Roland CB-404

Roland
NOU
LICHIDARE STOC
+CADOU
Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
  • Roland CB-404
250.00
Data estimata stoc: 03.mar.2024
2 ani
Seturi Roland CB-404

Roland CB-404

Cutie de Transport pentru SP 404 Roland CB-404

CB-404 este cutia oficială de transport pentru Roland SP-404MKII și modelele anterioare din emblematica serie de samplere portabile SP-404. Simplă și robustă, are o carcasă EVA semi-rigidă cu un exterior dur din poliester și o partiție internă mobilă care creează compartimente separate pentru sampler și articole precum un adaptor de curent alternativ. Există, de asemenea, o husă detașabilă pentru articole mici, plus o curea de umăr cu o gamă largă de reglare. Ca bonus, am inclus și patru butoane portocalii pentru personalizarea aspectului modelului SP-404MKII.

Caracteristici

Geanta de transport personalizata pentru seria de samplere Roland SP-404

Modele compatibile: SP-404MKII, SP-404A, SP-404SX, și SP-404

Design ușor, dar protector, cu carcasă EVA semi-rigidă

Husa interioara detașabilă din material textil pentru depozitarea accesoriilor mici

Partiție mobilă pentru depozitarea unui adaptor AC și a altor articole

Curea de umăr detașabilă 

Fermoar rezistent și cheiță cu sigla Roland

Include patru butoane portocalii pentru a personaliza aspectul SP-404MKII (nu sunt compatibile cu alte modele)

Creată cu Încredere

Sample-rele Roland SP sunt regii de bună-credință ai interpretărilor bazate pe beatmaking, apreciate pentru sunetul lor distinctiv și capacitatea de a crea ritmuri la foc rapid oriunde și oricând. Cu CB-404, puteți fi sigur că instrumentul dvs. SP este bine protejat, indiferent unde călătoriți.

Ușor și Robust

Exteriorul EVA semirigid al CB-404 oferă protecție durabilă cu greutate redusă. O partiție internă este asigurată cu atașamente cu cârlig și buclă, permițându-vă să reglați dimensiunile compartimentelor pentru diferite modele SP-404 și diverse accesorii. O husă detașabilă este montată în capac pentru depozitarea altor articole mici și are un material textil moale pentru a proteja panoul frontal al sampler-ului.

Design Versatil al Curelei

CB-404 include o curea de umăr rezistentă, cu o gamă largă de reglare pentru diferite stiluri de călătorie. Iar atunci când doriți să transportați cutia în mână sau să o depozitați într-o geantă mai mare, pur și simplu scoateți cureaua cu clemele ușor de detașat.

Butoane Personalizate

Multor creatori le place să personalizeze butoanele și panoul frontal al SP-404MKII pentru a se potrivi cu starea sau stilul lor. CB-404 vine cu un set de patru butoane în portocaliu clasic, permițându-vă să schimbați aspectul sampler-ului în câteva secunde.

Notă: Setul de butoane inclus este compatibil numai cu modelul SP-404MKII și nu este disponibil separat.

Specificații Roland CB-404
PentruAltele


Produse asemănătoare cu Roland CB-404