.


Remixează, Produce, Performează

Setul bogat de funcții DJ-505 și integrarea profundă a Serato DJ oferă noi posibilități creative pentru DJ-ul în devenire, permițând remixarea, producția și performarea într-o singură unitate compactă. Utilizați sequencer-ul în 16 pași pentru a programa pattern-uri de ritmuri cu sunete de tobe TR sau Serato Sampler, apoi sincronizați beat-urile cu track-urile Serato DJ pentru a crea tranziții unice, remixuri live, melodii clasice sau melodii originale. Activați modul Inst-Rec pentru secvențializarea în timp real a sample-urilor sau folosiți capabilitățile avansate ale Serato Sampler pentru a suprapune și sincroniza mai multe piste audio sau loop-uri în cadrul celor opt sloturi de sampler. În cele din urmă, TR-505 include o ieșire MIDI pentru a sincroniza cu acuratețe cu dispozitivele și instrumentele MIDI externe cu sequencer-ul TR-S.


Gata Pregătit pentru Remixare în Mișcare

DJ-505 vă oferă instrumentele nu numai pentru a mixa, ci și pentru a crea elemente muzicale și ritmice noi instant, pentru a transforma cu adevărat dinamica muzicală și energia interpretărilor voastre. De la adăugarea simplă a unui kick drum 808 vibrant la un track clasic pentru a vă programa propriului vostru beat combinat cu o acapella, DJ-505 face amestecarea mai multor elemente muzicale ușoară și instinctivă. Luminoase și portabile cu durabilitate pe drumuri, DJ-505 combină performanțele hardware și cele mai bune performanțe de sunet din clasa sa cu noi posibilități pentru DJ-ii creativi și producători.
 

-Două canale și Deck Select pentru până la patru deck-uri
-Platane mari, cu latență redusă, optimizate pentru scratching
-Opt pad-uri de control dedicate pentru Serato DJ cu moduri Hot Cue, Roll, Slicer, TR, Pattern, și Sampler
-Kit-uri de tobe încorporate, complet editate din legendareleTR-808, TR-909, TR-606* si TR-707* ale Roland, realizate cu tehnologia ACB avansata (Behavioral Analog Circuit)
-Kiturile TR conțin opt sunete - Bass Drum, Snare Drum, Closed Hat, Open Hat, Tom, Rim, Clap și Ride - care pot fi cântate pe pad-uri și acționate de sequencer
-Reproduceți sunete de tobe SR și sample-urile Serato în timp real cu Level, Attack, Decay, și Tune knobs
-Sequencer clasic cu 16 pași care poate acționa sunetele TR de tobe sau Sampler-ul Serato; Noile caracteristici includ nudge (TR-S), step-roll și instrument/sample mute
-Deblochează Serato DJ și vine cu o licență Serato Tool Kit (include Serato Pitch 'n Time DJ, Serato Flip și toate pachetele Serato DJ FX)
-Mixerul poate fi utilizat independent prin conectarea multi-player-urilor sau pick-up-urilor la intrările de linie și phono; Serato DVS Upgrade Ready
-Ieșirile XLR balansate vă permit să vă conectați la un sistem PA profesional; Booth Out plus ieșirile separate 1/4-inch și 1/8-inch pentru căști vă permit să monitorizați mixurile
-Intrare de microfon cu gate, hi-pass, reverb și echo FX
-Ieșire MIDI pentru sincronizarea dispozitivelor externe cu Serato DJ și cu sequencer-ul TR-SPaduri32
Dimensiuni530 x 402 x 73 mm
Greutate3.5 kg
MIDIDa
Placa de sunetDa
SoftwareDa