Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow

Fender
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow
  • Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow
  • Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow
  • Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow
82.70
În stoc · Comandă acum și expediem astăzi
2 ani
  • Lungimea minimă (cm) 86,36
  • Lungime maxima (cm) 149,86
  • Culoare Galben, Negru, Roz

Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow

Curea Chitara Fender Neon Strap Pink and Yellow

Curea Chitara Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow

Curea Chitară Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow - performanță și stil în același timp!

Această curea de chitară Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow este perfectă pentru orice muzician pasionat de chitară electrică sau acustică. Designul său strălucitor combină perfect culorile roz și galben pentru a crea un aspect unic și inconfundabil.

Având o lungime minimă de 86,36 cm și o lungime maximă de 149,86 cm, această curea de chitară Fender oferă o ajustare confortabilă pentru orice jucător. Poți fi sigur că chitara ta va fi susținută cu stabilitate și siguranță pe tot parcursul interpretării.

Curea de chitară Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow este disponibilă în culorile galben, negru și roz, ceea ce îți oferă libertatea de a alege stilul care se potrivește cel mai bine personalității tale și instrumentului tău.

Aceasta este o curea oficială Fender și este decorată cu logo-ul distinctiv al mărcii, adăugând un aspect premium și o notă artistică în timp ce interpretezi muzica preferată. Brandul și tema Fender sunt renumite în industria muzicală, fiind asociate cu calitatea și profesionalismul.

Confecționată din poliester de înaltă calitate, această curea de chitară Fender este rezistentă și durabilă. Materialul confortabil se va simți plăcut pe umărul tău, indiferent dacă cânți ore în șir la concerte sau în timpul repetițiilor.

Cu o lățime de 50,8 mm, această curea de chitară Fender asigură o distribuire echilibrată a greutății chitarei tale și reduce tensiunea pe umerii tăi. Poți cânta cu încredere și confort, știind că instrumentul tău este susținut corespunzător.

Această curea de chitară Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow este fabricată în Canada, țara renumită pentru produsele sale de calitate superioară în industria muzicală. Poți avea încredere că acest produs este realizat cu atenție la detalii și cu materiale premium, oferindu-ți un accesoriu de înaltă calitate pentru chitara ta.

Specificații Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow
CuloareNeon Pink , Galben
Tip AccesoriiCurele de chitara , Diverse accesorii pt chitari


Produse asemănătoare cu Fender Neon Monogrammed Strap Pink and Yellow